KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kız krem kullanmadan o saçları banyodan sonra nası tarıyon bacım benim bi damla saçımı krem kullanmazsam keçe gibi oluyo zor tarıyom valla

benim sacim haytta dolasmaz banyodan sonra yatakda dolasir sadece

saclarim hafif islakken tariyorum hemen aciliyor kiz dolasmiyor hic.
krem kullaninca saclarimi yaglandiriyor hemen biraktim ondan.
bide dus jeli kullaniyordum palmolivenin onuda biraktim cildim cok hassas kizarmaya baslad cilt doktoru bunlari kullanm a dedi.

kaç kiloluk alıyonuz deterjanları ne kadar gidiyo bide

Eskiden 9 kiloluk deterjan alırdım sonra konsantre olunca 6 kg' ya düştü tabi.. valla deterjan bana 3, en fazla 4 ay kadar gidiyor. Yumuşatıcıyı da 6 kg' lık bidonlardan alıyorum. O da hemen hemen aynı gidiyor canım bir de ben kalıcı olsun diye yumuşatıcıyı 2 kez koyuyorum makinaya

ayy ne güzel dolaşmaması krem kullandığım halde genede zor tarıyorum düz mü saçların :108::108:

ikiniciyi ne zaman koyuyon canım

2 kezmiiianaamm yumusacik olmuyormu benim kocamin alerjisi var cok atinca gözleri yaniyor :44:giyinemiyor kiyafetlerini bende cok seviyorum cok atinca

Bende şuanda şampuan ve saç kremi Dove onarıcı bakım serisi kullanıyorum

detarjanım Alo (Karbeyaz) ABC (Sihirli renkler)

Çok uzun zaman gidiyor canım banada 6kg'lık alıyorum ben

bende genelde haftada 2-3 makina yakarım

ama bayığı gidiyor beyazım çok sık cıkmaz renkli daha çok

xxl kutularindan aliyoz hic nekadar gittigine dikkat etmedim ama 1 yil gitmedigi kesinn

bendemi bi sorun var ya :44::44:en büyüklerinden alıyom bende konsantre ya şimdi konsantre olmadan önceyi attığımla aynı atıyom ama

bendemi bi sorun var ya :44::44:en büyüklerinden alıyom bende konsantre ya şimdi konsantre olmadan önceyi attığımla aynı atıyom ama

Benimde aklım karıstı,yani 1sene bana gitmiyor ama uzun bir zaman6-7 ay falan gidiyordur

hiç dikkat etmedim,yumuşatıcıyı bende cok severım ama fazla koymaya gerek yok

Yumoşsun extrasını kullanıyorum 1 kapak yetıyor valla missi gibi kokuyor

ikiniciyi ne zaman koyuyon canım

şimid benim çamaşırda biraz tikim vardır.. makinalara pek güveniyorum önce yarım saatlik bi program var onda yıkıyorum çamaşırları,o zaman yumuşatıcı koyuyorum zaten. sonra da normal ön yıkamalı programda yıkıyorum, o zaman da yumuşatıcı ekliyorum. Bi de otomatik oalrak deterjanı da 2 kez koymuş oluyrum

Hazal oğluşun çok tatlı maşallah sende çook güzelsin

eşinlede yakışmışsınız

buarada gülmek çok yakışıyor:))

2 kezmiiianaamm yumusacik olmuyormu benim kocamin alerjisi var cok atinca gözleri yaniyor :44:giyinemiyor kiyafetlerini bende cok seviyorum cok atinca

kizlar ekledim albume resimleri bakin hemende siliyim yaaa
ben baktım, hatta yorum bile yazdım
Ne güzeellll

benim ki yoğun dalgalı kremsiz tövbe çıkamam

benimkiler hafif dalgalı ama benim için de krem olmazsa olmazlardan

Hazal oğluşun çok tatlı maşallah sende çook güzelsin

eşinlede yakışmışsınız

buarada gülmek çok yakışıyor:))

tesekkur ederim cnm sagol ALLAH HICBIRIMIZI AGLATMASIN AMINNNNNNNNNN

ben baktım, hatta yorum bile yazdım

benimkiler hafif dalgalı ama benim için de krem olmazsa olmazlardan

YA EVET COK HIZLISIN MASALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…