- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.881
kız krem kullanmadan o saçları banyodan sonra nası tarıyon bacım benim bi damla saçımı krem kullanmazsam keçe gibi oluyo zor tarıyom valla
kaç kiloluk alıyonuz deterjanları ne kadar gidiyo bide
kaç kiloluk alıyonuz deterjanları ne kadar gidiyo bide
benim sacim haytta dolasmaz banyodan sonra yatakda dolasir sadece
saclarim hafif islakken tariyorum hemen aciliyor kiz dolasmiyor hic.
krem kullaninca saclarimi yaglandiriyor hemen biraktim ondan.
bide dus jeli kullaniyordum palmolivenin onuda biraktim cildim cok hassas kizarmaya baslad cilt doktoru bunlari kullanm a dedi.
Eskiden 9 kiloluk deterjan alırdım sonra konsantre olunca 6 kg' ya düştü tabi.. valla deterjan bana 3, en fazla 4 ay kadar gidiyor. Yumuşatıcıyı da 6 kg' lık bidonlardan alıyorum. O da hemen hemen aynı gidiyor canım bir de ben kalıcı olsun diye yumuşatıcıyı 2 kez koyuyorum makinaya
Eskiden 9 kiloluk deterjan alırdım sonra konsantre olunca 6 kg' ya düştü tabi.. valla deterjan bana 3, en fazla 4 ay kadar gidiyor. Yumuşatıcıyı da 6 kg' lık bidonlardan alıyorum. O da hemen hemen aynı gidiyor canım bir de ben kalıcı olsun diye yumuşatıcıyı 2 kez koyuyorum makinaya
şampuan ve saç kremi elseve
beyazlar için ariel renkliler için şuan nevar tam hatırlamıyom ama ya rinso yada tursil çünkü yeni başladım kullanmayada rinso bittide gaiba tursil mi ne kullanmaya başladım
peki nekadar gidiyo size ben çok şaşırıyom ya 10 kiloluk alıyoz 1 sene gidiyo duyanda dicek hiç çamaşır yıkamıyonmu haftada 2 keremutlaka renkliler oluyo 1 kerede beyazlar bide genelde ön yıkamalı atıyom
xxl kutularindan aliyoz hic nekadar gittigine dikkat etmedim ama 1 yil gitmedigi kesinn
bendemi bi sorun var ya :44::44:en büyüklerinden alıyom bende konsantre ya şimdi konsantre olmadan önceyi attığımla aynı atıyom ama
ayy ne güzel dolaşmaması krem kullandığım halde genede zor tarıyorum düz mü saçların :108::108:
ikiniciyi ne zaman koyuyon canım
he canim düm düz.
2 kezmiiianaamm yumusacik olmuyormu benim kocamin alerjisi var cok atinca gözleri yaniyor :44:giyinemiyor kiyafetlerini bende cok seviyorum cok atinca
ben baktım, hatta yorum bile yazdımkizlar ekledim albume resimleri bakin hemende siliyim yaaa
Ne güzeellll
benim ki yoğun dalgalı kremsiz tövbe çıkamam
Hazal oğluşun çok tatlı maşallah sende çook güzelsin
eşinlede yakışmışsınız
buarada gülmek çok yakışıyor:))
ben baktım, hatta yorum bile yazdım
benimkiler hafif dalgalı ama benim için de krem olmazsa olmazlardan
tesekkur ederim cnm sagol ALLAH HICBIRIMIZI AGLATMASIN AMINNNNNNNNNN
kizlar ekledim albume resimleri bakin hemende siliyim yaaa
bebişinede sanada maşallah canım Allah ağzınızın tadını bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?