- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.001
yok kız iş yerindeyim. evim sıcak oluyo. ama çay ısıttı beni biraz.Burda hava misss gibi güneşli ama yinede soğuk
sen evde değil misin kuşum sobanı açsan ısınsan
ayaklarına patik giysen
üstüne ceket yelek falan alsan:26::26:
hoşbulduk hazalım gördüm seni tam yazcaktım çıkmak zorunda kaldımokry sıtesınde okey oynıyak dedıydım ama bıldıgım guvenılır bı sıte yok kaldım ortada oleee
hosgeldın cnm
kız yün kürküm vardı. omuzlarımı çok ağrıtıyo deyin gimediydim. kesin ondan üşüdüm.
geçende kaynımlardaydık. ay yakmadılar hiç kombiyi. ben olsam misafir gelmiş deyin son ayra getirim valla. donduk. aynı o resimlerdeki gibi eşimle sarındık iyice
hazal senin şu ecnebice yazıyı görünce direk gel tezkere diye okuyom
üşütmüşler benim kuşumu yaa
kız ben de var ya özellikle misafir geleceği zaman açıyorum iyicene kombiyi -ki millet üşümesin rahat etsin diye. hatta hep derler bana çok yakmışsın kıs falan diye..
aynen bende. bide burma bilezik yaptırmış. kanepe almış onları gösteriyo.üşütmüşler benim kuşumu yaa
kız ben de var ya özellikle misafir geleceği zaman açıyorum iyicene kombiyi -ki millet üşümesin rahat etsin diye. hatta hep derler bana çok yakmışsın kıs falan diye..
cadum;
resmi yok hiç bulursam eklerim bakarsın ayy kocama üzüldüm ama annesini anlatınca gülme krizine girdim
hoşbulduk hazalım gördüm seni tam yazcaktım çıkmak zorunda kaldım
çok tatlısın kız kimin kankisi:81::81:
oğluşunda çok tatlı maşallah
canım okey konusuna gelince ben iş yerinde oyun ve video sitelerine giremiyorum engelli bende maalesef
bende şimdi dikkat ettim
üşütmüşler benim kuşumu yaa
cadum;
resmi yok hiç bulursam eklerim bakarsın ayy kocama üzüldüm ama annesini anlatınca gülme krizine girdim
ohhhh kombi mombiii,bizim buralara doğal gaz yeni geldi
klimayla,elektirkli sobayla idare ediyoruz napalım
hepinizin kombilimi
biizm buralrda eski binalara kombi hiç hayretmedi. bizde ısınamdık apartman olarak. kalorifere döndük. çok şükür ısınıyoz.
ceydoşunda sesini duydumm canım benimm aradıı sağolsunn
ay kızlar ne cimri diyeceksiniz bana he siz hepiniz beni aradınız:78: ben arayamadım hiçbirinizi valla kontürüm yoksürekli eşim falan beni aradığı için alma ihtiyacı duymadım alınca ilk sizleri arayacam valla bacılarımm
aynen bende. bide burma bilezik yaptırmış. kanepe almış onları gösteriyo.
nen benim mıçım dondu burma bilezik görecek halim mi kaldı.
ama eşiminden burnundan getiriyom iki gündr. o tek maaşla kolun aburm abilezik yaptırıyo. ben daha kendime bi züzük almadım diye.
amannn çok fena gördüm kendimi
herkez kaynnasının resmini eklesin. en güzle kaynanyı seçelim
sagol cnm benim o senin tatliligin
neyse kaldi zaten cnm olsa iyi olurdu ama olmadi.
sizi seviyorum demek kiz o ama eekek kardesim askere gitcek yakinda gel tezkere gel tezkere yazarim
ay kızlar ne cimri diyeceksiniz bana he siz hepiniz beni aradınız:78: ben arayamadım hiçbirinizi valla kontürüm yoksürekli eşim falan beni aradığı için alma ihtiyacı duymadım alınca ilk sizleri arayacam valla bacılarımm
aynen bende. bide burma bilezik yaptırmış. kanepe almış onları gösteriyo.
nen benim mıçım dondu burma bilezik görecek halim mi kaldı.
ama eşiminden burnundan getiriyom iki gündr. o tek maaşla kolun aburm abilezik yaptırıyo. ben daha kendime bi züzük almadım diye.
amannn çok fena gördüm kendimi
herkez kaynnasının resmini eklesin. en güzle kaynanyı seçelim
Bizim binada ister kalorifer ister elektrik
evde kalorifer hattı vs. vardı ben hepsını söktürdüm
hiç onun petegını metegını alamazdım
gerçi akdeniz fazla soguk olmuyor öyle diğer şehirler gibi ama
yinede üşüyoruz çok
kız resmen şok oldun yaprak benim sesimi duyunca
olur mu kızz nie cimri diyelim delü
Kız klima yakınca çok gelmiyo mu elektrik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?