KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ya kızlar ben fresh böyle baş ağrıtmayan bi parfüm arıyırum ama bulamadım.kadın parfümleri hep şekerli çiçeksi. hepsi başımı ağrıtıyor. galiba erkek parfümü alcam ya

maalesef bizde fox ve show yok izleyemedim....

ya kızlar ben fresh böyle baş ağrıtmayan bi parfüm arıyırum ama bulamadım.kadın parfümleri hep şekerli çiçeksi. hepsi başımı ağrıtıyor. galiba erkek parfümü alcam ya
ben clınıqe happy kullanıyorum çok hafif ama bütün kadın parfümleri çiçeksi erkek parfümlerinden hafif bi ürün kullan canım
maalesef bizde fox ve show yok izleyemedim....
hımm anladım canım

ben clınıqe happy kullanıyorum çok hafif ama bütün kadın parfümleri çiçeksi erkek parfümlerinden hafif bi ürün kullan canım

hımm anladım canım

kuzum sence hangisi. ya alcam da kadın parfümleri bana göre değil anladım. çok aşırı aşımı ağrıtıyor. mesela araba kullanmadan önce hiç sıkmıyorum baş ağrısından sinirleniyorum o yüzden

ya parfümle iligili geçen benim aklıma ne geldi biliyomusunuz kızlar.

çok uç bir düşünce ama takıldı işte. şimdi , aynı parfümden bi çok bayan kullanıyo ya. erkek içinde öyle . diyelimki eşiniz sizin parfümünüz çok beğeniyoç baş döndürücü buluyo, seksüüü buluyo. ama aynı parfüme başka bi kadında da rastlıyo. aca ba o zaman aynı düşünceler kafasından geçermi:26:

her parfüm herkezin üstünde aynı durmaz tene göre değişir canım
mesela başkasında çok güzel duran başkasında kötü durur ama dediğin gibi bişey olursada etkilenir bence yada o kokuyu duyunca karısı aklına gelir
ya erkek parfümü pek bilmiyorum geçenlerde kaynım aldı o çok güzeldi ismini öğrenir sölerim sana
bide burda parfümlerle ilgili topikte konu aç bununla ilgili yardımcı olan çıkar canım

ben parfüm kullanmadığım için bilmiyom canım. ama ba zıları çok abartıyo hiç hoşuma gimiyo. hafif kokular daha hoş.

geçen bi hemşirenin parfümünü beğenmiş benimki çıldırdım ya.20 tane parfümün var bendeki hiçbirini beğenmiyo. artık onun beğenmesini önemsiz buluyorum kendimin beğeneceği fresh iç açan bişey alcam ha erkek ha kadın farketmez. bi de salak hemşire alcam da sanki 0 yaşındaki kadının kullandığı parfümü söylememiş adını.

:88::88: (hemşire için)

kız 50 yaşındamı. iyi zararsızmş. bende o kadar dövdüydüm

nen döv döv. bi havalı bi cins kadın kendini 18lik sanıyo.çok kötü giyiniyo. bu arada dul yani. bi de kocamla giriyolar hep ameliyatlara. ben eskiden gördüğümde böyle salak salak konuşuyodu kocamla. son zamanlarda herhalde benimki laf falan sokmuş yaşlılıkla ilgili benle de konuşmuyo. mal mı ney annamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…