- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.241
akşam foxta gamze özçeliğin yeni dizisini izleyen varmı
ben çok beğendim hele gamze özçeliğe siyah saç çok yakışmış süper bi hatun olmuş yav:86:
dizide sürükleyici gibi intikam seneryolarına bayılırım
ben clınıqe happy kullanıyorum çok hafif ama bütün kadın parfümleri çiçeksi erkek parfümlerinden hafif bi ürün kullan canımya kızlar ben fresh böyle baş ağrıtmayan bi parfüm arıyırum ama bulamadım.kadın parfümleri hep şekerli çiçeksi. hepsi başımı ağrıtıyor. galiba erkek parfümü alcam ya
hımm anladım canımmaalesef bizde fox ve show yok izleyemedim....
bende izlemedim.akşam foxta gamze özçeliğin yeni dizisini izleyen varmı
ben çok beğendim hele gamze özçeliğe siyah saç çok yakışmış süper bi hatun olmuş yav:86:
dizide sürükleyici gibi intikam seneryolarına bayılırım
hoşgeldin gazalmaalesef bizde fox ve show yok izleyemedim....
ben clınıqe happy kullanıyorum çok hafif ama bütün kadın parfümleri çiçeksi erkek parfümlerinden hafif bi ürün kullan canım
hımm anladım canım
bende izlemedim.
hoşgeldin gazal
hosbuldumda gazal neee
her parfüm herkezin üstünde aynı durmaz tene göre değişir canımya parfümle iligili geçen benim aklıma ne geldi biliyomusunuz kızlar.
çok uç bir düşünce ama takıldı işte. şimdi , aynı parfümden bi çok bayan kullanıyo ya. erkek içinde öyle . diyelimki eşiniz sizin parfümünüz çok beğeniyoç baş döndürücü buluyo, seksüüü buluyo. ama aynı parfüme başka bi kadında da rastlıyo. aca ba o zaman aynı düşünceler kafasından geçermi:26:
ya erkek parfümü pek bilmiyorum geçenlerde kaynım aldı o çok güzeldi ismini öğrenir sölerim sanakuzum sence hangisi. ya alcam da kadın parfümleri bana göre değil anladım. çok aşırı aşımı ağrıtıyor. mesela araba kullanmadan önce hiç sıkmıyorum baş ağrısından sinirleniyorum o yüzden
her parfüm herkezin üstünde aynı durmaz tene göre değişir canım
mesela başkasında çok güzel duran başkasında kötü durur ama dediğin gibi bişey olursada etkilenir bence yada o kokuyu duyunca karısı aklına gelir
ya erkek parfümü pek bilmiyorum geçenlerde kaynım aldı o çok güzeldi ismini öğrenir sölerim sana
bide burda parfümlerle ilgili topikte konu aç bununla ilgili yardımcı olan çıkar canım
ya parfümle iligili geçen benim aklıma ne geldi biliyomusunuz kızlar.
çok uç bir düşünce ama takıldı işte. şimdi , aynı parfümden bi çok bayan kullanıyo ya. erkek içinde öyle . diyelimki eşiniz sizin parfümünüz çok beğeniyoç baş döndürücü buluyo, seksüüü buluyo. ama aynı parfüme başka bi kadında da rastlıyo. aca ba o zaman aynı düşünceler kafasından geçermi:26:
gazal yamşımmm:96::78:
hatada son noktaaaaaaaaaa , çok özür hazalımmmmmmm
çok ağırları bende sevmem ama kışın gidiyorben parfüm kullanmadığım için bilmiyom canım. ama ba zıları çok abartıyo hiç hoşuma gimiyo. hafif kokular daha hoş.
adını sölememişmi kaç yaşında bu hemşirebi de salak hemşire alcam da sanki 0 yaşındaki kadının kullandığı parfümü söylememiş adını.
adını sölememişmi kaç yaşında bu hemşire
bu son cümleni anlayamadım canım ya
geçen bi hemşirenin parfümünü beğenmiş benimki çıldırdım ya.20 tane parfümün var bendeki hiçbirini beğenmiyo. artık onun beğenmesini önemsiz buluyorum kendimin beğeneceği fresh iç açan bişey alcam ha erkek ha kadın farketmez. bi de salak hemşire alcam da sanki 0 yaşındaki kadının kullandığı parfümü söylememiş adını.
ay çıkmamış ya 50 yaşında salak menapoz teyze işte ne olcak
kız 50 yaşındamı. iyi zararsızmş. bende o kadar dövdüydüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?