KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

eşin ne diye davet ediyo ayyyyyy
tayini çıkıp gitmişti ziyaret gelmiş. bizimkide gariban kimsesi yok diye davet etmiş. çok iyi yürekli yaaa. mansiayada gidersek onun evinde kalırız dedi bi kere. orya çıkmıştı tayini. ne işim var onun evinde , bana ev mi yok diye kızdım baya . sustu sonra.

hadi ya. cesarete bak. ama hoşlarına gidiyo galiba böyle kıskanlımak. bizimki belli etmemeye çalışır ama muzip muzip güler

aboo korktum ben karılardan anacım ne çirkef kadınlar var ayy:18:
benim eşim bide havalimanında çalışıyo ay daha çok korktum:18: akşam bi keşfe çıkim telefonu kurcalıyım

sende benim kafadanmissin kiz datlum iyi yapmissin esin belki iyi niyetliydi ama karsisindaki kadinin niyeti bozuksa en hanimevladi bile yoldan cikar maalesef erkeklerin kadinlara karsi zaaflari cok..

AMAN ALLAHIM kocalarimizi bolelerinden korusun valla

valla kızım senin işin zorrr. allah sana güç, kuvvet , sabır, bol cadılık ve güzellik versin.

hazal beni de arıyodu o salak karılar eski telefonumu. ama hiç aramadım ben salak onlar ya. adamlar düşmesi tuzağa.

bilgecim ben de dayanamıyorum sivilcelere. hatta bu gece rüyamda kocaman bi içi dolu bi kocaman sivilce sıkyodum

ortalık kötü anacım. kızmış dulmuş farketmiyo. paralı, işli güçlü buldummu kafayı takıyolar. allah korusun.
ama bu devride erkek olmakta çok zor gerçekten . allah onlarıda azdırmasın.

bunu konuşacakmışız demekki

eşin niye davet etmiş ya o mesaj çekince eşine sormadınmı ne alaka diye
anaa benim kocama asılan olmadı hiç işinden dolayıda sanırsam fabrikada sırf erkek var öyle bişey olsa çıldırırdım valla hazalın dediği gibi salon kadını çizgimden çıkardım he

ya evet bazen bana der benim sevgilim var filan die bende yine agzima geleni solerim o kariyi bilmmem ne yaparim dieee cok hosuna gidiyor herifin beni iyi bir sinir eder bende bu sefer esime kizarim bu seferde gonlumu almak icin kirk takla atar

itiraf ediyim esiminde beni kiskanmasi hosuma gider ole beni cok SIKACAK sekilde kiskanmasi yoktur

Son düzenleme:

kız demin yaprağamı anlatmışım ben sana anlattım sandım, tayini çıkmıştıda ziayrete gelmiş buraya . benimkide davet etmiş.

bu arada yiğenime kız arıyoz arkadaşlar.

ay o kadar namsulu çocukturkiii bi kız arkadaş edinemdi garibim. bi kaç kişiyle görüştürdük onlarda olmadı. arıyoz yana yana .

kıskanılmak benim hoşuma gitmiyo yada bizimkisi kıskanmayı bilmiyo. ima şeklinde konuşur. o zaman benim tepemin tası atar. yeni müdür gelidğinde baya bi tartıştık bu konuda. adam yeni ya. biizmkisi bana akıl veriyo. hay allahım çıldırdım.

valla ben de çok kıskanıyorum ve bunu biliyor. hatta beni kıskandırmadan önce elime bakıyo pıçak kesici alet falan varsa onu bıraktıktan snra kıskandırıyo beni.çünkü elimde ne varsa fırlatıp attığım için ona. o da beni kıskanır ama genelde giyim kuşamda çok karışır. napalım ben de ok diyom yoksa çok tartışma çıkıyo.

nen ne iş yapıy yiğenin kaç yaşında. benim kız kardeşim var 84lü. kapalı. hastanede döner sermayede çalışıyo. ama konyada.

elindekileri bıraktırıyo he işini biliyo yani

benim giyimimede karışırdı ama şimdi kapanınca içi rahat
güne gidince açık giyinirim bayan bayana olduğumuz için ona bile söylenir
bayanlar var nen derim susar

nen ne iş yapıy yiğenin kaç yaşında. benim kız kardeşim var 84lü. kapalı. hastanede döner sermayede çalışıyo. ama konyada.

yiğenim 28 yaşında , mimar. istanbulda yaşıyo. şuan askrede , kısa dönem yapıyo mayısta gelecek. inşallah

gunaydin balum hosgeldinn

hoşgeldin dilek. kendi adıma iyiym sen nasılsın.

hoşbulduk canlarım bende iyiyim çok şükür hava çok güzel ya güneşli ne güzel
çıkıp gezmek istiyorum

bna diyo kapan atsınlar bizi hem askeriyeden diyo da ne bileyim ya ben şu an kapanamam.hem sitiyom hem istemiyom.ben bayanlar arası giyecem desem bile olmaz sapık falan olur der giyme öle der. kadın kadına töbe töbe. ilgünç ya işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…