- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.281
tayini çıkıp gitmişti ziyaret gelmiş. bizimkide gariban kimsesi yok diye davet etmiş. çok iyi yürekli yaaa. mansiayada gidersek onun evinde kalırız dedi bi kere. orya çıkmıştı tayini. ne işim var onun evinde , bana ev mi yok diye kızdım baya . sustu sonra.eşin ne diye davet ediyo ayyyyyy
kizlar belki haberlerden duymussunuzdur bulgar kadinlar trdeki baylari ariyip para filan istiolarmis adamin biride bu tuzaga dusmus kredi cekmis bankadan arabasini satmis kadini trye getirmek icin ama kadin gelmemis tabiki adamin butun paralarini yemis aslinda adamda hata niye duserki bole durmlaraa..
ben yeni evli iken esimede mesaj atmisti bulgar tlf koduydu...
mesaji ben actim kadin ismini filan soluyo beni ara filan yazmis. esime dedim bu kim niye sana bole bir mesaj atio esimde anlatti iste burdaki turklere bole mesajlar atiolar buraya gelmek icin ben inanmadim baya tartistim esimle sonra esim dedi inanmiosan ara konus.
bende aradim kadinin turkcesi baya iyi niye arion filan dedim. kadin bana senin kocani tanimiomm dedi..
bende madem tanimion nie mesaj atiosun die baslayarak agzima geleni saydimm esim sok oldu beni ole gorunce ee yeni evliyiz bende hanim hanimcik duruyom ole agzima geleni sayinca adam dumur oldu karsimda..
lafi yedikten sonra kadin birdaha aramadi yine olsa yine aynisini yaparim cok kiskancim ben esim soz konusu oldumu hanimefendilikten cikar baska kiliga burunurummm
hakedene gerekli cevabi veririm
ben eşimi çok kıskanırım . yanında çalışan bayanlara çok dikkat ediyom. bi ara bi kız vardı ay kızdan gıcık kaptım. eşim nasıl methediyo. şöyle iyi kız, böyle iyi kız. ama ben gıcık oldum kıza. bi kaç haraketine denk geldim. eşim tutturdu yiğenine allaım diye. yiğenimlde konuşturduk. oğlanda dedi hala bu bana göre değil. ondan sonra iyice uyuz oldum. bi kere eşimi aramış bayramda. bizimki davet etmi miş. teli ben duydum. açmadım. mesaj çekmiş ben geldim diye. onuda sildim.
yapışık sülük ya gerizeka işte.
ay aklıma geldi ben,mkinin muayenehanesi varken salak bi kadın geliyodu her gün kocama börekler pastalar sarmalar. ayyyy en sonunda dedim ki eğer sen bu kadına kaşıntın mı var bi daha gelme demezsen ben dicem dedim. eşimde diyo ki len 100 tane şeyim olsa bi tanesini vermem diyo öyle tipsiz karı çocuğuyla falan geliyodu ben de gördüm. neyse snra demiş artık gelmeyin sizin hastalığınız falan yok hem eşimde gelmenizi istemiyor. deam ederseniz olacaklardan ben sorumlu değğilim eşim görüşecek sizle dedim. bi de salak arada telefonunu çaldırıyodu ben de çıldırıyodum.
neyse ki snra küsmüş maloş da gelmedi.manyak karı pis çırpı
sende benim kafadanmissin kiz datlum iyi yapmissin esin belki iyi niyetliydi ama karsisindaki kadinin niyeti bozuksa en hanimevladi bile yoldan cikar maalesef erkeklerin kadinlara karsi zaaflari cok..
AMAN ALLAHIM kocalarimizi bolelerinden korusun valla
aboo korktum ben karılardan anacım ne çirkef kadınlar var ayy:18:
benim eşim bide havalimanında çalışıyo ay daha çok korktum:18: akşam bi keşfe çıkim telefonu kurcalıyım
hazal beni de arıyodu o salak karılar eski telefonumu. ama hiç aramadım ben salak onlar ya. adamlar düşmesi tuzağa.
bilgecim ben de dayanamıyorum sivilcelere. hatta bu gece rüyamda kocaman bi içi dolu bi kocaman sivilce sıkyodum
eşin niye davet etmiş ya o mesaj çekince eşine sormadınmı ne alaka diyeben eşimi çok kıskanırım . yanında çalışan bayanlara çok dikkat ediyom. bi ara bi kız vardı ay kızdan gıcık kaptım. eşim nasıl methediyo. şöyle iyi kız, böyle iyi kız. ama ben gıcık oldum kıza. bi kaç haraketine denk geldim. eşim tutturdu yiğenine allaım diye. yiğenimlde konuşturduk. oğlanda dedi hala bu bana göre değil. ondan sonra iyice uyuz oldum. bi kere eşimi aramış bayramda. bizimki davet etmi miş. teli ben duydum. açmadım. mesaj çekmiş ben geldim diye. onuda sildim.
anaa benim kocama asılan olmadı hiç işinden dolayıda sanırsam fabrikada sırf erkek var öyle bişey olsa çıldırırdım valla hazalın dediği gibi salon kadını çizgimden çıkardım heyapışık sülük ya gerizeka işte.
ay aklıma geldi ben,mkinin muayenehanesi varken salak bi kadın geliyodu her gün kocama börekler pastalar sarmalar. ayyyy en sonunda dedim ki eğer sen bu kadına kaşıntın mı var bi daha gelme demezsen ben dicem dedim. eşimde diyo ki len 100 tane şeyim olsa bi tanesini vermem diyo öyle tipsiz karı çocuğuyla falan geliyodu ben de gördüm. neyse snra demiş artık gelmeyin sizin hastalığınız falan yok hem eşimde gelmenizi istemiyor. deam ederseniz olacaklardan ben sorumlu değğilim eşim görüşecek sizle dedim. bi de salak arada telefonunu çaldırıyodu ben de çıldırıyodum.
neyse ki snra küsmüş maloş da gelmedi.manyak karı pis çırpı
tayini çıkıp gitmişti ziyaret gelmiş. bizimkide gariban kimsesi yok diye davet etmiş. çok iyi yürekli yaaa. mansiayada gidersek onun evinde kalırız dedi bi kere. orya çıkmıştı tayini. ne işim var onun evinde , bana ev mi yok diye kızdım baya . sustu sonra.
hadi ya. cesarete bak. ama hoşlarına gidiyo galiba böyle kıskanlımak. bizimki belli etmemeye çalışır ama muzip muzip güler
eşin niye davet etmiş ya o mesaj çekince eşine sormadınmı ne alaka diye
anaa benim kocama asılan olmadı hiç işinden dolayıda sanırsam fabrikada sırf erkek var öyle bişey olsa çıldırırdım valla hazalın dediği gibi salon kadını çizgimden çıkardım he
ya evet bazen bana der benim sevgilim var filan die bende yine agzima geleni solerim o kariyi bilmmem ne yaparim dieee cok hosuna gidiyor herifin beni iyi bir sinir eder bende bu sefer esime kizarim bu seferde gonlumu almak icin kirk takla atar
itiraf ediyim esiminde beni kiskanmasi hosuma gider ole beni cok SIKACAK sekilde kiskanmasi yoktur
kız demin yaprağamı anlatmışım ben sana anlattım sandım, tayini çıkmıştıda ziayrete gelmiş buraya . benimkide davet etmiş.
bu arada yiğenime kız arıyoz arkadaşlar.
ay o kadar namsulu çocukturkiii bi kız arkadaş edinemdi garibim. bi kaç kişiyle görüştürdük onlarda olmadı. arıyoz yana yana .
havalimanında mı.kızım ben senin yerine olsam her uçuşa giderdim hehehheh
valla ben de çok kıskanıyorum ve bunu biliyor. hatta beni kıskandırmadan önce elime bakıyo pıçak kesici alet falan varsa onu bıraktıktan snra kıskandırıyo beni.çünkü elimde ne varsa fırlatıp attığım için ona. o da beni kıskanır ama genelde giyim kuşamda çok karışır. napalım ben de ok diyom yoksa çok tartışma çıkıyo.
nen ne iş yapıy yiğenin kaç yaşında. benim kız kardeşim var 84lü. kapalı. hastanede döner sermayede çalışıyo. ama konyada.
elindekileri bıraktırıyo he işini biliyo yani
benim giyimimede karışırdı ama şimdi kapanınca içi rahat
güne gidince açık giyinirim bayan bayana olduğumuz için ona bile söylenir
bayanlar var nen derimsusar
gunaydin balum hosgeldinn
kadındoğumcuları hiç sevmem iğğğğ. zaten hemşireler de ne oldukları belli cnm.bi çoğu öyle yani.istisnala var tabi iyi olanlar namusuynan işlerini icra edenler. ama bazıları da valla tam yolmalık.
günaydın dilekcim
hoşgeldin dilek. kendi adıma iyiym sen nasılsın.
elindekileri bıraktırıyo he işini biliyo yani
benim giyimimede karışırdı ama şimdi kapanınca içi rahat
güne gidince açık giyinirim bayan bayana olduğumuz için ona bile söylenir
bayanlar var nen derimsusar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?