- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.261
aaa manyak harbidennen döv döv. bi havalı bi cins kadın kendini 18lik sanıyo.çok kötü giyiniyo. bu arada dul yani. bi de kocamla giriyolar hep ameliyatlara. ben eskiden gördüğümde böyle salak salak konuşuyodu kocamla. son zamanlarda herhalde benimki laf falan sokmuş yaşlılıkla ilgili benle de konuşmuyo. mal mı ney annamadım.
nen döv döv. bi havalı bi cins kadın kendini 18lik sanıyo.çok kötü giyiniyo. bu arada dul yani. bi de kocamla giriyolar hep ameliyatlara. ben eskiden gördüğümde böyle salak salak konuşuyodu kocamla. son zamanlarda herhalde benimki laf falan sokmuş yaşlılıkla ilgili benle de konuşmuyo. mal mı ney annamadım.
aaa manyak harbiden
ne gibi asılıyomu nen
döferiz biz valla toplaşıp he
hadi ya ne insanlar vargıcık şey, ben doğum yaparken bi hemşire vardı. çok güzel bişeydi. resmen afet. çokda bakımlıydı. kadın doğumcuyla felan çalışıyolar. çok vıcık vıcıklardı ya. ve hemşire resmen sapıktı. keyfi ala muayene eder dururdu milleti. allahtan beni hiç etmedi.
senin eşinde iyi yapmış valla. aferin ona
günaydın canım hoşgeldingünaydın canlarım nasılsınız
iyi yapmış eşinhe ya bence asılıyodu. bi de böyle bağırarak kahkaha atıyo hiç sevmem zati öyle kahkaha atanları. başlarda böyle kocam geliyodu ya böyle konuşmalarından falan bahsediyo. didim ki sana asılıyo mu nen o valla gelirim menopoz ilaçlarını keserim onun didim. o da snradan farketti asıldığını. gebertirim bi daha konuşma onla dedim bak bi tek ameliyatta eyvallah didim. snra da kocam da farketmiş galiba ben söyledikten snra laf sokmuş işte. şimdi de konuşmuyo mecbur kalmadıkça
gıcık şey, ben doğum yaparken bi hemşire vardı. çok güzel bişeydi. resmen afet. çokda bakımlıydı. kadın doğumcuyla felan çalışıyolar. çok vıcık vıcıklardı ya. ve hemşire resmen sapıktı. keyfi ala muayene eder dururdu milleti. allahtan beni hiç etmedi.
senin eşinde iyi yapmış valla. aferin ona
hoşgeldin dilek. kendi adıma iyiym sen nasılsın.günaydın canlarım nasılsınız
he ya bence asılıyodu. bi de böyle bağırarak kahkaha atıyo hiç sevmem zati öyle kahkaha atanları. başlarda böyle kocam geliyodu ya böyle konuşmalarından falan bahsediyo. didim ki sana asılıyo mu nen o valla gelirim menopoz ilaçlarını keserim onun didim. o da snradan farketti asıldığını. gebertirim bi daha konuşma onla dedim bak bi tek ameliyatta eyvallah didim. snra da kocam da farketmiş galiba ben söyledikten snra laf sokmuş işte. şimdi de konuşmuyo mecbur kalmadıkça
aaaaaaaaazmismismidir nedir? hic hoslanmam laubali kadinlardan esinede tebrikler agzinin payini vermistir...
sen ve esin doktormusunuz??
ben eczacıyım canım eşşim de dr.
böyle çok hemşireler oluyo. böyle süslenip püslenip topuklu giyip gidiyom arada hastaneye gözdağı vermeyenapıyım yoksa baş olmuyo. nası cadı olduğumu da görüyolar. göseriyorum tabi . ya benim kocam burda yapılamayacak ameliyatları yapıyo kimsenin yapamıcağı. salak hemşireler de hayran kalıyolar falan platonik bişeyler başlıyo .kocam yakışıklı değil ama karizması var hastanede o yüzden. hıyarlar. yolmak lazım hepisini
böyle çok hemşireler oluyo. böyle süslenip püslenip topuklu giyip gidiyom arada hastaneye gözdağı vermeyenapıyım yoksa baş olmuyo. nası cadı olduğumu da görüyolar. göseriyorum tabi . ya benim kocam burda yapılamayacak ameliyatları yapıyo kimsenin yapamıcağı. salak hemşireler de hayran kalıyolar falan platonik bişeyler başlıyo .kocam yakışıklı değil ama karizması var hastanede o yüzden. hıyarlar. yolmak lazım hepisini
ben eşimi çok kıskanırım . yanında çalışan bayanlara çok dikkat ediyom. bi ara bi kız vardı ay kızdan gıcık kaptım. eşim nasıl methediyo. şöyle iyi kız, böyle iyi kız. ama ben gıcık oldum kıza. bi kaç haraketine denk geldim. eşim tutturdu yiğenine allaım diye. yiğenimlde konuşturduk. oğlanda dedi hala bu bana göre değil. ondan sonra iyice uyuz oldum. bi kere eşimi aramış bayramda. bizimki davet etmi miş. teli ben duydum. açmadım. mesaj çekmiş ben geldim diye. onuda sildim.
kayısı yağı ciltteki akneleri ve lekeri yok ediyomuş. çok faydalıyımış. bnede bugün alayım diyomsaolun canlarım benim. arada baskınlar yapıyom işte. gerçi bi kerede salak bi dr bana asılmıştı mal tanıyamamış beni yanımda da kocam. ay nası kötü oldu annatamam. snradan dedim ben sena dedim ama tabi o arada hemşireler kadındoğumcu vede koam da vardı odada. hemen gitti snra. adam zaten sapıktı yani herkese asılıyodu muhtemelen.
canım yağlar ozonlanmış kayısı ÇEKİRDEĞİ yağı
üzüm çekirdeği yağı
jojoba yağı
buğday yağı
canım kullanıyorum. kullnmadığım ve kullandığım günler arasında çok fark oluyor. ben çok memnunum.dün sürmedim kızı uyuttum kocam da beni bırakmadı bi gidip yatcam dedim ille sohbet edek diye. saat 2 olmuş daha da uğraşamadım. ama çok ii geliyo
ben eşimi çok kıskanırım . yanında çalışan bayanlara çok dikkat ediyom. bi ara bi kız vardı ay kızdan gıcık kaptım. eşim nasıl methediyo. şöyle iyi kız, böyle iyi kız. ama ben gıcık oldum kıza. bi kaç haraketine denk geldim. eşim tutturdu yiğenine allaım diye. yiğenimlde konuşturduk. oğlanda dedi hala bu bana göre değil. ondan sonra iyice uyuz oldum. bi kere eşimi aramış bayramda. bizimki davet etmi miş. teli ben duydum. açmadım. mesaj çekmiş ben geldim diye. onuda sildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?