KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

aaa manyak harbiden
ne gibi asılıyomu nen
döferiz biz valla toplaşıp he

gıcık şey, ben doğum yaparken bi hemşire vardı. çok güzel bişeydi. resmen afet. çokda bakımlıydı. kadın doğumcuyla felan çalışıyolar. çok vıcık vıcıklardı ya. ve hemşire resmen sapıktı. keyfi ala muayene eder dururdu milleti. allahtan beni hiç etmedi.
senin eşinde iyi yapmış valla. aferin ona

aaa manyak harbiden
ne gibi asılıyomu nen
döferiz biz valla toplaşıp he

he ya bence asılıyodu. bi de böyle bağırarak kahkaha atıyo hiç sevmem zati öyle kahkaha atanları. başlarda böyle kocam geliyodu ya böyle konuşmalarından falan bahsediyo. didim ki sana asılıyo mu nen o valla gelirim menopoz ilaçlarını keserim onun didim. o da snradan farketti asıldığını. gebertirim bi daha konuşma onla dedim bak bi tek ameliyatta eyvallah didim. snra da kocam da farketmiş galiba ben söyledikten snra laf sokmuş işte. şimdi de konuşmuyo mecbur kalmadıkça

hadi ya ne insanlar var
günaydın canlarım nasılsınız
günaydın canım hoşgeldin
iyi yapmış eşin

kadındoğumcuları hiç sevmem iğğğğ. zaten hemşireler de ne oldukları belli cnm.bi çoğu öyle yani.istisnala var tabi iyi olanlar namusuynan işlerini icra edenler. ama bazıları da valla tam yolmalık.

günaydın dilekcim

aaaaaaaa azmismismidir nedir? hic hoslanmam laubali kadinlardan esinede tebrikler agzinin payini vermistir...

sen ve esin doktormusunuz??

aaaaaaaa azmismismidir nedir? hic hoslanmam laubali kadinlardan esinede tebrikler agzinin payini vermistir...

sen ve esin doktormusunuz??

ben eczacıyım canım eşşim de dr.
böyle çok hemşireler oluyo. böyle süslenip püslenip topuklu giyip gidiyom arada hastaneye gözdağı vermeye napıyım yoksa baş olmuyo. nası cadı olduğumu da görüyolar. göseriyorum tabi . ya benim kocam burda yapılamayacak ameliyatları yapıyo kimsenin yapamıcağı. salak hemşireler de hayran kalıyolar falan platonik bişeyler başlıyo .kocam yakışıklı değil ama karizması var hastanede o yüzden. hıyarlar. yolmak lazım hepisini

efferrim kız sana

bu arada senacım senin şu kullandığın yağlar nelerdi bi yazarmsıın. hala kullanıyonmu

bazi kadin musevtteleri var cnm agzinin payini vereceksinki bidaha bulasmasinlarr aferin sanada boyle durumlarda cadilik en iyisi....

bi yandan eşine karşı birilerinin öyle uzaktan bakıp salak hayaller kurması senin yönünden gurur verici ama çok ama çok sinir bozucu insanın parçalayası gelir valla kız iyi sabırlısın Allah kolaylık versin.
Allah eşinle aranızdaki muhabbeti arttırsın canım

ben eşimi çok kıskanırım . yanında çalışan bayanlara çok dikkat ediyom. bi ara bi kız vardı ay kızdan gıcık kaptım. eşim nasıl methediyo. şöyle iyi kız, böyle iyi kız. ama ben gıcık oldum kıza. bi kaç haraketine denk geldim. eşim tutturdu yiğenine allaım diye. yiğenimlde konuşturduk. oğlanda dedi hala bu bana göre değil. ondan sonra iyice uyuz oldum. bi kere eşimi aramış bayramda. bizimki davet etmi miş. teli ben duydum. açmadım. mesaj çekmiş ben geldim diye. onuda sildim.

saolun canlarım benim. arada baskınlar yapıyom işte. gerçi bi kerede salak bi dr bana asılmıştı mal tanıyamamış beni yanımda da kocam. ay nası kötü oldu annatamam. snradan dedim ben sena dedim ama tabi o arada hemşireler kadındoğumcu vede koam da vardı odada. hemen gitti snra. adam zaten sapıktı yani herkese asılıyodu muhtemelen.

canım yağlar ozonlanmış kayısı ÇEKİRDEĞİ yağı
üzüm çekirdeği yağı
jojoba yağı
buğday yağı
canım kullanıyorum. kullnmadığım ve kullandığım günler arasında çok fark oluyor. ben çok memnunum.dün sürmedim kızı uyuttum kocam da beni bırakmadı bi gidip yatcam dedim ille sohbet edek diye. saat 2 olmuş daha da uğraşamadım. ama çok ii geliyo

eşin ne diye davet ediyo ayyyyyy

kizlar belki haberlerden duymussunuzdur bulgar kadinlar trdeki baylari ariyip para filan istiolarmis adamin biride bu tuzaga dusmus kredi cekmis bankadan arabasini satmis kadini trye getirmek icin ama kadin gelmemis tabiki adamin butun paralarini yemis aslinda adamda hata niye duserki bole durmlaraa..

ben yeni evli iken esimede mesaj atmisti bulgar tlf koduydu...
mesaji ben actim kadin ismini filan soluyo beni ara filan yazmis. esime dedim bu kim niye sana bole bir mesaj atio esimde anlatti iste burdaki turklere bole mesajlar atiolar buraya gelmek icin ben inanmadim baya tartistim esimle sonra esim dedi inanmiosan ara konus.

bende aradim kadinin turkcesi baya iyi niye arion filan dedim. kadin bana senin kocani tanimiomm dedi..
bende madem tanimion nie mesaj atiosun die baslayarak agzima geleni saydimm esim sok oldu beni ole gorunce ee yeni evliyiz bende hanim hanimcik duruyom ole agzima geleni sayinca adam dumur oldu karsimda..

lafi yedikten sonra kadin birdaha aramadi yine olsa yine aynisini yaparim cok kiskancim ben esim soz konusu oldumu hanimefendilikten cikar baska kiliga burunurummm

hakedene gerekli cevabi veririm

kayısı yağı ciltteki akneleri ve lekeri yok ediyomuş. çok faydalıyımış. bnede bugün alayım diyom
ayrıc apatets suuda çok iyi geliyomuş.
dün yine salak gibi siyah nokta sıktım. çenemde o inatlaştı çıkmayacam diye ben inatlaştım çıkaracam diye. çıkardım ama orası mosmor oldu. siyah noktayı görünce kendimden geçiyom. :111:yakında orda koca bi akne oluşur

yapışık sülük ya gerizeka işte.
ay aklıma geldi ben,mkinin muayenehanesi varken salak bi kadın geliyodu her gün kocama börekler pastalar sarmalar. ayyyy en sonunda dedim ki eğer sen bu kadına kaşıntın mı var bi daha gelme demezsen ben dicem dedim. eşimde diyo ki len 100 tane şeyim olsa bi tanesini vermem diyo öyle tipsiz karı çocuğuyla falan geliyodu ben de gördüm. neyse snra demiş artık gelmeyin sizin hastalığınız falan yok hem eşimde gelmenizi istemiyor. deam ederseniz olacaklardan ben sorumlu değğilim eşim görüşecek sizle dedim. bi de salak arada telefonunu çaldırıyodu ben de çıldırıyodum.
neyse ki snra küsmüş maloş da gelmedi.manyak karı pis çırpı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…