KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

akşammı başladı o dizi bende foxta yer gök aşk var onu izliyom netten hoşuma gidiyo akşam büyük görümceye gittiydik eşimin teyzeleri gelmiş bakamadım hiç bişeye

evet canım dün başladı sanırım
ilk bölümüydü..tavsiye ederim izlemeni sıkılmadan izleyeceğin bi sonraki bölümü iple çekeceğin bi dizi gibi geldi

bencede çok iyi düşünmüşsün çok güzel durur şöle hayal ettimde:97:
ama gerçekten nasıl dicen eşine:18:

valla şimdiden kızıyo ben onu yapalım bunu yapalım dedikçe daha bunu söyliyemedim :18::18:eve gitmedik daha tapuyu aldıktan sonra bi gedelimde orda uygun bi dille söylerim

akşammı başladı o dizi bende foxta yer gök aşk var onu izliyom netten hoşuma gidiyo akşam büyük görümceye gittiydik eşimin teyzeleri gelmiş bakamadım hiç bişeye
ben onu izlemedim hiç canım evet ilk bölmü dün akşamdı çarşamba günleri
he baştan izledim ben davete gelene kadar eski yaşadıklarını falan düşünüyo evlatlık verilişini sonrada evden kovuluşunu falan..baya sürükleyici gerçekten...acaba kim ticavüz etti onu merak ettim:44:
evet bende merak ettim canım acaba o arkadaşının babasımı ki hani saçlarını arkadan toplamış yaşlı adam vardı ya önceden üvey babada oynamıştı omu acaba

heee benimde o geldi aklıma ama izleyiciyi yanıltmak için o adamı şüpheli gibi göstermiş olabilirler:44:
ne güzel yorumluyoz ama

acık ona cilveneleniveririm o kabul eder zati parise gitmeden kurtarız işi:89:
ana kıza bak bi parisi bile çok görüyo
ben olsam yapmam
ay ne fenayım
nen bütün dizilerde de tecavüz olmaya başladı.yoksa kimse bakmıyo.milletce defektimiz galiba
yok kız o dizi tecavüz sahnesini ön plana koymuyor ilk bölümde aileyle izlenebilirdi yani ama sonraları bilemem

ana kıza bak bi parisi bile çok görüyo
ben olsam yapmam
ay ne fenayım

yok kız o dizi tecavüz sahnesini ön plana koymuyor ilk bölümde aileyle izlenebilirdi yani ama sonraları bilemem

yine de ticavüz var. bu arada ben de ne isticeksem parise uçarken istiyom baya etkili bi yöntem.hehhe
adam aman iiki sırmaştık diyo.ben de sen bilin diyince. ii timam ne istiyosan yap al dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…