- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.381
şey düşündüm antrede bi duvarı küçük küçük beyaz taşlar oluyoya onlardan döşetip bide üstten ışık koydurayım dedim ama daha eşime söyliyemedim:18::18:
akşammı başladı o dizi bende foxta yer gök aşk var onu izliyom netten hoşuma gidiyo akşam büyük görümceye gittiydik eşimin teyzeleri gelmiş bakamadım hiç bişeye
bencede çok iyi düşünmüşsün çok güzel durur şöle hayal ettimde:97:
ama gerçekten nasıl dicen eşine:18:
ben onu izlemedim hiç canım evet ilk bölmü dün akşamdı çarşamba günleriakşammı başladı o dizi bende foxta yer gök aşk var onu izliyom netten hoşuma gidiyo akşam büyük görümceye gittiydik eşimin teyzeleri gelmiş bakamadım hiç bişeye
evet bende merak ettim canım acaba o arkadaşının babasımı ki hani saçlarını arkadan toplamış yaşlı adam vardı ya önceden üvey babada oynamıştı omu acabahe baştan izledim ben davete gelene kadar eski yaşadıklarını falan düşünüyo evlatlık verilişini sonrada evden kovuluşunu falan..baya sürükleyici gerçekten...acaba kim ticavüz etti onu merak ettim:44:
valla şimdiden kızıyo ben onu yapalım bunu yapalım dedikçe daha bunu söyliyemedim :18::18:eve gitmedik daha tapuyu aldıktan sonra bi gedelimde orda uygun bi dille söylerim
parise gitmeden söyle:89:valla şimdiden kızıyo ben onu yapalım bunu yapalım dedikçe daha bunu söyliyemedim :18::18:eve gitmedik daha tapuyu aldıktan sonra bi gedelimde orda uygun bi dille söylerim
ben onu izlemedim hiç canım evet ilk bölmü dün akşamdı çarşamba günleri
evet bende merak ettim canım acaba o arkadaşının babasımı ki hani saçlarını arkadan toplamış yaşlı adam vardı ya önceden üvey babada oynamıştı omu acaba
evetheee benimde o geldi aklıma ama izleyiciyi yanıltmak için o adamı şüpheli gibi göstermiş olabilirler:44:
ne güzel yorumluyoz ama
adamın bütün keyfi kaçar kızbence tam giderken yolda söylee
evethımmmm olabiler
adamın bütün keyfi kaçar kız
yarıda döner bide
evethımmmm olabiler
adamın bütün keyfi kaçar kız
yarıda döner bide
bu sefer kabul edeceği varsada etmez
acık ona cilveneleniveririm o kabul eder zati parise gitmeden kurtarız işi :89:
ana kıza bakacık ona cilveneleniveririm o kabul eder zati parise gitmeden kurtarız işi :89:
yok kız o dizi tecavüz sahnesini ön plana koymuyor ilk bölümde aileyle izlenebilirdi yani ama sonraları bilememnen bütün dizilerde de tecavüz olmaya başladı.yoksa kimse bakmıyo.milletce defektimiz galiba
ana kıza bakbi parisi bile çok görüyo
ben olsam yapmam
ay ne fenayım
öyle her iş için parisemi gitçez kızım zati zor geliyo gitmek
yemekteyize bakıyom bülent sertaşın evindeler aman ne ev mutfak dolapları bile taşlı böö:120::120:
ana kıza bakbi parisi bile çok görüyo
ben olsam yapmam
ay ne fenayım
yok kız o dizi tecavüz sahnesini ön plana koymuyor ilk bölümde aileyle izlenebilirdi yani ama sonraları bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?