KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

o tv dekine güldüm kocaman adam ne isin var böyle seylerle bide utanmadan tvye cikmis dedim sinirlenmistim.
kiz zaten ikimiz birden basladikmi valla komsular yigilir tabiki suclu olan alttan alir.
kesin sesimiz gidiyordur zaten alttakilere allahtan türkler onlarinda sesi bazen geliyor

yaa ben araba sürmekten çok korkuyorum ya siz anlatıyosunuzya şimdi bayır falan içimi korku kaplıyo ya 2005 aldım ben ehliyeti ama çok korkuyom hiç sürmüyorum
abimin yüzünden oldu bende bu korku ilk kullanmaya başladığımda bizim arabamız çok iyiydi son modeldi bu salak 2 kere kaza yaptı o arabayla bende hep korkuyla sürüyodum ya bende bişey yaparsam ya arabanın bi yerine bişey olursa diye şimdi hala o korku içimden gitmiyo ya

sagol böcüğüm :))

kociş hasta ya ona yapıcam farklı tarıfı olan varmı diye sordum da:126:

Korkunu üzerinden atamadığın sürece araba kullanamazsın böcüğüm

direksiyon sende hakimiyet sende böyle motive et kendini

annem beni böyle çalıştırıyordu

kız alemsin

ahım şahım araba vermemişti diyor

yak anacım sen moturuda yak
karnim büyümüstü artik hic vermedi zaten simdide kis diye.
ay brownim dükkanda öyle güzel arabalar varki biliyonmu agzim acik bakiyom bazen kadinlar bi sürüyor spor arabalari cekmisler altlarina yazinda üstleri acik geziyorlar
kiz teyzeyedemi küsülür

etma bacim atma bende kendimi engelliyom bazen allah korusun kötü bi yerine falan gelir vicdan azabindan ölürüm
bi kere terligi firlatmistim ayagina pcnin kapagina degip sekip gözüne gelmisti cok korkmustum valla burda yazmistim kizlara

ankaradan bizim memlekete arabayla giderken ucurum kenarlarindan geciyorduk bazen icim gidiyoru benimde valla.
korkma bacim yapabilirsin.ama etkilenmissin sen.

Korkunu üzerinden atamadığın sürece araba kullanamazsın böcüğüm

direksiyon sende hakimiyet sende böyle motive et kendini

annem beni böyle çalıştırıyordu

çok söylüyom kendime boşver bişey olmaz diye bazen cesaret gelip eşimden istiyom ama direksiyon başına geçince nası bi korku basıyo anlatamam inince bile hemen atamıyom o stresi

sizdeki ii cesaret ben ole birseye cesaret edemem gerci esime bisi firlatacak kaadar daha sinirlenmedim belki o kadar sinirlensem bende yanisini yaparim

ama suclu oldugum icin alttan almiomkii sadce olay buyumesin diyee :26:

QUOTE]

çok söylüyom kendime boşver bişey olmaz diye bazen cesaret gelip eşimden istiyom ama direksiyon başına geçince nası bi korku basıyo anlatamam inince bile hemen atamıyom o stresi

bendede ole bi fobi var gerci ehliyetim yok ama yinede cesaret edip alamam cok zor gelio bana araba kullanmakk

sizdeki ii cesaret ben ole birseye cesaret edemem gerci esime bisi firlatacak kaadar daha sinirlenmedim belki o kadar sinirlensem bende yanisini yaparim

QUOTE]

ben fazla sinirliyim ondan annem hep dedi kizim keskin sirke küpüne zarar hemen sinir yapma.
en güzelini yapiyon valla
bende bir karar aliyorum hic sinirlenmicem olaylari büyültmicem

QUOTE]

En güzel senin yaptığın canım,bizim ki marifet değil zaten

Çok ayıp çok.Eşim iyiymiş demekki o bardagı alıp benım kafamda paralamadı

şimdiki aklım olsa asla yapmam

bendede ole bi fobi var gerci ehliyetim yok ama yinede cesaret edip alamam cok zor gelio bana araba kullanmakk

ben fazla sinirliyim ondan annem hep dedi kizim keskin sirke küpüne zarar hemen sinir yapma.
en güzelini yapiyon valla
bende bir karar aliyorum hic sinirlenmicem olaylari büyültmicem

evet annen iyi bir atasozu kullanmis ama sinirlenince insan ne yaptigini bilmiyor iste

En güzel senin yaptığın canım,bizim ki marifet değil zaten

Çok ayıp çok.Eşim iyiymiş demekki o bardagı alıp benım kafamda paralamadı

şimdiki aklım olsa asla yapmam

ben yapsam kesin paralardi kafamda o yuzde o sinirli oldumu sesimi cikarmam ama siniri gectimi bu sefer ben baslarim zaten kusmemi asla istemez suratimi astimmi hemen gonlumu almaya calisirr-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…