- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.341
insaallah cnm ama hic gidesi yok karin ne yapalim sabredecez artik..
dimi cnm ya elin karisi gelsin evli barkli adama beni ar die mesaj yolluyo bendende cevabini aldi salak kariiii
ay ben ole bisi firlatamam esime korkarim ben heriften bendede cok sinir var esimdede ama ben hep alttan alirim bende sinirimi bosaltsam hic iyi olmazzz
ben bilim ama onu sende bilirsin herhalde tavuğu kaynat pişince tavuğu al suyuna arpa şehriye at şehriye pişince terbiye yap un yumurtanın sarısımı beyazımı onu hep karıştırıyorum tarife akmak lazım terbiyesini koyunca hemen söndür altını pişen tavukları didip üzerine bide maydonoz doğğra ohhh miss gibi valla sıcacık olsada yesek
yaa ben araba sürmekten çok korkuyorum ya siz anlatıyosunuzya şimdi bayır falan içimi korku kaplıyo ya 2005 aldım ben ehliyeti ama çok korkuyom hiç sürmüyorum
abimin yüzünden oldu bende bu korku ilk kullanmaya başladığımda bizim arabamız çok iyiydi son modeldi bu salak 2 kere kaza yaptı o arabayla bende hep korkuyla sürüyodum ya bende bişey yaparsam ya arabanın bi yerine bişey olursa diye şimdi hala o korku içimden gitmiyo ya
karnim büyümüstü artik hic vermedi zaten simdide kis diye.
kız alemsin
ahım şahım araba vermemişti diyor
yak anacım sen moturuda yak
kiz teyzeyedemi küsülürbiliyorum canım ama unlu olanı hiç yapmamıştım bır bakaım olmazsa
ya benım almanyada teyzem var o bir corba yapardı böyle hazır tavuk corbası falanda
koyuyordu içine acayip güzeldide küsüm onla konusmuyorum soramam
Benimde fırlatma huyum vardı
öfkemi kontrol edemez hala gelmiştim
nezamanki en son kocama çay bardagı fırlattım
dedim kendime dur brownim!
ne ayıp değilmi yaptığım,ama evlendiğim ilk zamanlar deli gibi olmustum alısamamıstım
çok şükür sımdı yapmıyorum
yaa ben araba sürmekten çok korkuyorum ya siz anlatıyosunuzya şimdi bayır falan içimi korku kaplıyo ya 2005 aldım ben ehliyeti ama çok korkuyom hiç sürmüyorum
abimin yüzünden oldu bende bu korku ilk kullanmaya başladığımda bizim arabamız çok iyiydi son modeldi bu salak 2 kere kaza yaptı o arabayla bende hep korkuyla sürüyodum ya bende bişey yaparsam ya arabanın bi yerine bişey olursa diye şimdi hala o korku içimden gitmiyo ya
Korkunu üzerinden atamadığın sürece araba kullanamazsın böcüğüm
direksiyon sende hakimiyet sende böyle motive et kendini
annem beni böyle çalıştırıyordu
Benimde fırlatma huyum vardı
öfkemi kontrol edemez hala gelmiştim
nezamanki en son kocama çay bardagı fırlattım
dedim kendime dur brownim!
ne ayıp değilmi yaptığım,ama evlendiğim ilk zamanlar deli gibi olmustum alısamamıstım
çok şükür sımdı yapmıyorum
o tv dekine güldüm kocaman adam ne isin var böyle seylerle bide utanmadan tvye cikmis dedim sinirlenmistim.
kiz zaten ikimiz birden basladikmi valla komsular yigilirtabiki suclu olan alttan alir.
kesin sesimiz gidiyordur zaten alttakilere allahtan türkler onlarinda sesi bazen geliyor
çok söylüyom kendime boşver bişey olmaz diye bazen cesaret gelip eşimden istiyom ama direksiyon başına geçince nası bi korku basıyo anlatamam inince bile hemen atamıyom o stresi
sizdeki ii cesaret ben ole birseye cesaret edemem gerci esime bisi firlatacak kaadar daha sinirlenmedim belki o kadar sinirlensem bende yanisini yaparim
ama suclu oldugum icin alttan almiomkii sadce olay buyumesin diyee :26:
QUOTE]
kizlar en cok begendiginiz slow parcalar hangisi.
kizlar en cok begendiginiz slow parcalar hangisi.
sizdeki ii cesaret ben ole birseye cesaret edemem gerci esime bisi firlatacak kaadar daha sinirlenmedim belki o kadar sinirlensem bende yanisini yaparim
ama suclu oldugum icin alttan almiomkii sadce olay buyumesin diyee :26:
QUOTE]
çok söylüyom kendime boşver bişey olmaz diye bazen cesaret gelip eşimden istiyom ama direksiyon başına geçince nası bi korku basıyo anlatamam inince bile hemen atamıyom o stresi
ben fazla sinirliyim ondan annem hep dedi kizim keskin sirke küpüne zarar hemen sinir yapma.
en güzelini yapiyon valla
bende bir karar aliyorum hic sinirlenmicem olaylari büyültmicem
En güzel senin yaptığın canım,bizim ki marifet değil zaten
Çok ayıp çok.Eşim iyiymiş demekki o bardagı alıp benım kafamda paralamadı
şimdiki aklım olsa asla yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?