KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Neyse kızlar bugün buraya doyum olmuyor

ben cıkıyorum zeytin yaglı sarma sarıcam

tavuk çorbası yapcam

hadi öptüm sizi :)

Ben kullanıyorum canım kocamda gıcıklık yapmıyor istediğim zaman verir

Bayırlarda yarım debriyaj yapacaksın canım ozaman sorun kalmaz
arabayı alma konusunda problem yok ona sormadan alırım araba ikimizin çünkü ama o varken sürmem pek sinir ediyo yanlışlarımı söylüyo bende kızıyom
Babam beni yokuşlarda falan çok çalıştırmıştı o yüzden normal ayak freniyle rahat kalkıyorum
ne güzel bende çok çalıştım ama arkada araba olunca korkuyorum:18::18:
onun dışında çok güzel kullanıyorum vites debriyaj kolay geçiriyorum.
al canım tabi ne güzel heryerde geçiyor he türkiyeyi niye ayırmışlarki
ama gerçi burdaki eğitimlerden dolayıdır
korkunun üstüne git canım boş bi alanda sür kimsenin olmadığı
çok zevkli bişey aslında varya
kiz teyzeyedemi küsülür
bitane teyzeme bende küsüm konuşmuyorum nefret ediyorum hiç sevmiyorum yeğen ayrımı yapıyor

kizlar en cok begendiginiz slow parcalar hangisi.
şu sıralar grup nara ne olur gitme çok seviyorum
Neyse kızlar bugün buraya doyum olmuyor

ben cıkıyorum zeytin yaglı sarma sarıcam

tavuk çorbası yapcam

hadi öptüm sizi :)
ya ben gelene kadar herkez gitmiş:84::84:

ben varım yaprak
öğle arası eve gittim bidaha keseyim dedim akşam yaptığım milföylü pastayı bu sefer parçalanmadı demek 1 akşam dinlenmesi gerekiyormuş

ben varım yaprak
öğle arası eve gittim bidaha keseyim dedim akşam yaptığım milföylü pastayı bu sefer parçalanmadı demek 1 akşam dinlenmesi gerekiyormuş

yaaa iyi olmuş hayatım sevindim rahatça ikram edersin misafirlerinee..
bizimde aklımızda olsun dinlenmesi gerekiyomuş demek:86:

kızz yaprak nihan ceydanın görümcesinin yatakodasında neler yazdınız kız öle
Allah sizi napmasın emi deliler sizi ya

yaaa iyi olmuş hayatım sevindim rahatça ikram edersin misafirlerinee..
bizimde aklımızda olsun dinlenmesi gerekiyomuş demek:86:
evet canım aynen
misafirmi gelicek bu akşam neler yaptın gıı menü ne
hee misafir var ama yakın öyle çok bişey yapmıcam kremalı kek bide poğaça 3 çeşit yeter
kızz yaprak nihan ceydanın görümcesinin yatakodasında neler yazdınız kız öle
Allah sizi napmasın emi deliler sizi ya
yenimi gördün

kız nihan dizi çok güzelmiş bu arada bende izliyicem artıkın sen bana hatırlat onun olduğu günleri bacım belki unuturum ben

şey düşündüm antrede bi duvarı küçük küçük beyaz taşlar oluyoya onlardan döşetip bide üstten ışık koydurayım dedim ama daha eşime söyliyemedim:18::18:

dimi en başındna mı izledin

ben ortalardan izledim başları nasıldı ya ben davete geldiği kısımdan izledim siyah bi elbise vardı üstünde süperdi ya

akşammı başladı o dizi bende foxta yer gök aşk var onu izliyom netten hoşuma gidiyo akşam büyük görümceye gittiydik eşimin teyzeleri gelmiş bakamadım hiç bişeye

dimi en başındna mı izledin

ben ortalardan izledim başları nasıldı ya ben davete geldiği kısımdan izledim siyah bi elbise vardı üstünde süperdi ya

he baştan izledim ben davete gelene kadar eski yaşadıklarını falan düşünüyo evlatlık verilişini sonrada evden kovuluşunu falan..baya sürükleyici gerçekten...acaba kim ticavüz etti onu merak ettim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…