- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.361
canan kim annem
Neyse kızlar bugün buraya doyum olmuyor
ben cıkıyorum zeytin yaglı sarma sarıcam
tavuk çorbası yapcam
hadi öptüm sizi :)
arabayı alma konusunda problem yok ona sormadan alırım araba ikimizin çünkü ama o varken sürmem pek sinir ediyo yanlışlarımı söylüyo bende kızıyomBen kullanıyorum canım kocamda gıcıklık yapmıyor istediğim zaman verir
Bayırlarda yarım debriyaj yapacaksın canım ozaman sorun kalmaz
ne güzel bende çok çalıştım ama arkada araba olunca korkuyorum:18::18:Babam beni yokuşlarda falan çok çalıştırmıştı o yüzden normal ayak freniyle rahat kalkıyorum
al canım tabi ne güzel heryerde geçiyor he türkiyeyi niye ayırmışlarkitürkiyede ehliyetsiz kullaniyordum ama tam trafikte deil kiyida kösede.
burda öyyle bi sey kesinlikle yapamiyorum cezasi cok büyük pasaportuma falan isler allah korusun
otomatikte cok rahatim ama normal fiteste sorun yasiyorum bende debriyaj bas belasi.
iyikide tr ehliyet almamisim almanyada gecersiz cünkü.ama almanyadan alinan ehliyet dünyanin heryerinde gecerli bide öle bisi var
bi kursu halledeyim ehliyetide halledicem insallah.
korkunun üstüne git canım boş bi alanda sür kimsenin olmadığıyaa ben araba sürmekten çok korkuyorum ya siz anlatıyosunuzya şimdi bayır falan içimi korku kaplıyo ya 2005 aldım ben ehliyeti ama çok korkuyom hiç sürmüyorum
abimin yüzünden oldu bende bu korku ilk kullanmaya başladığımda bizim arabamız çok iyiydi son modeldi bu salak 2 kere kaza yaptı o arabayla bende hep korkuyla sürüyodum ya bende bişey yaparsam ya arabanın bi yerine bişey olursa diye şimdi hala o korku içimden gitmiyo ya
bitane teyzeme bende küsüm konuşmuyorum nefret ediyorum hiç sevmiyorum yeğen ayrımı yapıyorkiz teyzeyedemi küsülür
şu sıralar grup nara ne olur gitme çok seviyorumkizlar en cok begendiginiz slow parcalar hangisi.
ya ben gelene kadar herkez gitmiş:84::84:Neyse kızlar bugün buraya doyum olmuyor
ben cıkıyorum zeytin yaglı sarma sarıcam
tavuk çorbası yapcam
hadi öptüm sizi :)
ben varım yaprak
öğle arası eve gittim bidaha keseyim dedim akşam yaptığım milföylü pastayı bu sefer parçalanmadı demek 1 akşam dinlenmesi gerekiyormuş
ben varım yaprak
öğle arası eve gittim bidaha keseyim dedim akşam yaptığım milföylü pastayı bu sefer parçalanmadı demek 1 akşam dinlenmesi gerekiyormuş
kızz yaprak nihan ceydanın görümcesinin yatakodasında neler yazdınız kız öle
Allah sizi napmasın emi deliler sizi ya
evet canım aynenyaaa iyi olmuş hayatım sevindim rahatça ikram edersin misafirlerinee..
bizimde aklımızda olsun dinlenmesi gerekiyomuş demek:86:
hee misafir var ama yakın öyle çok bişey yapmıcam kremalı kek bide poğaça 3 çeşit yetermisafirmi gelicek bu akşam neler yaptın gıı menü ne
yenimi gördünkızz yaprak nihan ceydanın görümcesinin yatakodasında neler yazdınız kız öle
Allah sizi napmasın emi deliler sizi ya
bu arada kimseler yok beni merak ederseniz evim evim bölümündeyim araştırma yapim dekarasyonlar hakkında
evet canım aynen
hee misafir var ama yakın öyle çok bişey yapmıcam kremalı kek bide poğaça 3 çeşit yeter
yenimi gördün
enseden yapıştırmayalım diye haber veriyo hemen uyyyy bebişimm
dimi en başındna mı izledinkız nihan dizi çok güzelmiş bu arada bende izliyicem artıkın sen bana hatırlat onun olduğu günleri bacım belki unuturum ben
yani gördüm tabii
dimi en başındna mı izledin
ben ortalardan izledim başları nasıldı ya ben davete geldiği kısımdan izledim siyah bi elbise vardı üstünde süperdi ya
dimi en başındna mı izledin
ben ortalardan izledim başları nasıldı ya ben davete geldiği kısımdan izledim siyah bi elbise vardı üstünde süperdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?