KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Ben istiyorum artık,eşim benden daha cok istiyor artık olmasını çok istiyorum diyor

aslına bakarsan ertelemek istemıyorum,çünkü bebek olmamasındna korkuyorum

etrafta okadar cok bebegı olmayan,birde burdakıleri okudukça ya benımde olmazsa diye aklımdan cıkmıyor.

çalışmıyım dimi ben yaprakcım :))

bebek için çalışmalara baslıyım.

maddi acıdan bızım ıcıncok ıyı olurdu tabıı ama işte bebek düşünürken nasıl olacaksa off off

canım bebek için sende karar verdiysen istiyosan bence hiç ertelemeyin o zaman..
zaten işe girincede herşey dört dörtlük olmayacakki o zamanda yorulacaksın sıkıntıların olacak ev işi falan koşturacaksın yine hepsi bi dert yani..

şuan kafan dinçken evdeyken sağlıklı bi şekilde hamile kalmaya bak bebişimm..evdesin rahat rahat kontrollerine gidersin hamileliğini doya doya yaşarsın iş stresin falan olmazz..bunları düşünü tatlım..
Allah gönlüne görede verir umarım bi eşinlede konuş istersen

canım en iyi kararı sen verirsin sen iş başvurunda bulun bebek hemen pat diye olmayabiliyor çünkü dğana kadar çalışırsın hem çalıştığınla bebeğine bişeyler alırsın nacizane fikrim canım
bi arkkadaşım böyle yapmıştı bebeğine yatakoda takımı almak için çalıştı herşeyini aldı işi bıraktı
olmazmı kıss nerden baksan 15-20 tane görüştüğü kız var

biraz fırlama
aynı benim kaynım:82:

hemen bebk olursa ne yapcanki bence sen otur evinde cocuk dogur

evet dışarda yiyelim dedi 2 aydır sıkı yönetimdeydik biraz kendimize bişeyler yapalım didi bende tamam didim

gel bebikim gel ben sana neler neler yaparım

kız çok fena bi görsen aslında kızıyorum o huylarına her çiçekten bal alıyo ama gelincede napıyolar ediyolar seninkiler diye sormadanda duramıyom

en iyisi çalışma fikrini aklımdan atayım su aralar...

Biliyorum pat diye olmuyor nihacım :))

eskıden öyle bir seferde olur sanardım

Bilmiyorum kızlar off off

Ceydoş meslaktaşımsın dimek :))))

siz bebek düşünmüyor musunuz kuşum?

nekadarlık evlısınız

tubiişşşşşşş bacım evinin resimlerine baktımda şimdi bu eski eviniz değilmii mutfağın ne kadar hoşmuş bacım

cidden mutfağın çok ferah çok geniş valla orada ne güzel kahvaltılar yapılır çaylar içilirdi

bu arada koridorunda kediciklerden bende yatak odama yaptım çok şirin duruyor:97:
holdeki stikrin bi değişi bende vardı lambanın altında öpüşen iki çocuk (masum öpücük tabi) çok tatlılardı
bide koltuğun yanındaki ded ile nine biblosu otutturmuşunya ondan bende de var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…