- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.441
bence bacım sen işe girme korunmayı bırak hamilede kal bi güzel bebek doğsun ondan sonra sıkıntı neymiş unutursun
şaka bi yana canım gerçekten hazırsan hamile kal yok daha değilim biraz daha ertelemek istiyorum diyosan gir işe canım hem maddi olarak eve katkında olur hemde kendini iyi hissedersin sıkıntın geçer
Gelmesin nen ne işi varmışşş aaaaa sevkiliisi yokmu bu kayınının
olmazmı kıss nerden baksan 15-20 tane görüştüğü kız var
biraz fırlama
Ben istiyorum artık,eşim benden daha cok istiyor artık olmasını çok istiyorum diyor
aslına bakarsan ertelemek istemıyorum,çünkü bebek olmamasındna korkuyorum
etrafta okadar cok bebegı olmayan,birde burdakıleri okudukça ya benımde olmazsa diye aklımdan cıkmıyor.
çalışmıyım dimi ben yaprakcım :))
bebek için çalışmalara baslıyım.
maddi acıdan bızım ıcıncok ıyı olurdu tabıı ama işte bebek düşünürken nasıl olacaksa off off
canım en iyi kararı sen verirsin sen iş başvurunda bulun bebek hemen pat diye olmayabiliyor çünkü dğana kadar çalışırsın hem çalıştığınla bebeğine bişeyler alırsın nacizane fikrim canımBen istiyorum artık,eşim benden daha cok istiyor artık olmasını çok istiyorum diyor
aslına bakarsan ertelemek istemıyorum,çünkü bebek olmamasındna korkuyorum
etrafta okadar cok bebegı olmayan,birde burdakıleri okudukça ya benımde olmazsa diye aklımdan cıkmıyor.
çalışmıyım dimi ben yaprakcım :))
bebek için çalışmalara baslıyım.
maddi acıdan bızım ıcıncok ıyı olurdu tabıı ama işte bebek düşünürken nasıl olacaksa off off
aynı benim kaynım:82:olmazmı kıss nerden baksan 15-20 tane görüştüğü kız var
biraz fırlama
her birine 1 saat ayırsa sabahı eder sizede gelmez
açmazsınız kapıyı
ben yinede söyleyim eşime o gün gelmesin diyim gece çıkar gelir falan tam parisin ortasında
Düşünüyoruz artık olsun diyoruz
kafayımı yedım bılmıyorum nerden cıktıysa bu fıkrım
sabah kalktım kocama bişey demedim
kendı kendıme dedim çalışayım en iyisi diye
acaba bebek çalısmalarına baslasam olana kadar calıssammı bilmiyorumki
evet dışarda yiyelim dedi 2 aydır sıkı yönetimdeydik biraz kendimize bişeyler yapalım didi bende tamam didim
gel bebikim gel ben sana neler neler yaparım
canım en iyi kararı sen verirsin sen iş başvurunda bulun bebek hemen pat diye olmayabiliyor çünkü dğana kadar çalışırsın hem çalıştığınla bebeğine bişeyler alırsın nacizane fikrim canım
bi arkkadaşım böyle yapmıştı bebeğine yatakoda takımı almak için çalıştı herşeyini aldı işi bıraktı
aynı benim kaynım:82:
Önceden memurdum canım türktelekomda çalışıyordum
bazı sebelerden istifa ettim..
gelim bebem ama ben 3. katta zor siliyom 6. katta tansiyonum neyim düşer nenceydoşşşşşşşş hoşgeldin
gel annem benım camlarıda sil
6. kat ben korkuyorumda
açmazsınız kapıyı
tubiişşşşşşş bacım evinin resimlerine baktımda şimdi bu eski eviniz değilmii mutfağın ne kadar hoşmuş bacım
Evet bacım eski evim
evet canım en çok mutfagımı özlüyorum zaten
holdeki stikrin bi değişi bende vardı lambanın altında öpüşen iki çocuk (masum öpücük tabi)cidden mutfağın çok ferah çok geniş valla orada ne güzel kahvaltılar yapılır çaylar içilirdi
bu arada koridorunda kediciklerden bende yatak odama yaptımçok şirin duruyor:97:
mutfaktaki bıçak seti benim tezgahımdada var
bide bulaşık sepetlerimiz aynı beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?