KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın kılzar.
çocuk yokta temizkalıyo evleriniz. ben günde bazen 2 kere süpürge açıyom. genede temiz olmuyooo

hOŞGELDİN cAdum;

Çocuk faktörü etkiliyordur tabii...daha yorucu olur

senin 2bebeğin vardı sanırım değil mi?

hOŞGELDİN cAdum;

Çocuk faktörü etkiliyordur tabii...daha yorucu olur

senin 2bebeğin vardı sanırım değil mi?

evet canım 2. kız çok el ayak. her yeri karıştırıyo. dağıtıyo. sırf bu yüzden eşya düzmek eve bişey almak istemiyom. oğlanda dağıttığını toplamaz. illa biri arkasından toplayacak.

aynen çalışan evli bayan olmak çok zorrrr:95:

Ben müdürlükteydim canım torpille falan girerim istersem ama o torpili yapacak kişiyle şuan konuşmuyorum...

Masa başı doğru düzgün iş bulmak burda okadar zor ki...

Bulsanda 400 Lira veriyorlar oda çalıştığına değmiyor.

Planların cok güzel,bizim adamda işte kredi ödüyor evi geçindiriyor

Çocuk olmasın sımdı dediğimde geçim derdi hayat boyu bitmez tugba

Nereye kadar erteleyeceğiz diyor beni bağlıyor

evet canım 2. kız çok el ayak. her yeri karıştırıyo. dağıtıyo. sırf bu yüzden eşya düzmek eve bişey almak istemiyom. oğlanda dağıttığını toplamaz. illa biri arkasından toplayacak.

Dağıtmayı karıstırmayı seven cocuk modeli zordur tabii:26:

Bende olsam birşeyler dizesim gelmez.

ablamın 1 kızı var 5 yasında

ablamda temizliğe düşkündür evi sanki yeni dizilmiş kimse yasamıyormus gibi

benden beter...

Kızı küçükkende dagıtmazdı karıstırmazdı büyüdü maşallah yine öyle

kendiodasını kendi topluyor,çamasırlarını katlıyor :))

ablam bu şekilde yetiştirdi,başarılı oldu ama kimi çocukta anlamıyor içinde olacak

hiç korkma dilek. direskiyonun başındaki sensin. sen nere sürersen ora gider. yavaşa yavaş yolunda gttikten sonra hiç bişey olmaz. en tehlikeli şey, hız ve dalgınlık. sen cin gibisin maşallah. yavaşta gidersin. iyice öğrenip hakimiyeti eline alana kadar. ben iki kaza yaptım. birincisi biraz büyüktü. ikincisi hafif. kazalrdan sonra bi müddet kullanamadım. ama şimdi cesaretimi topladım. kullanıyom baya . profesyonel olmasamda olma yolunda ilerliyom. hele yaz gelsin alıp alıp kaçacm valla.

Son düzenleme:

Öyle tabii canım ben de ertelemek istemiyorum çok ama çocuk yokken birşeyleri yoluna, düzene koyayım istiyorum bi taraftan. Allah hayırlısını nasip etsin tabii herşeyden önce. Biz planlar yapıyoruz ama nasibimizde ne varsa onu göreceğiz elbet. Neticede doğan çocuk rızkıyla gelirmiş, Allah' a çok şükür aç değil, açıkta değiliz olduktan sonra elbet bakılır çocuğua. İnşaAllah senin de herşey gönlünce olur bidenem

ablan ev hanımı galiba. evde olunca bişeyleri öğretmek daha kolay.ama çalışınca akşama kadar yokksun başında.

Son düzenleme:
ayy şimdi ferhat göçerin kızımı dinliym ne güzelmiş ya.
kızlar bişey diyecem hepimiz anı anda aynı müziği dinleyelimmmiii. sonrada herkes ne hissetiğini yazssın

ayy şimdi ferhat göçerin kızımı dinliym ne güzelmiş ya.
kızlar bişey diyecem hepimiz anı anda aynı müziği dinleyelimmmiii. sonrada herkes ne hissetiğini yazssın

olarrrrr

o kızım müziğini ilk dinleğidimde düğünüme çok az bi zaman kalmıştı ben çok stresliydim o zamanlar hem ağlıyodum hüngür hüngürrr hem bunu dinliyodum

babamdan bana gelsin o şarkı (

Son düzenleme:
ablan ev hanımı galiba. evde olunca bişeyleri öğretmek daha kolay.ama çalışınca akşama kadar yokksun başında.

Çalşıyordu bebek olunca bıraktı...doğru diyorsun evde olunca daha kolay herseyı kontrol etmek

çalısınca bakıcıya emanet,anne gibi olamaz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…