- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.481
günaydın kılzar.
çocuk yokta temizkalıyo evleriniz. ben günde bazen 2 kere süpürge açıyom. genede temiz olmuyooo
hOŞGELDİN cAdum;
Çocuk faktörü etkiliyordur tabii...daha yorucu olur
senin 2bebeğin vardı sanırım değil mi?
Çalışırken lavaboları akşam yatmadan temizlerdim
Tozları hafta içi 1 ya da 2 kere alırdım
yerler beyaz seramık olduğu için gün aşırı geceleri silerdim (Ömrümü yemişti)
Hafta sonu her cumartesi evi baştan aşşağı temizlerdim pazarda kocişe ayırırdım
ama cok yoruluyordum ,canım cıkıyordu...
Oyüzden çalışan evli bayan olmak çok zor neler cektim ya
He bacım meslektaşmışız meğersem
Hayatım düşünüyorduk aslında 1-2 ay içinde ama ev işi girdi araya mayıs' ta taşınıcaz zaten bi de ne bileyim 1 sene daha bekleyelim diyorum. 2.5 senelik evliyim canım. Ben de çalışayım bu sürede eğer işim yoğun olmazsa hamileyken de çalışırım nasıl olsa masabaşı.yani çocuğun doğması falan derken 1.5 2 seneyi bulur. Eşimin kazandığıyla ancak kredi öderiz, bi de ev geçindirirz birikim yapamayız yani. benim aldığımı kenara koysak bebiş için birikim olur diye düşünüyorum
evet canım 2. kız çok el ayak. her yeri karıştırıyo. dağıtıyo. sırf bu yüzden eşya düzmek eve bişey almak istemiyom. oğlanda dağıttığını toplamaz. illa biri arkasından toplayacak.
hiç korkma dilek. direskiyonun başındaki sensin. sen nere sürersen ora gider. yavaşa yavaş yolunda gttikten sonra hiç bişey olmaz. en tehlikeli şey, hız ve dalgınlık. sen cin gibisin maşallah. yavaşta gidersin. iyice öğrenip hakimiyeti eline alana kadar. ben iki kaza yaptım. birincisi biraz büyüktü. ikincisi hafif. kazalrdan sonra bi müddet kullanamadım. ama şimdi cesaretimi topladım. kullanıyom baya . profesyonel olmasamda olma yolunda ilerliyom. hele yaz gelsin alıp alıp kaçacm valla.yaa ben araba sürmekten çok korkuyorum ya siz anlatıyosunuzya şimdi bayır falan içimi korku kaplıyo ya 2005 aldım ben ehliyeti ama çok korkuyom hiç sürmüyorum
abimin yüzünden oldu bende bu korku ilk kullanmaya başladığımda bizim arabamız çok iyiydi son modeldi bu salak 2 kere kaza yaptı o arabayla bende hep korkuyla sürüyodum ya bende bişey yaparsam ya arabanın bi yerine bişey olursa diye şimdi hala o korku içimden gitmiyo ya
Ben müdürlükteydim canım torpille falan girerim istersem ama o torpili yapacak kişiyle şuan konuşmuyorum...
Masa başı doğru düzgün iş bulmak burda okadar zor ki...
Bulsanda 400 Lira veriyorlar oda çalıştığına değmiyor.
Planların cok güzel,bizim adamda işte kredi ödüyor evi geçindiriyor
Çocuk olmasın sımdı dediğimde geçim derdi hayat boyu bitmez tugba
Nereye kadar erteleyeceğiz diyor beni bağlıyor
ablan ev hanımı galiba. evde olunca bişeyleri öğretmek daha kolay.ama çalışınca akşama kadar yokksun başında.Dağıtmayı karıstırmayı seven cocuk modeli zordur tabii:26:
Bende olsam birşeyler dizesim gelmez.
ablamın 1 kızı var 5 yasında
ablamda temizliğe düşkündür evi sanki yeni dizilmiş kimse yasamıyormus gibi
benden beter...
Kızı küçükkende dagıtmazdı karıstırmazdı büyüdü maşallah yine öyle
kendiodasını kendi topluyor,çamasırlarını katlıyor :))
ablam bu şekilde yetiştirdi,başarılı oldu ama kimi çocukta anlamıyor içinde olacak
aşkitoma söyledim kaynımı gelcekmi dedim bişi demedi bana ama gelirsede ben söylerim gelmez dediohhh rahatladım
kız sen ne ara hoşgeldin dedin. görmedim. hoşbulduk canım.hoşgeldin bilge,, sena :82::82:
aşkitoma söyledim kaynımı gelcekmi dedim bişi demedi bana ama gelirsede ben söylerim gelmez dediohhh rahatladım
hee ii barim kız..e tabi adam da istemez hayallerinin suya düşmesini , işin ucunda paris var
kız sen ne ara hoşgeldin dedin. görmedim. hoşbulduk canım.
hayırdır niye gelmesini istemiyon kız
kız pztesi günü sevgililer günüya kaynımda size gelirim pztesi demişti onun için yerini yapıyom şimdiden o gün gelmesin diye
ayy şimdi ferhat göçerin kızımı dinliym ne güzelmiş ya.
kızlar bişey diyecem hepimiz anı anda aynı müziği dinleyelimmmiii. sonrada herkes ne hissetiğini yazssın
ablan ev hanımı galiba. evde olunca bişeyleri öğretmek daha kolay.ama çalışınca akşama kadar yokksun başında.
he bak delüye ne işi varmış mübarek günde sizin yanınzda. kara kedi.
ayy şimdi ferhat göçerin kızımı dinliym ne güzelmiş ya.
kızlar bişey diyecem hepimiz anı anda aynı müziği dinleyelimmmiii. sonrada herkes ne hissetiğini yazssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?