- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.641
hangi konularda mesela
hangi konularda mesela
yok kız msn den
kız işte mesela sanki dün buna baktılar gibi geldi
acaba o bakıyomu falan diye içimi kemiriyo bazen
ne vuruyn beee:95:
görmedik
hazal bacım sende bi camları sil sana zahmet
Hazal hosgeldin vuyma vuymaa bizeee
hımmm anladım
kıskancım ya ben huyum kurusun paylaşamıyorum:26::26:
Yani birileri seni kesti
acaba kocişimde başkasını kesiyormu diyemiiçn içini yiyor?
ay bende bi gidip bi geliyom kizlar bugun pek havamda deilim ...
yaprak ben kendi evimi sildim supurdum biraz icim acildi benim yerimede camlari siliverin yoruldum mennn :26:
hee biliyom onun kesmeyeceğini ama acabalar işteeeeeee
Yani birileri seni kesti
acaba kocişimde başkasını kesiyormu diyemiiçn içini yiyor?
Benim bu konuda acabam hiç bitmiyor
benim kocam her sabah işe giderken bizim eve yakın oturan muhasebeci kızı alıyor
akşamda eve bırakıyor,anlayacagın sabah aksam birlikte gidip gelıyorlar.
bende buna deli oluyorum kuşkulanıyorum hep.
Arabaya bindim geçen gün tokası düşmüş kocamda almıs torpidoya atmıs
bu ne dedim hiç dedi sunanın tokası heralde o yüzden oraya koydum atmadım alsın dıye dedi :S
deli oluyorum kıskançlığımdan ama napim
muhasebeci kız sizin neyiniz bacım sadece komşunuzmu aynı binadamıydınızz
kış günü cam temiz kalıyo mu bacımhava çok güneşli değerlendirmem lazım bu fırsatı.. dün zaten evde temizlik yaptım. BUgün de camları silip tülleri yıkarsam tamamdır.. yemeğim de var bugüne. Tamam daha da bişicik yapmam bugün
evde aylak kalıyonuzda kendinizi temizliğe vuruyonuz dimi bizim gibi olsanız bi evi süpürebilsem bari dersiniz valla kız ceyda sen geçengün yıkamadınmı perdeleriMaalesef canım ev cadde üstü olduğu için feci tozlanıyor
lavabo toz hergün yapıyorum ...
2 güne birde yerleri siler süpürürüm.
temizliğe aşırı düşkünüm
haklısın canımda işte bi atabilsem korkuyuhiç korkma dilek. direskiyonun başındaki sensin. sen nere sürersen ora gider. yavaşa yavaş yolunda gttikten sonra hiç bişey olmaz. en tehlikeli şey, hız ve dalgınlık. sen cin gibisin maşallah. yavaşta gidersin. iyice öğrenip hakimiyeti eline alana kadar. ben iki kaza yaptım. birincisi biraz büyüktü. ikincisi hafif. kazalrdan sonra bi müddet kullanamadım. ama şimdi cesaretimi topladım. kullanıyom baya . profesyonel olmasamda olma yolunda ilerliyom. hele yaz gelsin alıp alıp kaçacm valla.
he ilk önce pat diye gelcekmi diye sormadım
damardan girdim bi paris mevzusunu falan açtımondan sonra sordum
ayy benim babamda çok ağlamıştı ya hıçkırıklarla canım babam düğünden sonra yemeğe gelince annemlere ozaman bile ağlamıştıben bu şarkıyı dinlerken eşim geldi aklıma. kızımı nasıl evlendirecek acaba. onun yerine koydum kendimi. çok düşkün suedaya.
ve babalar kızlarının başına neler geleceğini çok iyi bildikleri için onlar için kabullenmek baya zor sanırsam başka adamın varlığını
canım benim kıyamam sanaBende kızım sarkısını dinlerken,
Babama özlemim yoğunlaşıyor
6 Yasından beri ayrı olduğum babam acaba beni evlendirdiğinde bu duyguları yaşamışmıdır diye düşünüyorum
gerçi çok ağladı ama ne bilim...
Babası yanında olan kızlarcok sanslısınız
bu hayat boyu benım içimde kalacak olan bir uhte
Baba demeyi öyle özlüyorum ki
kız yaprak yemin ederim bunu yazacaktım ben de
Benim aklıma da şu geldi ''nikah salonundan çıkkınca vedelaştıktan sonra gelin arabasına binmiştim ağlıyorum tabii..babam son kez kapıyı açıp sarılmıştı bana ve o anda resmen ağlarken hıçkırdığını duymuştum ve son kez alnımdan öptü''
Allah sizi balayı krizimi geçirdiniz kız ne bu balayı aşkı ya insan düğünden sonra evine gider gelinliğini kocan çıkarırkız komedi yaaa bak düşün düğünü 10 buçukta bitirdik milletle falan vedalaştık konu komşuyla falan hemen gelin odasına koştuk kıyafetleri değiştirdik eşofmanları giydik daha millet anca gidiyo herkes orada kapının önünde bide o halde gördüler bizi yaaaaaaa rezillik
valla millet demiştir bu ne aceleo yüzden acele ediyoz zannetmişlerdir heee
hadi ya bunu duymamıştım hiç özürlü olabilceğinihayır canlar olmaz o gece ibadet ile geçirilmeli günah değil belki ama olurda hamile kalınırsa özürlü olma ihtamali yüksek olurmuş sohbetlerde hep dinlemiştim. o geceler kesinlikle ibadet ile geçirilip tövbe edilmeli
ben gitmem kesinlikle
yok anam yok ne komşusu aynı şirkette yıllardır birlikte çalışıyorlar
bazen sabah gözümüzü açıyoruz bakıorum suna arıyor cepten
mesela bu sabah deli oldum al dedim suna arıyor
acıyor günaydınlaşıyorlar falan offf
evde aylak kalıyonuzda kendinizi temizliğe vuruyonuz dimi bizim gibi olsanız bi evi süpürebilsem bari dersiniz valla kız ceyda sen geçengün yıkamadınmı perdeleri
haklısın canımda işte bi atabilsem korkuyu
ayy benim babamda çok ağlamıştı ya hıçkırıklarla canım babam düğünden sonra yemeğe gelince annemlere ozaman bile ağlamıştı
canım benim kıyamam sana
Allah sizi balayı krizimi geçirdiniz kız ne bu balayı aşkı ya insan düğünden sonra evine gider gelinliğini kocan çıkarır
hadi ya bunu duymamıştım hiç özürlü olabilceğini
ne çok yazmışınız lenbi pazara gittim geldim kaç sayfa olmuş oku oku bitmedi hee
Acaba yalnızca havalardan mı bir garipsin hazalcım
yoksa baska bişeymi var
gercı insan bazen hiç sebepsiz içi sıkılıyor ağlayası gelıyor
yok anam yok ne komşusu aynı şirkette yıllardır birlikte çalışıyorlar
kudururdum:95::95: parçalarım valla:95::95: benim arabamda benim kocamoın yanındaki koltukta :95::95: başkası oturcak he :95::95::95::95: amanın düşüncesi bile deli etti beni Allah sabır versin sana bacımyok anam yok ne komşusu aynı şirkette yıllardır birlikte çalışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?