- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.681
bilmiyomu cok fenasim haaa
sen cam kenarini seviyonn
valla evet cok kiskanciz yaa
aman sizde çok fenaymışsınız. neler geliyo hele akıllarına. ben o kadar değilim
yaprak bende mantar aldım bugün mantarlı et sote yapıcam pilav yaparım bide çorba olabilir rus ssalatası falan meze tarzı şeyler
bide yazmıştımya çilekli krem şantiden üzerinde kalp desenleri olan bi pasta yapıcam
et sote yerine krep yapıp içine kıymalı karışım yapıp bohça şeklindede alimiyon folyaylada sarabilirim deişik oluyo
yok kız bilmiyoönceden cam kenarı için kapışırdık şimdi geç aşkitom otur diyom nasıl sırıtıyo hoşuna gidiyo orayı vermem ona
ya evet kıskanılmakta güzel bedimi nihan eşidemi kıskanmıyo acaba:44:
bizim buraya bi mühendis alındı adam bizim orada oturmamasına rağmen beni bırakacaktı sağolsun ofiste olduğu zamanlar 1 gün bıraktı diye adam beni yapmadığını bırakmadı tabi bende o sinirle ona çok kızmıştım baya tartışmıştık ama düşününce şimdi çok haklı buluyorum...aynısını ben ona yapabiliyosam oda bana karışır çok haklı
hazal sıkma canını kuşum oğluşun çok küçük biraz daha sabret havalar düzelince bol bol gezersiniz kalk kek pasta falan yap bide çay koy ye iç keyfine bak bizde evde olabilsek diye hayaller kuruyoruz bak az kaldı düzelir artık havalar moralini bozma hiç sıkıntı yapma kendine
hazalım çocuk olunca anneler daha çok fedakarlık yapıyor işte sabret canım benim kıyamam sana yazın büyücek iyice bol bol gezersiniz
hazalcim valla banada bazen geliyor cok yanlis ama bazen nefes almak bile istemiyoru o derece ama hep umutla hayallerle yasiyorum türkiyeye gidiceemmm aksam alisveris yapicaaamm annemi ariyom tlfla bi süre sonra kurtuluyorum negatif düsüncelerden.
ay cok güldürdün beni yaa valla su kadinlarin düsüncelerine ve erkeklerin safligina bayiliyorummm
korodakiler bizmiyiz
bide hep yaşlılar gelmiş sanki izlemeye
benimki de özcan deniz' den ksıkanır beniya evet kıskanılmakta güzel be
çok sevdiğim bi sanatçı var ondan çok kıskanıro çıkınca kapatır filan hemen
hoşuma gidiyo nen
he biziz.izleyenler ne bakıyon nen düzgünce şarkını söyle.
sağol canım. tuğbiş yapacaktı gayfemi ama neyse. eline sağlık
dimi nihan eşidemi kıskanmıyo acaba:44:
bizim buraya bi mühendis alındı adam bizim orada oturmamasına rağmen beni bırakacaktı sağolsun ofiste olduğu zamanlar 1 gün bıraktı diye adam beni yapmadığını bırakmadı tabi bende o sinirle ona çok kızmıştım baya tartışmıştık ama düşününce şimdi çok haklı buluyorum...aynısını ben ona yapabiliyosam oda bana karışır çok haklı
ooohhh mis gibi ellerine saglik bitenemm
ayyyyyyyy kız ceyda ne güldüm
kız beni niye en arkaya attın görükmüyom orlarda
hakıl adam. iyi yapmış.
kız beni niye en arkaya attın görükmüyom orlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?