KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yaprak bende mantar aldım bugün mantarlı et sote yapıcam pilav yaparım bide çorba olabilir rus ssalatası falan meze tarzı şeyler
bide yazmıştımya çilekli krem şantiden üzerinde kalp desenleri olan bi pasta yapıcam
et sote yerine krep yapıp içine kıymalı karışım yapıp bohça şeklindede alimiyon folyaylada sarabilirim deişik oluyo

aman sizde çok fenaymışsınız. neler geliyo hele akıllarına. ben o kadar değilim

benimki normal valla bacim öyle alaman gizlari varki insanin icine dusuyorlar resmen ben tedbirimi alayimda takdir allahtan

ayrica albümü ekledim bacim bakin ama dogruyu söyleyin güzel olmamissa olmamis diyin yoruma acigim baakk

ayy o krepli şey mökkem olur bacım ya hemde zahmetsizz kolay yapılabilir iyi fikirr işten gidince hemen yapabilirim onu :13:

yok kız bilmiyo önceden cam kenarı için kapışırdık şimdi geç aşkitom otur diyom nasıl sırıtıyo hoşuna gidiyo orayı vermem ona

ay cok güldürdün beni yaa valla su kadinlarin düsüncelerine ve erkeklerin safligina bayiliyorummm

ya evet kıskanılmakta güzel be
çok sevdiğim bi sanatçı var ondan çok kıskanır o çıkınca kapatır filan hemen
hoşuma gidiyo nen

hazalım çocuk olunca anneler daha çok fedakarlık yapıyor işte sabret canım benim kıyamam sana yazın büyücek iyice bol bol gezersiniz

sagolun kizlar insaallah havalar duzelir simdi gub\nes acti biraz iyiyim.

aynen polyanan ya dun aksamda boyleydim esime surat astim buraya geldime pismanim filan dedimm ALLAH razi olsun esimden sarildi optu beni. regl oldugun icin hormonlarin degisime ugruyo dedi.. jinokolog sanki ya ama ii teselli verdi sonrada gecti daralmam bu sefer esime sariliyom seni cok seviyom die... bole gel gitler yasiyom iste...

ya evet kıskanılmakta güzel be
çok sevdiğim bi sanatçı var ondan çok kıskanır o çıkınca kapatır filan hemen
hoşuma gidiyo nen
benimki de özcan deniz' den ksıkanır beni biz daha çıkarken bi kere demiştim özcan deniz yakışıklı diye, Asmalı Konak' ta oynarken çok beğeniyodum cidden.. adam o zamandan beri takık Özcan Deniz' e
he biziz. izleyenler ne bakıyon nen düzgünce şarkını söyle.

sağol canım. tuğbiş yapacaktı gayfemi ama neyse. eline sağlık

afiyet olsunnn

polyanan kankitom 3,4 ve 5. resimde harika çıkmışın kız maşallah nazar değmesin kankime
kirpiklerinde rimel varmı uzun uzun
nen kahkülden çok gözlerin dikkatimi çekti he yirim seni
ama kahkül yakışmış valla çok beğendim ben

hakıl adam. iyi yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…