KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kudururdum:95::95: parçalarım valla:95::95: benim arabamda benim kocamoın yanındaki koltukta :95::95: başkası oturcak he :95::95::95::95: amanın düşüncesi bile deli etti beni Allah sabır versin sana bacım

aynen ben götürtmezdim o kızı ne olursa olsunn
gerekirse eşim istemiyo desin ne derse desin ama götürmesinn

hazal sıkma canını kuşum oğluşun çok küçük biraz daha sabret havalar düzelince bol bol gezersiniz kalk kek pasta falan yap bide çay koy ye iç keyfine bak bizde evde olabilsek diye hayaller kuruyoruz bak az kaldı düzelir artık havalar moralini bozma hiç sıkıntı yapma kendine

hazalım çocuk olunca anneler daha çok fedakarlık yapıyor işte sabret canım benim kıyamam sana yazın büyücek iyice bol bol gezersiniz

nihan kuşum dışarımı çıkçaksınız sevgililer gününde çok sevindim tatlıminşallah çok güzel bi romantik bi akşam geçrirsiniz

bende cok kiskancim ve kuruntuluyum ya hastalik derecesinde kasiyere para verirken bile eli degiyormu degmiyormu diye bakarim kocamda biliyor huyumu artik bana verir parayi san ver diye yada parmak uclariyla verir.
bi kiz dönüp baksa bende dik dik bakiyom ne b... var bakiyon diye hic katlanamam.
kiz brownim sen iyi sabrediyon tlfonda kocami bayan müsteri arayinca bile cingar cikartiyom.artik internet sitesine kandi telini degil abisininkini yazdirdim.
elimde degil cok kiskancim.

oda ayni sekilde bazen yolda yürürken bakiyorum sinirleniyor söyleniyor s.r.f.s.z falan diye anliyorumki biri bana bakti

yıllardır böyle gelmiş böyle gidiyor

çok kavga ettim zamanında ama elime bişey geçmedi

2 yıllık evli eşimle aynı yaşta...

nişanlandığımızda beni yanına götürmüştü neymiş suna hanım beni çok merak ediyormus

şimdiki aklım olsa gitmezdim,salakmış gibi gittim.

bana göre güzel değil tabii ki,ama eşim ne düşünüyor onu bilemiyorum.

şirketteki herkesin düğününe giden suna bizim düğüne gelmedi tüm şirket arkadasları geldi bir o yoktu.

beni tanımadan önce onu tanıyordu.

Bizimki abla abla diyor ama nebilim ablaymıs abıymıs ben böyle seylere inanmıyorum.

sonra banane onunda kocası işkillensin dıyorum ama yook

hazalcim valla banada bazen geliyor cok yanlis ama bazen nefes almak bile istemiyoru o derece ama hep umutla hayallerle yasiyorum türkiyeye gidiceemmm aksam alisveris yapicaaamm annemi ariyom tlfla bi süre sonra kurtuluyorum negatif düsüncelerden.

kıs sende bendensin bende otobüste falan kocamı cam kenarına oturtuyorum hani diğer tarafta olursa geçerken sürterler falan diyee

tabi o amaçla oturttuğumu bilmiyo sen cam kenarını seviyon oraya otur diyommm

İnsan kendi çıkamasa bile birilerinin gelmesini istiyor

banada arada daral geliyor tek başıma akşama kadar

içim bunalıyor böyle nefes alamıyorum...

bazen durduk yere oturupağlıyorum hatta.

bende annemi ararım konusurum,rahatlarım biraz

kıs sende bendensin bende otobüste falan kocamı cam kenarına oturtuyorum hani diğer tarafta olursa geçerken sürterler falan diyee

benim herifin inceleme huyu var

herkesi inceler bakar

yakaladıgım zamanda inkar eder ama kızlara falan bakar yanı

adamın huyu bu

ay ben kesinlikle öyle bi şeye izin vermem. bu ne laubalilik.

Eki Görüntüle 140301

Ben polyanan yaprak hadi kızlar önce süpürelim

eferim güzel olmuş. elinize sağllık

bende size gelişim şerefine bi şarkı hediye edeyim
YouTube - On Numara Koro-Safalar getirdiniz

nihan kuşum dışarımı çıkçaksınız sevgililer gününde çok sevindim tatlıminşallah çok güzel bi romantik bi akşam geçrirsiniz
inş. canım benim
öyle bi yemeğe çıkıcaz sadece o kadar sonra eve gelir kuran okuruz
kadının eşide mi kıskanmıyo benimki kıskanır valla

ay ben kesinlikle öyle bi şeye izin vermem. bu ne laubalilik.

eferim güzel olmuş. elinize sağllık

bende size gelişim şerefine bi şarkı hediye edeyim
YouTube - On Numara Koro-Safalar getirdiniz
ay ne çok döktünüz nen kurtlarınızı kurt kalmadı

aman sizde çok fenaymışsınız. neler geliyo hele akıllarına. ben o kadar değilim

bilmiyomu cok fenasim haaa
sen cam kenarini seviyonn

valla evet cok kiskanciz yaa

dimi nihan eşidemi kıskanmıyo acaba:44:
bizim buraya bi mühendis alındı adam bizim orada oturmamasına rağmen beni bırakacaktı sağolsun ofiste olduğu zamanlar 1 gün bıraktı diye adam beni yapmadığını bırakmadı tabi bende o sinirle ona çok kızmıştım baya tartışmıştık ama düşününce şimdi çok haklı buluyorum...aynısını ben ona yapabiliyosam oda bana karışır çok haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…