- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.661
kudururdum:95::95: parçalarım valla:95::95: benim arabamda benim kocamoın yanındaki koltukta :95::95: başkası oturcak he :95::95::95::95: amanın düşüncesi bile deli etti beni Allah sabır versin sana bacım
hazal sıkma canını kuşum oğluşun çok küçük biraz daha sabret havalar düzelince bol bol gezersiniz kalk kek pasta falan yap bide çay koy ye iç keyfine bak bizde evde olabilsek diye hayaller kuruyoruz bak az kaldı düzelir artık havalar moralini bozma hiç sıkıntı yapma kendinekesinlikle havadan cnm disari cikip hava almak istiyorum. gezmeye gidiyorum evden cik arabaya bi sonra arabadan in yine eve gir. disarda doalsmayi ozledimnefes almak istiyorum artik havalar guzel olsa bi eve girmicem am anerde haftayada hava kotu ondan sonraki hafta biraz ii olcakk. bekel anam bekle.....
ayyy haklisin cnm ben olsam bende kudururum deli olurum ALLAHTAN esim ole kizli yerde calismiyo bazen kantinlere mal veririken kantinde calisan kadinlarla sohbet eder ama kadinlarin hepsi evli cocuklu bizimde kucuk cocugumuz oldugu icin onlarla fikir alisverisi yapiyor bu durumda bile benim icim iskileniyorr
aynen ben götürtmezdim o kızı ne olursa olsunn
gerekirse eşim istemiyo desin ne derse desin ama götürmesinn
hoşgeldin canım bugün bereketli günümüzağzımız laf dolmuş
bende cok kiskancim ve kuruntuluyum ya hastalik derecesinde kasiyere para verirken bile eli degiyormu degmiyormu diye bakarim kocamda biliyor huyumu artik bana verir parayi san ver diye yada parmak uclariyla verir.
bi kiz dönüp baksa bende dik dik bakiyom ne b... var bakiyon diye hic katlanamam.
kiz brownim sen iyi sabrediyon tlfonda kocami bayan müsteri arayinca bile cingar cikartiyom.artik internet sitesine kandi telini degil abisininkini yazdirdim.
elimde degil cok kiskancim.
oda ayni sekilde bazen yolda yürürken bakiyorum sinirleniyor söyleniyor s.r.f.s.z falan diye anliyorumki biri bana bakti
bende cok kiskancim ve kuruntuluyum ya hastalik derecesinde kasiyere para verirken bile eli degiyormu degmiyormu diye bakarim kocamda biliyor huyumu artik bana verir parayi san ver diye yada parmak uclariyla verir.
bi kiz dönüp baksa bende dik dik bakiyom ne b... var bakiyon diye hic katlanamam.
kiz brownim sen iyi sabrediyon tlfonda kocami bayan müsteri arayinca bile cingar cikartiyom.artik internet sitesine kandi telini degil abisininkini yazdirdim.
oda ayni sekilde bazen yolda yürürken bakiyorum sinirleniyor söyleniyor s.r.f.s.z falan diye anliyorumki biri bana bakti
ay ben kesinlikle öyle bi şeye izin vermem. bu ne laubalilik.Benim bu konuda acabam hiç bitmiyor
benim kocam her sabah işe giderken bizim eve yakın oturan muhasebeci kızı alıyor
akşamda eve bırakıyor,anlayacagın sabah aksam birlikte gidip gelıyorlar.
bende buna deli oluyorum kuşkulanıyorum hep.
Arabaya bindim geçen gün tokası düşmüş kocamda almıs torpidoya atmıs
bu ne dedim hiç dedi sunanın tokası heralde o yüzden oraya koydum atmadım alsın dıye dedi :S
deli oluyorum kıskançlığımdan ama napim
inş. canım benimnihan kuşum dışarımı çıkçaksınız sevgililer gününde çok sevindim tatlıminşallah çok güzel bi romantik bi akşam geçrirsiniz
kadının eşide mi kıskanmıyo benimki kıskanır vallayıllardır böyle gelmiş böyle gidiyor
çok kavga ettim zamanında ama elime bişey geçmedi
2 yıllık evli eşimle aynı yaşta...
nişanlandığımızda beni yanına götürmüştü neymiş suna hanım beni çok merak ediyormus
şimdiki aklım olsa gitmezdim,salakmış gibi gittim.
bana göre güzel değil tabii ki,ama eşim ne düşünüyor onu bilemiyorum.
şirketteki herkesin düğününe giden suna bizim düğüne gelmedi tüm şirket arkadasları geldi bir o yoktu.
beni tanımadan önce onu tanıyordu.
Bizimki abla abla diyor ama nebilim ablaymıs abıymıs ben böyle seylere inanmıyorum.
sonra banane onunda kocası işkillensin dıyorum ama yook
ay ne çok döktünüz nen kurtlarınızı kurt kalmadıay ben kesinlikle öyle bi şeye izin vermem. bu ne laubalilik.
eferim güzel olmuş. elinize sağllık
bende size gelişim şerefine bi şarkı hediye edeyim
YouTube - On Numara Koro-Safalar getirdiniz
ay ben kesinlikle öyle bi şeye izin vermem. bu ne laubalilik.
eferim güzel olmuş. elinize sağllık
bende size gelişim şerefine bi şarkı hediye edeyim
YouTube - On Numara Koro-Safalar getirdiniz
kıs sende bendensin bende otobüste falan kocamı cam kenarına oturtuyorum hani diğer tarafta olursa geçerken sürterler falan diyee
tabi o amaçla oturttuğumu bilmiyo sen cam kenarını seviyon oraya otur diyommm
aman sizde çok fenaymışsınız. neler geliyo hele akıllarına. ben o kadar değilimbende cok kiskancim ve kuruntuluyum ya hastalik derecesinde kasiyere para verirken bile eli degiyormu degmiyormu diye bakarim kocamda biliyor huyumu artik bana verir parayi san ver diye yada parmak uclariyla verir.
kıs sende bendensin bende otobüste falan kocamı cam kenarına oturtuyorum hani diğer tarafta olursa geçerken sürterler falan diyee
tabi o amaçla oturttuğumu bilmiyo sen cam kenarını seviyon oraya otur diyommm
inş. canım benim
öyle bi yemeğe çıkıcaz sadece o kadar sonra eve gelir kuran okuruz
kadının eşide mi kıskanmıyo benimki kıskanır valla
ay ne çok döktünüz nen kurtlarınızı kurt kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?