- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.641
nan bu da para beğenmiyonee 20 mi ooo dağılın olum 20 tl için sıramı beklicez bide yaa
bude sana nen
ceyda en çok sana verdi
temem hadi başla
hee kalanınıda bankaya yatır
ne nen kralicede dedik sana sen anayimi kale aldin tamamm tek kralice diom olarmi
he yapiim bariii
he üstünede faiz eklensin ohhh yaşadın
tamam işte nen benden iyi durumdasınolummm ben memurum , anca bu kadar.
ne nen kralicede dedik sana sen anayimi kale aldin tamamm tek kralice diom olarmi
he yapiim bariii
artık bizi unutup daha sosyetik topiklere gider şimdi buköşeyi döndüm ben tutmayın beni
nan bu da para beğenmiyo
evet çatlayın
nan bu da para beğenmiyo
evet çatlayın
he üstünede faiz eklensin ohhh yaşadın
köşeyi döndüm ben tutmayın beni
artık bizi unutup daha sosyetik topiklere gider şimdi bu
tamam işte nen benden iyi durumdasın
ben memur bile değilim
çok pis gaza geliyommmm
artık bizi unutup daha sosyetik topiklere gider şimdi bu
Allah bilir yaz günü bile kürkle gelirsinivitthatta kürklerimi de giyinir sonra buraya gelir size hava atarım.. ' nihan al şu kürkümü temizle' ' yaprak manikürümü yap' ' dilek çoraplarımı yıka' ' bilge yemeğimi getir'
ivitthatta kürklerimi de giyinir sonra buraya gelir size hava atarım.. ' nihan al şu kürkümü temizle' ' yaprak manikürümü yap' ' dilek çoraplarımı yıka' ' bilge yemeğimi getir'
Allah bilir yaz günü bile kürkle gelirsin
çok pis gaza geliyommmm
Allah bilir yaz günü bile kürkle gelirsin
ivitthatta kürklerimi de giyinir sonra buraya gelir size hava atarım.. ' nihan al şu kürkümü temizle' ' yaprak manikürümü yap' ' dilek çoraplarımı yıka' ' bilge yemeğimi getir'
sanada 50 kuruş nen
ben de sitede gezerken bi adres buldum kendinize makyaj falan yapıyosunuz yok fondöten yok saç tasarımı değişik bişey.eğlenceli
ani duygu git gelleri yaşıyorum. demin güzel sözlerine kanıp 100 lira vermiştim. şimdi bana yemeğimi getir diyorrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?