- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.661
çok eğlenceli.ben kocamın resmine falan da yaptım makyaj çok komikyaa saç rengide beğenebiliyozmu kendimize bakıptaa
link yollasana tatlışım bakalım hele
ani duygu git gelleri yaşıyorum. demin güzel sözlerine kanıp 100 lira vermiştim. şimdi bana yemeğimi getir diyorrrrrrrrrr
hoşgeldin bebikim şimdi nasılsın iyimsinyuhhh nen bu kac sayfa yazismissiniz anam oku oku bitmezki neyse gecmise mazi derler napim:26:
1 saat önce uyandim gece cok gec uyuduk cok kötüydüm kizlar tansiyonum 3e 5 olmustu cok düsmüs kendimden gectim.
masallah size bu ne muhabbet yaaa
kıvır kıvır yukardannn aşşadanaa ben bilge mi yazmışımgörüyon mu bak klavyem sürçtü tuğba dicektim tuğbaaa
çok eğlenceli.ben kocamın resmine falan da yaptım makyaj çok komik
dur gönderem
Online Makeover - Virtual makeover, Makeup, Celebrity Hairstyles, Sunglasses - TAAZ
yuhhh nen bu kac sayfa yazismissiniz anam oku oku bitmezki neyse gecmise mazi derler napim:26:
1 saat önce uyandim gece cok gec uyuduk cok kötüydüm kizlar tansiyonum 3e 5 olmustu cok düsmüs kendimden gectim.
üye olduktan snra browse diyen yere tıklayıp bilgisayarda bulunan resminizi yükleyip yapıyorsunuzçok güzelmiş canım kendi resmimizi nerden seçiyoruz:44:
gecmis olsun cnm simdi nasilsin onemlibisi yok dimiyuhhh nen bu kac sayfa yazismissiniz anam oku oku bitmezki neyse gecmise mazi derler napim:26:
aa ben bilge mi yazmışımgörüyon mu bak klavyem sürçtü tuğba dicektim tuğbaaa
hoşgeldin bebikim şimdi nasılsın iyimsin
kıvır kıvır yukardannn aşşadan
kıvır kıvır hem sağdan hemmm soldaann
try a makeover yazan yeremi:44:make a.. yazan yere tıklayıpm ordan üye olup resminizi yükleyin ve başlayın çok eğlenceli ya
simdi daha iyim canim benimhoşgeldin bebikim şimdi nasılsın iyimsin
kıvır kıvır yukardannn aşşadan
kıvır kıvır hem sağdan hemmm soldaann
he kiz tuzlu ayran falan ictim düzeltti biraz ama basimi kaldiramadim yastiktan.polyanna geçmiş olsun. tuzlu bişeyler içseydin o zaman iyi olrdu.
geçmiş olsun canım neden düştüki tansiyonun yorgunluktan falanmııı
try a makeover yazan yeremi:44:
simdi daha iyim canim benim
he kiz tuzlu ayran falan ictim düzeltti biraz ama basimi kaldiramadim yastiktan.
galiba canim benim.ama cok yorulmuyorumda.
neyse insallah bidaha olmaz iyim simdi
bende göremedim sena:44:
gecmis olsun cnm simdi nasilsin onemlibisi yok dimi
:89::89::89::89:
süperr burdan kopabilirsem yazarım bişeylerhttp://www.kadinlarkulubu.com/yemek...oplulugunun-yemek-tarifleri.html#post17657176
nen kankiler topici actim hadi tarifleri dokturelim
nihanim sen milfoylu pastayi yaz yaprakim sen patates yemegini yaz diger kizlar ne biliosaniz yazin garii
nen sanal para nasıl olsa al sanada veriyimyaaa ben sana kralice didim bana 50 kurus verdin ona 100 lira verdin is tarif dio sana etme bulma dunyasi iste
saol.yok bitenem simdi iyim hep düsüyordu ama bu sefer fena düstü toplayamadik
süperr burdan kopabilirsem yazarım bişeyler
nen sanal para nasıl olsa al sanada veriyim
canım benim ya çok geçmiş olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?