- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.721
sena naptın kız adama adam görse öldürcek seni
gerçektenmi. o haliylemi aşık oldun
bilgenin alıntısında duruyo halaresim
bilgenin alıntısında duruyo halaresim
nen silemedim nası 3buçuk atıyodum.neyseki becerdim
ilahi yasize gösterdiğimi söylersem öldürür. bilgisayara kaydettim ona gösterrim gelince. bi de bacak göğüs falan yapma yeri olsa adamı kadına çevircem he
açılıyo nen ben denedimaçılmaz ama ya ben sildim ya resmi
anam bu da bizi takip ediyo delü
eşinin hastalarından biri görcek bide tanıyomuş eşine gidip doktor bey sizi gördüm pek yakışmış sarı saç diyomuş
şimdi sildimmm:129::122:bilgenin alıntısında duruyo halaresim
eşinin hastalarından biri görcek bide tanıyomuş eşine gidip doktor bey sizi gördüm pek yakışmış sarı saç diyomuş
sizi takip etçem tabecevat kelle
yi beni yiii:78::78:kıs askeriyeden kime sorarsan sor tanır kocamı başarılıdır kendileri öfünmek gibi olmasın yanı. neyse becerdim silmeyi.beni de herkeş tanıyo ben kimseyi tanımıyom kocam yüzünden tanıyolar. valla derler mi derler yani. aman kimse görmesin burda kaynanam hakkında da kurtlu çorba falan didim çok kanıt var nen. azını hayra aç dilo..
niho ben de seni yirim nen ge bakam
kıs askeriyeden kime sorarsan sor tanır kocamı başarılıdır kendileri öfünmek gibi olmasın yanı. neyse becerdim silmeyi.beni de herkeş tanıyo ben kimseyi tanımıyom kocam yüzünden tanıyolar. valla derler mi derler yani. aman kimse görmesin burda kaynanam hakkında da kurtlu çorba falan didim çok kanıt var nen. azını hayra aç dilo..
niho ben de seni yirim nen ge bakam
yi beni yiii:78::78:
sena daha önceki sayfalarda da yazdıydım avatarında çok güzelmiş he
sizi takip etçem tabe
başka kimi edeyim başka kankilerlemi aldatayım sizi heee:26:
adam o gazla senayı napar bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?