- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.701
tmm cnım güle güleKızlar ben çıkıyorum, dışarı çıkmam lazım doğalgaz faturasını yatırıcam..
dur yükledim.sonra silebilirim inşallah
güle güle canım.Kızlar ben çıkıyorum, dışarı çıkmam lazım doğalgaz faturasını yatırıcam..
kızlar albüme bakın yakışmışmısilicemmm
yakışmamış canımkızlar albüme bakın yakışmışmısilicemmm
one kız senaaboooo süper bende yapıyım hele bii
delüü alıntıyı silsene sendekız Alalh seni kahretmeye ne hale getümüş adamı sil çabık silll
çok komik yaf bn daha yaparım he çok zevkli. bazen diyom ki otur da sana bi makyaj yapayım diyom yaptırmıyo ama cilt bakımı falan yapıyo olmayan saçarına snra maskeler falan çok sever kocam öyle onla uğraşılmasınıkız Alalh seni kahretmeye ne hale getümüş adamı sil çabık silll
dur yükledim.sonra silebilirim inşallah
adamın meslek hayatı tehlikede
benim eşim saçları biz ünivdeyken upuzundu .. ben de eşimin saçlarıyla oynardım çok hatta topuz falan yaaprdım çok kızardı banaçok komik yaf bn daha yaparım he çok zevkli. bazen diyom ki otur da sana bi makyaj yapayım diyom yaptırmıyo ama cilt bakımı falan yapıyo olmayan saçarına snra maskeler falan çok sever kocam öyle onla uğraşılmasını
eyvah ceyda alıntıyı silmeden gitti
benim eşim saçları biz ünivdeyken upuzundu .. ben de eşimin saçlarıyla oynardım çok hatta topuz falan yaaprdım çok kızardı banaçok da güzel saçları vardı hee hatta röfle bilem yaptırmıştı onlara valla bakk du resmini eklerim bi ara
silidm kız
bilgenin alıntısında duruyo halaadamın meslek hayatı tehlikede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?