• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'daki bazı hanımların saldırgan ve seviyesiz yorumları..

Ay abla çoğu zaman kendileri demiyor mu eski konularıma bak diye ya da direk azar eski konularımı bilmeden yorum yapıyorsunuz bla bla

Baksan bi dert bakmasan bi dert,eski konu da senin hayatın ne sakıncası var anlamıyorum,o konuyu da sen açtın kimse zorlamadı

Aynen bilmeyenler için de söylüyorlar bakın diye,bu seferde aksi mesajı söyleyincede anında celalleniyorlar..
Şayet konu açıyorsan arkasında duracaksın,ağır bişiler söylemiyorsada gerekeni yapacaksın tabiki,ağız dalaşına girmeden elbette..

Mesela şu an o arkadaşlar burda da kendini belli etti.. Hemen bir açık arama derdindeler.. Hemen ilk iş profile girip inceliyorlar... Sonra "Konu sahibi burada konu silmek yasak, bu arada öyle diyosun ama sende yapmışsın, öyle yapmışsın o yasak"... Biri de yazmış "böyle konu açman komik" Arkadaşım yasaksa gereği yapılır... Komikse sen de yorum yapma.. Sana ne yasak diye mi sordum? Derdin ne? Tanımadıgınız insana bu kadar kin doluysanız, tanıdıklarınızın Allah yardımcısı olsun..

İyi de insanlar psikopatlığına profilinize girmiyorlar ki? Konumda bana hakaret ettiler diyorsunuz. İnsanlar da konunuzu bulmak için profilinize girip sizin tarafınızdan açılan konulara bakıyorlar. Hangisinde hakaret var diye. Orda da kabak gibi görünüyor tek noktalar iki noktalar.

ben de konu açtığımda ana konuya değil hep bir ayrıntıya takılanlar oluyor, konu açamaz oldum kendimi anlatıcam derken derdi unutuyorum bazen :KK53: iyi oluyor aslında :KK48:
Onu genelde "nerden vursam" diye düşünenler yapıyor... Ayrıntıya takılıyorlar sinir bozmak için... Bende de oluyo malesef..

Aynen bilmeyenler için de söylüyorlar bakın diye,bu seferde aksi mesajı söyleyincede anında celalleniyorlar..
Şayet konu açıyorsan arkasında duracaksın,ağır bişiler söylemiyorsada gerekeni yapacaksın tabiki,ağız dalaşına girmeden elbette..

Mesela limoncu var onu hep altından paradan vuran bi üye var o üyeyi bi yerde eski konuları açıyorsunuz diye celallenirken gördüm bi kere, e sen ne yapıyorsun limoncu ne derse desin konusu ne olursa olsun yorumu hep senin altınlar...şeklinde mesela

Bu bana heralde, ben defalarca yazmıştım konunda, ama o detayı konuya yazan da sendin ve detay da değildi bana göre,yorum bu demek zaten sana göre detay bana göre değil
Yok o konuda zaten tamamen olay bence ayrıntı olan bölüme kaymıştı , sadece senin için değil genel herkesin yorumu o yönde idi , ama tek o değil diğer konularımda da birşey anlatıyorum beni asıl yaralayan ve çözmem gereken yer bambaşka iken konu içinde bir cümleye takılıp kalınıyor.
O değilde bugün açıklanır mı artık şu tayinler :KK51:

Mesela limoncu var onu hep altından paradan vuran bi üye var o üyeyi bi yerde eski konuları açıyorsunuz diye celallenirken gördüm bi kere, e sen ne yapıyorsun limoncu ne derse desin konusu ne olursa olsun yorumu hep senin altınlar...şeklinde mesela

Hem söylüyor hemde kendisi yapıyor yani,yada sözünün arkasında dur bakma demi..

Selamlar hanımlar!

Bilmiyorum muzdarip olanlar var mı ama bu konuyu tartışıp bir çözüm bulmak adına bu konuyu açmaya karar verdim... KK'ya üye oldugumdan beri birkaç konu açmışımdır. Açtığım konularda yaşadığım ve başka üyelerin konularını da okurken karşılaştığım çok ciddi üslup sorunu var. Yani bir bayan arkadaşımız bir konu açıyor haklı ya da haksız.. Yorumları okurken yorumu yapan bazı kişilerin dövecekmiş gibi oldugunu hissediyorum sanki. Ha iki kişi arasında tartışma çıkar ona bişey demiyorum. Ama konu açan ne yazarsa yazsın ne yaşamış olursa olsun saygılı davranmak zorundayız diye düşünüyorum... Sonuçta tanımıyoruz, kimse bizi yorum yapmaya da zorlamıyor, kişisel bir geçmişimiz bir hukukumuz yok, neden saldırıyoruz... Az önce benim yaşadığım olay mesela; açtığım konuya yorum yapan bir bayan "Her şeye basan kafan" , ifadesini kullanmış. Çok şaşırdım ve çok ciddi uyardım. Aynı seviyesizlikte olamasa da hakkettiği karşılığı da verdim. Yahu ben seni tanımam sen beni.. Yani nedir bu sinir harbi. Noldu, neye kızdın, sinirlendin ya da ben sana ne yaptım :) Zaten bu cümle üzerine bu konuyu açmaya karar verdim. Öyle ki bazı hanımlar saldıranlara açıklama yapıcam diye sorununa çözüm bulamadan ya konusunu kapattırıyor ya da daha da moralmen çöküyor.. Bu konu beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Neyse hadi bakalım sizin görüşleriniz neler?

Bu konu yıllardır açılır ama çözümü yok maalesef
İnsanın üsluplusu var üslupsuzu var, bir de ego tatmin edeni var
Bu tip nahoş şeyler için kib butonu var ama tabi bu sorunu çözmeye yetmiyor, çok da dert etmeyin

Aynen öyle. Yillardir burdayim ve ilk kez ban yedim öyle kisiler yüzünden :KK70: sonra cevap verdinmi seviyesiz yorum yapmış oluyorsun ve ban ne olduğunu anlamamıştım bile artık gülüp geçiyorum gereksiZleri görmüyorum körüm o kişilere karşı :-)

Selamlar hanımlar!

Bilmiyorum muzdarip olanlar var mı ama bu konuyu tartışıp bir çözüm bulmak adına bu konuyu açmaya karar verdim... KK'ya üye oldugumdan beri birkaç konu açmışımdır. Açtığım konularda yaşadığım ve başka üyelerin konularını da okurken karşılaştığım çok ciddi üslup sorunu var. Yani bir bayan arkadaşımız bir konu açıyor haklı ya da haksız.. Yorumları okurken yorumu yapan bazı kişilerin dövecekmiş gibi oldugunu hissediyorum sanki. Ha iki kişi arasında tartışma çıkar ona bişey demiyorum. Ama konu açan ne yazarsa yazsın ne yaşamış olursa olsun saygılı davranmak zorundayız diye düşünüyorum... Sonuçta tanımıyoruz, kimse bizi yorum yapmaya da zorlamıyor, kişisel bir geçmişimiz bir hukukumuz yok, neden saldırıyoruz... Az önce benim yaşadığım olay mesela; açtığım konuya yorum yapan bir bayan "Her şeye basan kafan" , ifadesini kullanmış. Çok şaşırdım ve çok ciddi uyardım. Aynı seviyesizlikte olamasa da hakkettiği karşılığı da verdim. Yahu ben seni tanımam sen beni.. Yani nedir bu sinir harbi. Noldu, neye kızdın, sinirlendin ya da ben sana ne yaptım :) Zaten bu cümle üzerine bu konuyu açmaya karar verdim. Öyle ki bazı hanımlar saldıranlara açıklama yapıcam diye sorununa çözüm bulamadan ya konusunu kapattırıyor ya da daha da moralmen çöküyor.. Bu konu beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Neyse hadi bakalım sizin görüşleriniz neler?
dediklerinize katılıyorum
artık olan olmuş ve konuyu açmış konu sahibi hala neden öyle yapmadın , böyle yapsaydın falan deniliyor
fikir vermek yerine
azarlayıcı konuşmalar oluyor, bazen hakaret edici cümleler kullanılıyor

ben bir de bayanlar eşleri ile ilgili konu açtıklarında direkt boşan demelerine çok sinir oluyorum
koy bu adamı kapıya, bu adamı çöpe at, ben olsam bir dakika tutmam falan
sanki bu bayanların hepsi evinde prenses muamelesi görüyor

Mesela şu an o arkadaşlar burda da kendini belli etti.. Hemen bir açık arama derdindeler.. Hemen ilk iş profile girip inceliyorlar... Sonra "Konu sahibi burada konu silmek yasak, bu arada öyle diyosun ama sende yapmışsın, öyle yapmışsın o yasak"... Biri de yazmış "böyle konu açman komik" Arkadaşım yasaksa gereği yapılır... Komikse sen de yorum yapma.. Sana ne yasak diye mi sordum? Derdin ne? Tanımadıgınız insana bu kadar kin doluysanız, tanıdıklarınızın Allah yardımcısı olsun..
iyi de bana böyle dediler diye konu açıyorsan üyeler tabiki merak edip eski konularına bakarlar kim ne demiş diye..ayrıca eski konulara isteyen girer sonuçta ortalıkta duruyor sizi rahatsız eden durum varsa yapmasaydınız madem öyle değil mi? buna davetiye çıkaran sizsiniz kusura bakmayın...

İnsanlar reeldeki çevresine yapamadığını burda tanımadığı insanlara yapıyor işte, nasılsa görmüyor ya.. Ama o iş o kadar basit değil.. Bir gören vardır elbet!
Neyse..

Ben burda küfür eden seviyesizler de gördüm, ettiği küfürü banlanma korkusundan silip değiştiren...

Bu konu da kapanır.. Ama olsun arada rahatsızlıkları belli etmek de gerekiyor, belki üzerine alınan olur, seviyeli konuşmayı öğrenen olur.. Olur mu olur:halay:

hım bir de konu açan kişinin tüm eski konuları yeni konusunda gün yüzüne cıkartılıp , sen zaten şöylesin ,
aaa sen şu değil miydin

önce eski konunu bir hallet falan denilip herşeyin deşifre edilmesinden nefret ediyorum

iyi de bana böyle dediler diye konu açıyorsan üyeler tabiki merak edip eski konularına bakarlar kim ne demiş diye..ayrıca eski konulara isteyen girer sonuçta ortalıkta duruyor sizi rahatsız eden durum varsa yapmasaydınız madem öyle değil mi? buna davetiye çıkaran sizsiniz kusura bakmayın...

Ki benim bildiğim rica halinde eski konuları kaldırıyor da kazen, atıyorum dersen çok detay vermişim deşifre olabilirim ya da yakınım okumuş vs gibi durumlarda siliyolar ama kafana göre nokta koyamıyosun

Back
X