- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.080
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
yerim senisence ben onu unutur muyum
fil hafızası var kızım bende fil
öyle dediğime takılma inan kırgın değilim canım şaka niyetine söylemiştim azcık dilim sivridir bilirsin dokundurmadan edemem
unut beni unutuğum gibi seniyerim seniımm sey unutmadın mı hala yeaa .. unut amaa
heh tamam .. bı an havamın sonmesını ıstemem cunkuSenin disinda beni yazan bir Allah in kulu yok. Gidiyorum gittigimi, geliyorum geldigimi farketmiyorlar.
Nicki lazim degil ama bil istedim.Nickimnick
Oyun bolumu sorun degil.
unutamam senıı dıyorum buna karsıunut beni unutuğum gibi seni
Senin disinda beni yazan bir Allah in kulu yok. Gidiyorum gittigimi, geliyorum geldigimi farketmiyorlar.
Oyun bolumu sorun degil.
hayatt sende cok havalısınnn .. hele o cıceklı donun yelegınnn veee esarbınlaaUtandırıyon ama beni bak takipime aldım seni ama seeennn
Senin disinda beni yazan bir Allah in kulu yok. Gidiyorum gittigimi, geliyorum geldigimi farketmiyorlar.
Oyun bolumu sorun degil.
deaduşummm modaya katıldın mıııNickimnick küstü bana barıştırsan olur belki lucky en güzel nick oylamasında onu beğenmedimdi de
ama profil fotoları çok hoş
ama işte gidiyorsun geliyorsun gidiyorsun insanların kafası karışıyorsa ondanıdr o
Utandırıyon ama beni bak takipime aldım seni ama seeennn
Nickimnick küstü bana barıştırsan olur belki lucky en güzel nick oylamasında onu beğenmedimdi de
ama işte gidiyorsun geliyorsun gidiyorsun insanların kafası karışıyorsa ondanıdr o
evett tabiki bensiz yarışma olmaz dedimdeaduşummm modaya katıldın mııı
Börekler benden çaylar sendenAklima geldikce aciyorum konulari. Aslinda bir kac tane daha var.
Borek yollayabiliyorsan yolla yoksa seni bastan yaratirim.
Geldigimde beni tinlamayan insani yoklugumla yerle bir ederim.
Bende o oylamadayım kız ..Nickimnick küstü bana barıştırsan olur belki lucky en güzel nick oylamasında onu beğenmedimdi de
ben tınlıyorum gelirsende gidersende gelmezsendeAklima geldikce aciyorum konulari. Aslinda bir kac tane daha var.
Borek yollayabiliyorsan yolla yoksa seni bastan yaratirim.
Geldigimde beni tinlamayan insani yoklugumla yerle bir ederim.
lucky değil zaten sana diyorum beni kendinle barıştır tamam oyumu sana veririm kız ayıpsınBende o oylamadayım kız ..
Bana ver oyunu söz kesin barıştıracam
lucky değil zaten sana diyorum beni kendinle barıştır tamam oyumu sana veririm kız ayıpsın
şimdi sen bana biriki saat önce sitem edip küstün ya o topikta ama o zaman kırmızı değildim ondan bana küstüğünü unuttun hatırlatmasaymışımSen bana vermedin mi
Ben sandım lucky'e diyon
Börekler benden çaylar senden
ben tınlıyorum gelirsende gidersende gelmezsendeher daim aklımdasın dur sana yine bir şiir patlatayım
lucky derler ona 7 uğurlu rakamı
sever nutella börekle yaşamı
oyun topiğnde olmazsa eğer
gider açar diyet topiği atağı
lucky geldi şairane ruhum yine şaha kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?