- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ayy ,ayy çok tesekkur ederim ....diğer hatunlara da...lirik guzel kesinlikle havalı bir hatun..
mersi tatlım. bu kategoride senin adında olmalı.
KK da neler oluyor yine anketmi var?
Evet arzum kknın enleri anketleri de başladı :)KK da neler oluyor yine anketmi var?
Kızlar teşekkür ederimGüzel alımlı bakımlı havalı olmak iyidir
İnşallah öyle burnu büyük bir hava değildir :)aynen kesinlikle @JessicaJoy yorumlarına da bayılıyorum. Psikolog mu acaba?
Birdemarilyn monroe bana havalı geliyor.
Bi puket adası sıcaklığında,bi santorini esintisi hissettirdiğim doğrudur efendim..İnşallah öyle burnu büyük bir hava değildir :)
Bana damillan çok havalı geliyor, güzel bir hava ama
Sokakta yanindan gecerken su bakisiİnşallah öyle burnu büyük bir hava değildir :)
Bana damillan çok havalı geliyor, güzel bir hava ama
Sokakta yanindan gecerken su bakisiattigimiz turden havali.
Luckycigim , nerelerdeydin ayol ? Gerçi ben de uzun zamandır cok nadir online olabiliyorum . Şimdi gördüm bu durumu :) en son girdiğimde nickini karanlık gormuştum . Neyse ki donmuşsun ama yapmışsın yapacagını gene
Luckycigim , nerelerdeydin ayol ? Gerçi ben de uzun zamandır cok nadir online olabiliyorum . Şimdi gördüm bu durumu :) en son girdiğimde nickini karanlık gormuştum . Neyse ki donmuşsun ama yapmışsın yapacagını genetesekkurler canım guzel jestin icin
Bilirim yaparsınYaparim ben.
Senin havali oldugunu sadece onayladim canim.
Sen de yoktun uzun zamandir farkindayim. Konusacak cok seyimiz varberatti cim. Bir gun bulusalim .
Bilirim yaparsınbuluşalım Can'ım ara verdik baya , hatta bi arkadasa bebe gezmesine gitmeliyiz 4 aylık olmustur:) konuşacak dünya kadar konu oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?