- Konu Sahibi VikingPrincess
-
cadılar kimse yok mu ya azcık muhabet edelim çoh sığılıyom
ben buralardayım... benim de canım sıkılıyor.... hoşlandığım biri vardı moralimi bozdu... öff bu erkeklere hiç bir şekilde güvenilmez valla bunu anladım... ay dayanamayacağım yazacağım neden moralim bozulduğunu facebookta bir insan niye iç çamaşırı sayfasını beğenir ya yuhhh dedim hiç beklemiyodum, insan utanır millet görüyor yani, bari gizli bak ya... ya da sayfadan sil beğendiğini.... bu erkekler biraz da salak...
ben buralardayım... benim de canım sıkılıyor.... hoşlandığım biri vardı moralimi bozdu... öff bu erkeklere hiç bir şekilde güvenilmez valla bunu anladım... ay dayanamayacağım yazacağım neden moralim bozulduğunu facebookta bir insan niye iç çamaşırı sayfasını beğenir ya yuhhh dedim hiç beklemiyodum, insan utanır millet görüyor yani, bari gizli bak ya... ya da sayfadan sil beğendiğini.... bu erkekler biraz da salak...
aa şimdi gördüm ne yaptığını yazmışsın.salakmış hakkaten hadi madem bakıyosun da beğenmek nedir abazalığını ilan etmiş cümle aleme.hoşlandığına değecek bi adam değilmiş demek ki.yine de şükret şimdi gördün bunları beraber olsaydın daha çok üzülürdün.
Günaydın canım sen daha iyi bilirsin muhakkak daha yakından tanıdığın için, yanlış anlama ama bazen facebookta sayfa sahipleri daha önceden farklı isimdeki bir sayfanın ismini değiştirebiliyorlar. Dediğin gibi normalde bir iç çamaşırı sayfasını kimse kolay kolay beğenmez çevrem ailem görür diye ama mesela hepimiz güzel sözler, anlamlı sözler, her güne bir haber vs gibi sayfaları beğeniyoruz. İşte beğeni sayısı artsın isteyen bazı sayfa sahipleri önce bu tarz bir sayfa açıp sonradan ismini değiştirebiliyorlar.Belki öyle bir şeydir. Bir ihtimal...
baktım da ona benzer 1-2 şey daha var profilde hakkımda kısmından beğenilere baktım... hayal kırıklığı yaşadım hiç beklemezdim yani ondan. bir de ergen değil ki yaşça büyük artık o ergen davranışlarının o yaşta olmaması lazım, ve herkesin gördüğünü de akıl etmesi lazım. beraber olsaydım daha da üzülürdüm evet haklısın. şimdi düşündüm de eski erkek arkadaşımın hiç böyle şeylerini görmedim, belki de gizlemiştir bilemem ama, gerçi onun daha ciddi sorunları vardı. neyse... moralim bozuldu.
merhaba canım. doğru diyorsun canım ama tekrar tekrar baktım, lovely lin... diye bir sayfa, tam adını yazmayayım. hiç beklemezdim bu kadarını... erkeklerin hepsi aynı, hiçbirine güvenilmez anladım ki...
kızlar bu konularda cahilim affedin yanlış yere yazıyorsam ama bu beki ikalanın meleklerle yaşamak kitabını okuyan var mı nedir içeriği ? mucize yaratır mı secret gibi bişey mi?
kızlar bu konularda cahilim affedin yanlış yere yazıyorsam ama bu beki ikalanın meleklerle yaşamak kitabını okuyan var mı nedir içeriği ? mucize yaratır mı secret gibi bişey mi?
Meleklerle Yaşamak kitabının içeriği, meleklerle iletişim kurmayı anlatıyor ama ayrıntılı anlatmıyor. Çünkü kendi ücretli seansları var, eğer ayrıntılı anlatırsa insanlar gelmez. Bana göre insanları, seanslarına çekme amaçlı ama bu benim düşüncem. Birde farklı düşündüğüm şeyler var, onları burada yazmam sorun olur, onun için fazla ayrıntıya girmiyorum. İsterseniz ilk kitabını alıp okuyabilirsiniz. Mesela örnek vereyim; başıma şu geldi, meleği çağırdım, yardım istedim o işim halloldu gibi. Seansına gelen kişiler yardım istiyor telefonla, onlara meleklerden yardım istediği gibi şeyler. Meleklerin isimlerini yazmış, ne için yardımda bulunabileceklerini. Amaaa çok ayrıntıya girmiyor. Sadece yardım istedim şunun için oldu gibi.
bir ara ben de merak edip niyetlenmiştim o kitabı okumaya.sonra internette araştırdım o yazarı 1-2 videosunu izledim kadın çok sahte geldi bana.öyle ki konuşurken sesinin tonunu bile hesap edip ona göre ayarlamış çok belli.vazgeçtim okumaktan böyle ticari şeyleri sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?