KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

ya ben eskiden çok denediydim olmadı.şimdi bikaç senedir uyurken istemeden oluyor:26:

ya millet istiyor olmuyor seninki istemedenmi oluyor...belki rüya alemine geçiyosundur farkında değilsindir...hani uyurken...çünki farkında olmuyosan geri dönüşte problem çıkmasın bide aman çok dikkat...

ya millet istiyor olmuyor seninki istemedenmi oluyor...belki rüya alemine geçiyosundur farkında değilsindir...hani uyurken...çünki farkında olmuyosan geri dönüşte problem çıkmasın bide aman çok dikkat...

evet istemeden oluyor sebebini bilmiyorum.zamanında çok uğraştım her türlü parapsikolojik şeyle.ondan olabilir.yok farkediyorum bazen tam çıkış anında bazen de çıktıktan sonra...farkettiğim anda bedenime dönüp uyanmaya çalışıyorum.rüya değil çünkü o hissi hiç bir rüyada yaşamadım ve o an nasıl oluyorsa ne olduğundan gayet emin oluyorum çok değişik bi his

vay canına be ne olay ama...ruhun sen hissede hissede ayrılıp dünyanın herhangi bir yerine gidebiliyo...ya dehşet verici bence...daha sonra yani bedenine dönünce hatırlıyomusun gittiğin yerleri...bide çok merak ettim seyehat sırasında sen gibi başka seyehar edenlerin ruhlarıyla karşılaştın mı hiç...yada ne bileyim hiç ummmadığın birinin aslında astral seyehat edenlerden olduğunu gördünmü...

yok ben bir yere gitmiyorum.en fazla evin başka bir bölümünde yakaladım kendimi.zaten dediğim gibi farkettiğim anda bedenime dönmeye çalışıyorum çünkü istemiyorum astral seyahat yapmak.kimseyi gördüğümü hatırlamıyorum zaten düşük ihtimmal birileriyle karşılaşmak

çok tecrübe sahibi olmadan uzak seyehate çıkmak sakat iş...bende seyehat edenler birbirini görür sanıyodum...neyse böyle bi durum yokmuş...

çok tecrübe sahibi olmadan uzak seyehate çıkmak sakat iş...bende seyehat edenler birbirini görür sanıyodum...neyse böyle bi durum yokmuş...

yani çıkmak için bir amacım yok bir de karşılaşabileceğim durumlardan korkuyorum o yüzden istemiyorum.birileriyle karşılaşmak mümkünmüş ama bu genelde benim gibi farkında olmadan çıkanların suretleri oluyormuş

aman aman sakata gelmede kimseyle de karşılaşma...bana ürpertici geliyor ruhun çıkması filan...hiç geri bedenine dönemeyen olmuşmudur acaba...dr. lar ölüm sebebi bulamazlar ozaman...yada bitkisel hayatta kalır yoğun bakımda...o zaman da hangi hastanede bedeni dönmek için bulabilirmi...gerçekten ürpertici...

ahaha ay ilahi orion iki dakikada ne sanaryolar yazdınbedene dönememek diye birşey yok benim bildiğim dışarıda kalabileceğin max süreyi doldurduğunda bedenin geri çekiyor seni zaten.fakat astral katlar arasında sıkışıp dönememe olabiliyormuş ama astral katlar arası seyahat edebilmek için de çok çok fazla tecrübe gerekli zaten.senin benim yapabileceğimiz birşey değil yani

kız merak işte ne bileyim...insan kendi yapamayınca acaba nasıl diye envayi çeşit şey merak edip soruyo...ben eğer bu konuda gereken kadar tecrübeli olsaydım gece olmasını her gün iple çekerdim...
belgesellerde gördüğüm her yere giderdim....ne güzel üstelik bedava...

şekerler herkese iyi geceler şey yani iyi yolculuklar..

astral seyehat yapamam ama belki anca rüyamda görürüm...

iyi geceler kovalasın hepinizi yedi cüceler...tombul piliç ori kaçar..

heheheaslında herşeyi olduğu gibi göremeyebiliyorsun bazen algında bozulmalar olabiliyor.yani atıyorum eşyaların yeri değişmiş gibi filan mesela.görüntü çok net olmuyor zaten.dışarıda kalabildiğin süre de öyle çok uzun değil 5-10 dakika max.bütün gece kalamazsın yani

uzun zamandır astral yapamadım... aklıma da gelmiyor denemek... ama deneyip ilerletmek isterdim. bu aralar lucid rüya çok görüyorum, araba kullanıyorum rüyamda, nedense...

uzun zamandır astral yapamadım... aklıma da gelmiyor denemek... ama deneyip ilerletmek isterdim. bu aralar lucid rüya çok görüyorum, araba kullanıyorum rüyamda, nedense...

belki araba alacaksındır yakınlarda heheben de denemiyorum çıkmak da istemiyorum ama oluyor işte:26:hep sırtüstü uyurken oluyor bi de başka türlü olmuyor niyeyse

belki araba alacaksındır yakınlarda heheben de denemiyorum çıkmak da istemiyorum ama oluyor işte:26:hep sırtüstü uyurken oluyor bi de başka türlü olmuyor niyeyse

aslında birkaç senedir arabamız yoktu, yakın bir zaman önce araba aldık ama daha kullanmadım ben kısmet olmadı bir türlü. ben genelde sırt üstü yatmıyorum, yan ya da yüz üstü yatıyorum, belki yatma şekliyle alakalı olabilir dediğin gibi. bir de insan yorgun oluyor uykusu geliyor hemen... birkaç kez deneme yapmıştım ben ama uyudum sonunda :44:

anammm hala vizeler devam mı ediyo bizim finaller baslıcak :S
kolay gelsin kızlar
artık şöyle eskisi gibi dolu dolu muhabbet yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…