KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

melissa başlıyorum hazır ol hehe

şimdi öncelikle kartları karıştırırken Afyon kartı kendini önüme attı.Böyle durumlarda kartı gözardı etmiyoruz faldan bağımsız olarak yorumluyoruz.Afyon kartı diyor kiaha önce başından geçmiş olan kötü ve üzücü her türlü olayı unutup,ardında bırakacaksın.Belki çok emek harcayıp,eziyet çekmiş olabilirsin,ancak yeni durumlar senin herşeyi unutmanı sağlayacak.Huzur bulacaksın.Afyon zamanın sana iyi geleceğini söylüyor.

Şimdi asıl fala geçelim.Şu an evde bir huzursuzluk söz konusu.Ağzınızın tadı bozulmuş gibi.Buna sebep ailenin kurduğu yanlış bir ilişki ya da fitneci bir kadın olabilir.Hayatında büyük bir aşk görünüyorAncak yakın geçmişte yaşadığın bir kavga ya da ayrılığın izini taşıyorsun hala.Sana istemeden zarar vermiş biri.Ondan korkuyor olabilirsin tekrar zarar vermesinden.Fakat korktuğun gibi olmayacak.Yalnız bir süre daha sıkıntılı olacaksın para ve sağlık da işin içine girebilir.Aslında senin en büyük problemin korkuların.Çok fazla endişe yaratıyorsun kendine yapma böyle.Çevrenin sözlerine de kulak asma seni yanlış yola götürürler.Yalnız bir kişiden yardım göreceksin.Bir süre daha bir kişiden nefret edeceksin.Fakat unutma bunun zararı sadece sana olur.Herzaman allahından bulsun deyip unutmak en iyisidir.

harikasın canım o kadar doğru ki herşey....

çok tşk ederim zahmet oldu

yasaklana yasaklana konuşacak birşey kalmadı zaten ancak bukadar konuşabiliozsen yoktun önceki topikten beri sanırım dimi

az önce gördüm yeniden açıldığını hemen damladım...ne ilginç şeyler konuştuk ya öncekilerde, astral seyehat, değişik fal çeşitleri, rüya yorumları...ama en çok tutulan sanırım astral seyehatti...

hehe iyi oldu geldiğin.evet insanlar astral seyahate çok meraklı.kimseye görünmeden birilerini gözetlemek cazip geliyor heralde hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…