İlk önce ben baktım numaram sonradan gitti. Ben fotoğrafı görünce ve annesi ısrar edince tamam madem dedimOnun fotografi sana gosterilseydi keske. Boyle mal esya ürün gibi tanıtılıyor begeniye sunuluyor olmamiz cok rahatsiz edici.
Var koydum da ama onları da beğenmedi heraldeHic mi güzel resimin yok Profil yapacak
Sadece eğitim değil tabiki örnek verdim. Dediğim gibi mantık ön planda benim için. Haklısınız hâlâ yazmadı 3 ay olduAz gurur diyeceğim. Beni istemeyeni ben hayattttaaa istemem. Eli var yazacak aklı var düşünecek.. sen de durumlarına eli yüzü düzgün foto koyduysan ve gördüyse yazmadıysa zaten hiççç gerek yok. Eğitimi nedeniyle yazma isteğiniz bana çok itici geldi.
Hayatında biri olma benim de aklıma geldi, gayet olabilir. Ama neden hâlâ numaramı silmeyip durumlara bakıyor. Hayatında biri olan insan çoktan silerdi diye düşünüyorumDaha güzel fotoğraflarını koy , ilgi alanı olabilecek paylaşımlar yap. Mesleğiyle ilgili falan olabilir. Eğer yine de sana yazmıyorsa yapacak bir şey yok belki onun da hayatında biri vardır ailesine henüz söylemeye hazır değildir gelen ısrarlarla da birileriyle konuşuyor sonra bahane bulup olmadı beğenmedim deyip kenara çekiliyordur ☺
Bazı erkekler yedekte bulunsun kafasındaHayatında biri olma benim de aklıma geldi, gayet olabilir. Ama neden hâlâ numaramı silmeyip durumlara bakıyor. Hayatında biri olan insan çoktan silerdi diye düşünüyorum
Tanımadığım bir insanın içini nasıl beğeneceğim? Kitabın kapağını beğendim içinde yazanları merak ediyorum.Sadece disina bakarak.senden vazgecmis sende sadece disina bakarak.seni begenmeyen birine yazmayi dusunuyorsun aslinda.uyumluymussunuz ...bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?