Ayy çok teşekkür ederim.Burda tonla kadın vardır şuan evli oldukları eşlerini ilk başta beğenmeyip sonra eşlerinin kendisini sevdirdiğini ve evlendiklerini söyleyen... Gerçekten hoşlanıyorsan neden böyle içinde kalıyor ki? Yaz adama durumu anlat en azından arkadaş olmaya çalış belki senin isteğin karşısında daha çok ısınır sana... Olmazsa da olmasın yani en azından denedim dersin içinde dert olmaz...ayrıca senden şu enerjiyide aldım istediğini elde etmek için uğraşabilecek ve pozitif bir enerjin var gibi çekinmeden yaz bişeyler adama kendini sevdirebilirsin bence...
Bence hala karantina etkisi.Çabaladım biraz profil fotoğrafıyla.
Bir kere yaptım duruma bir sağlıkla ilgili bir kağıt koymuştum sanki onunla işim varmış bilgi veriyormuş gibi. Üzerinde boyum, kilom yazıyordu. Belki boyumu kilomu beğenir dedim(kendimi övmek için demiyorum burası sanal övsem ne kazanacağım. Sporcuyum) Gizliliği de sadece o yaptım çok komik biliyorum ama çaresizlik Hatırladıkça kendimden utanıyorum Sonuçsuz kaldı. Görünce yıldırım aşkına mı tutuldum naptim gerçekten böyle şeyler yapacak insan değilim
Bir kere kendimi güzel bulduğum profil fotosu koydum, hakkında kısmına da onun instagramda yazdığı ünlü birinin sözünü koymuştum aklında kalayım diye. Sözü tee 2015 yılında yazmış bilerek eskilerden aldım ondan aldığım çok belli olmasın diye yaşasın stalkbence durumlarda kendiniz hakkında küçük ipuçları verin hobileriniz vs. ilgisini çekerse çeker. ama umutlanmayın siz yine de olmuş çünkü baya beğenmesi lazımdı şimdiye kadar
Profildeki taş kız ben değilim maalesef yaJasemincim profildeki kız sensen çok hoş görünüyorsun.
Bu adamı kafaya koyduysan dikkatini cekmelisin. Gurur yapacak bir şey yok
Bir köşede durup begenilmeyi beklemek bana göre değil mesela. Ne kaybedeceksin bir şeyler yap bence. Belki çok güzel bir aşk hikayesi çıkacak.
Yaz kuzum ya...en kötü ihtimal ne olabilir.Profildeki taş kız ben değilim maalesef yayazayım mı gerçekten bilemedim ki
Ne yazsam ki onu da bilemiyorumYaz kuzum ya...en kötü ihtimal ne olabilir.
Begendiysek begendigimizi elde etmekten doğal ne olabilir. İkiniz de sağlıklı bekar bireylersiniz. Olmazsa da olmaz . İlk etapta elektrik almayabilir çekim kanunu her şartta aynı işlemiyor .
Ay bak son cümle güzelmiş onu değiştirerek yazın .Tanımadığım bir insanın içini nasıl beğeneceğim? Kitabın kapağını beğendim içinde yazanları merak ediyorum.
Reddedilmenin dayanılmaz cazibesiYa bu adamlardaki ego ne böyleBende 40 yaşında bir adamla tanışmıştım ama adam beni beğenmemişti Ben de adamı çok beğenmiştim sonradan dibim düşmüştü konuşurken o kadar beğenmemiştim halbuki
Harika fikirAy bak son cümle güzelmiş onu değiştirerek yazın .
Eski bir kitap ya da sıradan bit kitap fotosu üzerine
" kitap eski ya ds kötü diye içini okumamak olmaz "yazın
Sizi dışarda gördüm beğendim bir kahve içelim mi...Ne yazsam ki onu da bilemiyorum
Düzeltme yaptım sonu da güzelHarika fikirNolacaksa olsun ayol yeter gayrı Şaka bir yana gerçekten fikriniz aklıma yattı
Yazma öyle birşey kitap eski ya da kötü... yazmıycaksın dimiHarika fikirNolacaksa olsun ayol yeter gayrı Şaka bir yana gerçekten fikriniz aklıma yattı
Hahahahah çok iyiDüzeltme yaptım sonu da güzel.
Valla beğendiysen savaş
Mesaj içeren paylaşımdan sonra daha enerjik güzel pozitif şeyler paylaş,laf sokmalı olmadan ,seni merak edeceği güzel ,anlamlı şeyler .
Ben mesela "Rakı gibiyim, içmesini bilmeyeni çarparım ,içmesini bileni de yaşatırım " yazmıştım ,bacak kadar boyumla ettiğim laflara bak şimdi düşündükçe gülüyorum ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?