- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Kızzzz sorma üstelik destek de oluyoruz aileye... Bir de cabası olarak şu var eltimin teyzesi bizim yaşadığımız ilde oturuyor ve Dünya tatlısı bir kadın... Ayol onunla görüşmemize bile laf ediyorGören de onların maaşını, haklarını ellerinden alıyorsunuz sanıro kadin ne içiyorsa bana da aynısından lazım. Güzel kafa
Şükürler olsun ki çok uzaktayız... Zaten bizi pek sevmediğinden gelmez daha biz oradayken. Eşim de altta kalmaz cevap verir dil pabuç maşaallahAz görüşün yapacak birşey yok.Uzak durmaya bakın.
Yok kuzum. Kayınbabama kalıyor o. Biz almaktan ziyade vericiyiz zatenKöy işlerinden elde edilen geliri siz mi alıyorsunuz. Ya da eşinizin ailesi kaynınızdan farklı olarak size ev araba ya da para vs veriyor mu
Mutlu olmak değil de kendi kendime diyorum ki Vayy be ne kadar da kıskanılacak bir hayatım varmışE sende bu durumdan baya mutlu olmussun, Dedigin gibi Elti gemisi yürümüyor...
Yanlarinda rahat edemedigin insanlardan uzak dur
Söyledik. Hatta ben kpss ye hazırladığım notlarımı verdim. Abla bak gençsin gir kazanırsın vsKizin da calissin eve iki maas girsin elalemi kiskanacaginiza kafanizi calistirin derdim
Ozamann dansss !Mutlu olmak değil de kendi kendime diyorum ki Vayy be ne kadar da kıskanılacak bir hayatım varmış
Kız sanki biz sarayda yaşıyoruz onlar konteynırda yaşıyor... Töbe EstağfurullahMutlu olmak değil de kendi kendime diyorum ki Vayy be ne kadar da kıskanılacak bir hayatım varmış
Valla kadının küçük hesapları beni güldürüyor. Ben evlendiğimden bu yana hiç ağız dalaşı yapmadım. Eşim gayet cevabını veriyor. Emoji kullanmayı seviyorumNe kadar düşük bir muhabbet. Ama siz de bence sürekli burada yazdığınız gibi gülüyorsanız sinir bozucu ve fitne olabilirsiniz. Sadece eltinizin annesinin dolduruş yaptığından emin misiniz ? Siz de karşı taraf olarak pek boş duruyor gibi değilsiniz.
Ozamann dansss !
Tadını çıkar keyfini sür kıymetini bil ne deyim:)
Böyle kadınları da biliyorum. Geçmişte şuyduk buyduk diyenleri.. Geçmişin , geçtiğini kabul etmiyorlar maalesef.Valla kadının küçük hesapları beni güldürüyor. Ben evlendiğimden bu yana hiç ağız dalaşı yapmadım. Eşim gayet cevabını veriyor. Emoji kullanmayı seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?