Klasik bir sorun... Elti Kayın ve Elti Annesi.

Hihii sizi kıskanıyor.her işten anlayan cok mukemmel bı eşiniz , işiniz evinizvar. Bütün akrabalar sizi seviyo eltiyi sevmiyo.Çift maaşiniz var eltinin yok. Kaynana kayinpedere bile siz yardım ediyorsunuz. Daaaa napalim ???

Okumayın diye başta uyardım... Size göre bu tür muhabbet eden her insan zaten egolu aman aman...

Yaa işte ben de nerede kaldılar diyordum. Hee anam gösteriş düşkünüyüm... İbret almak mı... Onun ayırtımını az çok yapabiliyorum canım ya
Konunuzu dış göz olarak okuyun, nasıl izlenim bıraktığınızı anlarsınız. Eltim yok ama insanın insanı ezmeye çalıştığını ben de ayırt edebiliyorum. Konunuzdaki derdinizin,hayatınıza özenen insanlarla ilgili olmasını ben seçmedim ya da sizin bu şekilde değerlendirmiş olmanızı.

Eltnizin annesine “sizin kız da girsin çalışsın çift maaşı olsun” diye karşılık vererek ağzını kapatabilirsiniz. Ama eltinizin tam anlamıyla bir eltisi var üzüldüm kadıncağıza

Eltimin olmadığını belirttim, tavrınız belli. Sizde elti olmanın hakkını fazlasıyla veriyorsunuz. Hayatımın hiç bir döneminde kıyas yapmadım, insan hor görmedim şahane olduğumu da idda etmedim

Ben olsam kafama bu kadar takmazdim konu tekrar açılır siz çift maassiniz benim kizimda iyi yerlerde yaşamayı hak ediyor vs derse ben olsam x hanım çok haklısınız güzel yaşamayı herkes hak ediyor onlarında ikisi çalışsın güzel yasasinlar ben de çok isterim onlar adına çok mutlu olurum derdim laf sokarım gibi değil tabiki ama hanfendi alması gerekeni alır . Çok istiyorsa kendisi destek olsun . Ben açıkçası belli bir yaştan sonra ailelerin çocuklara değil çocukların anne babaya destek olması gerektiğini düşünüyorum .iyi yaşamak isteyen elini taşın altına kendi soksun

Eltimin olmadığını belirttim, tavrınız belli. Sizde elti olmanın hakkını fazlasıyla veriyorsunuz. Hayatımın hiç bir döneminde kıyas yapmadım, insan hor görmedim şahane olduğumu da idda etmedim
Belli ki espri anlayışınız benim gibi değil. Hor gören ben değilim.

Aynen öyle

Siz sessiz kalmissiniz bence."Siz cift maassiniz" dediginde, oturduğumuz yerden cift maas olmuyoruz,senin kizinda calissin onlarda cift maas olsun derdim ben.Ne bu böyle herkes haddini bilsin.Ama ben sizde de hata gördüm eltimin annesi bana bu sekilde konusma samimiyetini ve cesaretini gösteremez.

Sülalede çift maaşlıysan sana Karun gözüyle bakarlar bide yolunacak kaz gözüyle. Tecrübe ettim bunu ne yazık ki

Konuda sizi ilgilendiren bir husus göremedim. Eltinin annesi komşuya çemkirmiş. Kocanız abisiyle tartışmış. Eltinin teyzesi çok tatlıymış. Bunlardan size ne? Kocanız kardeşiyle tartışır barışır bu sizi bağlamaz. Eltinin annesi komşuya çemkirir, komşunun problemi bu.

Ne kadar boş bir hayatınız var. Eltinin annesi nedir yahu.

Sizin pek değil ama elti annesinin kıskançlık gibi büyük bir sorunu var . Kayniniz da çocuk mu dolduruşa geliyor . Biraz kiskanclik onda da var bence. Uzak durmak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…