Klasik bir sorun... Elti Kayın ve Elti Annesi.

Gözü kalıyordur herseyinizde oraya gideceğin zaman kocaman nazar boncuğu tak öyle git

Nedir şu çift maaşlı ailelerin çektiği ya. Onun kızı da çalışsın o zaman herşeyi de nasıl çift maaşa bağlıyorlar. Benim babamın ailesi de babamın maaşına takmış durumda. Kardeşler arasında sadece babam memur. 3500 TL maaşı var diye dünyayı alabileceğini düşünüp kullanmaya çalışıyorlar şu aileler bir karismasa

O işler öyle olmuyor işte. Vallahi temennimiz o hatta onlara bizden daha çok versin de kapatsınlar çenelerini
valla o işler aynen öyle oluyor. siz laf söyledikçe karşıdan cevap gelir. benim ne kayınvalidem ne görümcem aldığımız sattığımız kazandığımız hakkında yorum yapamaz. izin vermem.

Kızzzz aynen aynen. Ayağına yorganına göre uzatackasın. Şikayet ediyorsan sen de gir çalış değil mi ama

Sadece maddi olarak da değil manevi olarak da her olaya müdahil olmaya çalışıyor kadın. Yaaa kına gecemde giyeceğim şeye kadar karışmaya çalıştı. Kendi kızına yapılan şeylerin bana yapılmasını istemiyor galiba. Onlar 2 sene önceki yaz evlendi biz geçen yaz evlendik. İşte diyor ki '' X ŞUNU ŞUNU YAPTIRDI AMA SEN YAPTIRMAK ZORUNDA DEĞİLSİN. " Yaaa anam karışmıyor kayınvalidem karışmıyor sen kimsin

Tersleyin laftan anlarsa peşinizi bırakır belki. Dış kapının dış mandali niye size karışıyor gitsin kızıyla ilgilensin

aga torunu ablamiz cehaletten siyrilamamis yanliz.
herkes kismetini yer. 'nöörek maasimizi size mi verek' diye sorsaydin ya o geldigi aksam.

Tersleyin laftan anlarsa peşinizi bırakır belki. Dış kapının dış mandali niye size karışıyor gitsin kızıyla ilgilensin
Eşim askerliğini bedelli yapmıştı. Kendisinin oğlu taa kaç yıl önce normal askerlik yapmış. Tutturmuş diyor ki '' Keşke benim oğlum da bedelli yapsaydı. Offf '' Eşim diyor ki '' X Teyze ne güzel gidip gelmiş bitirmiş işte ''.
Kadın hala söyleniyor '' Olsun keşke bedelli yapsaydı. Keşke bedelli yapsaydı. ''

Yaa işte ben de nerede kaldılar diyordum. Hee anam gösteriş düşkünüyüm... İbret almak mı... Onun ayırtımını az çok yapabiliyorum canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…