Klasik bir sorun... Elti Kayın ve Elti Annesi.

Eltinin annesi bizi baz alarak bizimle iyi geçinen herkesle küsüyor buna kendi bacısı dahil... Kocam tabii ki beni bağlar... Bu salak kadın yüzünden abisiyle birbirlerini yediler.. Allah Allah... Allah aşkına şu laf sokmalı yorumlarınızdan gına geldi haaa.
Sanki hepiniz melakesiniz

ayy uğraşacak kimse kalmadı bir de eltinin annesini mi kafama takıcam..
uzak durun konuşmayın görmeyin duymayın.. sorun morun kalmaz..

Şikayet eder gibi yazıp kendinizle övünürken çok yüzeysel ve boş ilişkilerinizin olduğu daha çok göze batıyor maalesef. Kaynımlar, eltimler hatta eltimin anasinin komsusu havada ucusuyor Biz de esimle birlikte calisiyoruz amaya çok izole yaşıyoruz ya da boş beleş insanların içinde değiliz diye kafamız rahat. Siz de çok üzülmeyin bence. sizin kayniniz ama eşinizin kardeşi. Ilişkilerini kendileri toparlar.

Ne hoş bir üslubunuz var. Laf sokmadım gayet net fikrimi söyledim. Laf soksam duramazdınız laf sokmak değildir o.

Melaike değilim elbette ancak eşimin ailesi ile kişisel ilişkilerine müdahil olmuyor ve hatta dert etmiyorum. Koca adam kiminle tartışıp kiminle kavga edeceğine kendisi karar verebilir.

Eltinin annesi sizi baz alarak herkesle küsüyor. Yine ve yeniden soruyorum bu sizi niye ilgilendiriyor? Küstüğü kişiler dert etsin. Size niye dert oluyor.

Kendinize oyalanacak birseyler bulun. Dıdısının dıdısı kime ne demiş diye dertlenecek kadar bos zamaniniz var cunku.

Ya ben şunu anlamıyorum, hem buraya sözde derdinizi yazıyorsunuz hem de konunuzun her tarafına gülücük koyuyorsunuz. Bu kadar komikse dert diyerek bir derdim vara konu açmanıza ne gerek var. Evde bol bol kahkaha atın. Burdaki insanları boşuna meşgul etmeyin bu kadar komikse

Dışşşşşş kapının dışşşşş mandalııı çok ta tın sorun ettiğin şeye bak eltin laf etmemiş bırak doldursun onlarda aklı selim kişilerse uymazlar aklına zaten buna yani şu doldurma yada akıl verme işine hiç inanmam kimse kimsenin aklına gitmiyor dolmuyor onlarla herşey kişide bitiyor..kişinin fikri neyse zikride o belkide kaynananın suçu yok abi konuşup dedikodu yapıyor kardeşler arası kıskançlık var gibi hisseddim

3 ay önceki olay yeni mi dert oldu? Ve niye dert oldu? Konuda bir dert göremedim ben.
Konu başlığı "klasik bir sorun", içerik elti anası.
Eltinizin annesiyle, teyzesiyle vakit geçirecek kadar ne yaşıyorsunuz, nasıl hayatlar bunlar, çok ilginç gerçekten. Benim kendi akrabalarımdan haberim yok.

Eltimin annesi kim yav hiç böyle bir konuşma yapamazlar benimle kaldı ki yapsalar da tınlamam tamam akraba ilişkileri felan güzel şeylerde eltimin annesi!!ben mi buzdan kaleyim siz mi onu bile dert edecek kadar hasasınız anlayamadım..salayın gitsin çok mu önemli..

Milletin evine giren kazanci sorana, lafıni edene hiç tahammülum yok. Benimle mi kazanıyorsun diyemediniz mi?

Bu konunun ana mesajı uyuşturucu kötü bişey
Yazık eltinin annesi müptezel herhal

Çalışıyorsunuz çift maaşsınız. Herkes çalışsın, herkes olsun. Çalışmak kolay mı. Bir kadının hem evi hem çocuğu hem işi yürütmesi kolay mı? Herkes elini taşın altına koysun kıskançlık yapmak yerine.

• Özür dilerim öyleyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…