Klasik eş ailesi sorunlarından...

Borç sizin bir ihtiyacınız için mi çekilmirti? Bir de belki eşiniz sizin rahatsız olduğunuzu söylemiştir, o an kendi durumunu kurtarmak için bunun üzerine görümceler sizi engellemiştir. Belki..

Kızlar hepinize öncelikle iyi bayramlar.

Çok da sıkmadan uzatmadan yazmak istiyorum.

Biz evleneli bikaç sene oluyor. Evlendiğimizden beri eşimin ailesi maddi olarak bizden beklentide sürekli. Eşim de az çok elinden geleni yaptı. Ortak ödediğimiz bi kredi vardı onlarla eşimin çektiği. Bizim kredi ödememiz bitti ve onların ödemesi gereken miktara onlar devam ediyor bikaç aydır. Sürekli bi gelirleri olmadığı için bi yerde tıkandılar (kredi çekmeden önce taa 4 yıl önce, eşim ödeyemedikleri takdirde ödemeyeceğini belirterek onlardan sözlü onay aldı. Ödeyeceklerini söylediler)

Neyse bu krediyi son zamanlarda bize iteklemeye çalıştılar ve eşimin ailesiyle araları bozuldu. Bugüne kadar ben hiçbi küskünlüklerine karışmadım. Ama bu sefer ben de biraz kendimi çektim. Çünkü evimde zerre huzur kalmadı.

Bikaç aydır eşimle beraber ben de tavır koydum. Ama daha benim tavır koyup koymadığımın bile anlaşılmacağı bi zaman içinde bütün görümcekler beni whatsapp durumuna kadar engellemişler. (Hiç biriyle zerre diyaloğum olmadı) Bu demek oluyo ki anneleri onlarla beni çekiştirdi. Yoksa vahiy gelmedi heralde durun hep beraber engelleyelim diye. Bu da beni iyice soğuttu.

Ben kayınvalide beni aramadan asla aramayı düşünnüyorum. Ki iki bayramdır da eşime sen ara istersen ama ben konuşmayacağım diyorum. Görümcelerle zaten arasalar dahi görüşmeyeceğim. Haklı değil miyim?

Ben özellikle eş ailesi (zorunlu bağ) ile asgari iletişim de olsa saygı çerçevesinde bi ilişki yürütmeyi denedim. Bi yere kadar da oldu ama işte. Gelinsin işte bi şekilde ucundan sokulursun işlere 😌
Borc kimin icin kullanilmis?

Şöyle, pandemiden dolayı 3 ay ertelediler. Sonra kıvırmaya başladılar 3 aydan sonra. Baktılar eşim kabul etmiyor bi ay daha zar zor ödediler. Bu krediyle bi taşınmaz aldılar kendilerine. Hiç olmadı eşimin üzerine olduğu için onu satıcak. Banka borcunu kapatacak. Yoksa bize dert
Zaten mal sizin yani bosada odemis olmuyorsunuz anladigim kadariyla

Back
X