Belli ki kayınvalideniz biraz nazlı ve huysuz...Biraz da sizi kıskanmış belli..
Tavsiyem karşısında nişanlınızla sürekli gülüp,şakalaşmayın..Zaten bir kaç gün kalacak sizde,daha çok onunla ilgilenin,ona eskileri anlattırın,yaşlılar sever başlarından geçenleri anlatmayı..Biraz ilgilenin onunla,emin olun böylelikle siz de daha mutlu olacaksınız..
bence nişanlınızın evi varken sizde kalmasına gerek yoktu.. şimdiden yanlıs anlamalara triplere baslamış hiç üstüne gitmeyin dogal olun .. siz yanlıs bişey söylememişsiniz ki
bence nişanlınızın evi varken sizde kalmasına gerek yoktu.. şimdiden yanlıs anlamalara triplere baslamış hiç üstüne gitmeyin dogal olun .. siz yanlıs bişey söylememişsiniz ki
sakın üstüne gitmeyin sonra hiç basedemezsiniz.. bu karda kısta memleketten gelmek isteyen o, ben olsam hayatta kalmazdım oglumun evi varken.. keske annenizin üstüne atıp olmaz deseydiniz.. şimdilik olan olmus siz bi kararda devam edin dogal olun ama o halini görmezden gelin.. işe yaramadıgını görürse vazgeçer belkii
canım benden sana tavsiye bence sizde kalmasın öyle samimiyete gerek yok boş ver geldiyse yalnız kalmayıda göze almış demek ki sende dediğin gibi tipik bir kaynana çok takmaya değmez bende kendimden örnek vereyim geçen gittik bir surat bir surat bende farkettim ama hiç sormadım dedim birlikte oturduğu eltimle sorun var heralde meğersem banaymış suçumda geçenlerde arabada giderken eşimin başını etini yedi neden burdan gitmiyon nerden burdan gidiyon eşimde sinirlidir sinirlenmesin diye bende aaa dedim şöföre karışmayalım lütfen buymuş suçum ağlasam mı gülsem mi bilemedim ama işte tipik kaynana ne edicen illa onların dedikleri olucak sonuçta senin orda bir saygısızlığın yok bende 2 düğün yaptım aynı senin gibi onların ordaki düğün solonuna hiç karışmadım nasılsa sizin taraf kendi şeref şanınız dedim ama yok biz gelinler çok terbiyesiz çok saygısız canım lütfen denirmi kaynanaya öle ayıppp ama bize denen her kelimeyi ve imalı bakışları canım yaşlıdır o sen abartmışındır olur
birincisi kadın kendi terbiyesiz nasıl annenize sizin için terbiyesiz diyebiliyor ve anneniz neden tepki koymuyor. sonuçta sizi o yetiştirmiş. sizin kadar annenizede hakaret etmiş aslında.
ikincisi neden hiç de abartılmayacak bişey yüzünden özür dilediniz saatlerce hiç anlam veremedim. bundan sonra sürekli özür bekleyecek ve sizi yalvartmaya çalışacak. hiç gerek yok. olduğu yerde kalsaydı.
bence aranıza mesafe koyun yaptıklarından dolayı tavır takındığınızı anlasın. daha evli bile değilsiniz sizde kalması saçma. ayrıca daha şimdiden anne anne diye peşinde gezmenizde saçma tabi benim fikrim.
siz ondan özür dileyip anne dedikçe zavallı anneciğiniz üzülmüyor mu acaba oda tavır yapsın ayılıp bayılsın o zaman bak bakalım damat sizin gibi yalvarıyor mu yoksa evlenir evlenmez annenlere tavır mı alıyor.
Neyse ordaki düğün önemli değil...O düğünden siz mesulsünüz :) böyle birşey karşısında ne bekliyordunuz ki kayınvalidenizden......Acıdım Allah yardımcısı olsun kadının....
demesen iyi olurmuş ama kötü niyetle söylemedğin belli..
kayınvaliden de açık arıyormuş yani..
bu kayınvalideler iki düğün konusunda hassas oluyor. benim de iki düğünüm oldu.8 aylık evliyim ben. istiyorlar ki onların düğünü övülsün,üstün olsun,gelin aman siz olmasanz,şu düğün olmasa ölürdüm biterdim desin.benimki de kıskançlık,kapris,naz ne varsa yapmıştı. aileme yok surat yaptınız,yok kendi düğününüz de daha çok dans ettiniz bilmemne diye çıkştı üstelik.. çeteresini tuttu ya..
velhasıl iki düğün sakat iş..
gelin onun düğününe muhtaç olmuyor ya gıcık kapıyorlar hatunlar...
bu arada yerinde olsam bu kadar özür dilemezdim. terbiyesiz,saygısız laflarını da yutmazdım.uygun bir dille bu ifadelerin kendisine yakışmadığını belirtrdim.alt tarafı bir gaf yapmışsın.bu kadar lafı kaprisi haketmemişsin.
böyle saygısızca davranp çok büyük terbiyesizlik etmiş kayınwalideniz...ne demek öyle ayılıp bayılmalar falan..siz onu ewinize kabul edin o size;sizin ewinizde terbiyesiz desin kıyaslamalara başlasın hemde daha nişanlıyken...mesafeli olmak her zman iyidir...böyle kayınwalideleri okudukça allahıma şükrediyorum.kendi kayınwalidemin ayağını yıkayıp suyunu içesim geliyo wallahisizede allah sabır wersin...zor zor kötüyle başa çıkmak çok zor
oradaki düğün önemli değil demek hoş olmamış evet de... kayınvalidenizde dikkat çekmek için baya baya abartmış durumu.
oğlunu, gelinini ve dünürünü bir arada mutlu mesut görünce dışlanmış hissetmiş olabilir mi?? yani başlık gibi klasik kaynana tripleri, oğlum elden gidiyor muhabbetleri falan..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?