- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
kaşınmışınız resmen ne demek tek başına kalamaz diye bize çağırdık daha şimdiden bukadar lakai olmaya ne gerek var ayrıca çok pohpohluyorsunuz ne demek 5 saat ikna etmeye çalıştım....ortada suçlu yok siz kadının bi tarafını kaldırıyorsunuz ayrıca size tekrar gelmesin nianlınıza diyin annemler falan laf söylendiği için morali bozuk problem olmasın yanına çağır de kadın resmen sana terbiyesiz saygısız diyor ortada birşey yokken sen yalvar yakar yapıyorsun sen böyle onu pohpohladıkça çoooooookkkkk daha çekersin bir iki defa söyle olmuyorsa hiç uzatma hiç sen üstüne gidersen çok şımarır şekil de görüldüğü gibi
Haklısın kalmaması lazım ve bızım evımızde oyle konusması cok yanlıs bılıyorum...
Ben bundan sonra ne yapabılırım dıye soruyorum amcasının kızında bırkac gun orada kalacakk tam bılmıyorum ne kadar kalacagınıı bıze geldıgındee nasıl davranayım hatasını anlamasını ıstıyorum...Cekınmesını ıstıyorum ne bıleyım ıste kafam allak bullak ...
bundan sonra....
mesafeli ol.tavrını koy.saygını azaltma..
asla şımartma.. sakın küsünce falan üstüne gitme sen bilirsin de geç.
inan üstüne gidince daha çok şımarıyolar.
mesela bı gun kayınvalıdem bana bayramda annenlere bende gelemk istıyorum demişti.
bende bayramda değilde ramazanda iftara gideriz dıye düşünmüştük dedim.
oda 1 günlüğüne ben napııym orda ama bayram tatili 4-5 gün kalırız falan demişti.
1 günlüğüne napııym ki ben orda dediğinde ben hemen sen bilirsin deyip çıktım işin içinden.
anlatabıldımmı sen bilirsin deyip kalk hemen ordan. bence bişey diyemez.
amayok yok tamam ozaman bayramda gıderız yada yaa nie oyle dıyosun anne ama 1 gun bıle olsa iyi olur falan desem anında şımarıyorlar.
İşin çok zor bide afedersin ama yaptığı çok doğru gibi yaptığı hesapları kızına söyletiyor.Sen uğraşırsın bayağı bi ..Tavsiyem düğüne git şıkır şıkır eğlenmene bak yüz surat vermiyorsa görmeyecekmi bunu insanlar nişanlında biliyor neyin ne olduğunu sorun yok bence .Ailen düğünden önce bi konuşsun ama bu konuyu nişanlınla başın ağrımasın sonra sen bunu bile bile geldin lafı yeme ileriki zamanda kaç gün kaldı duruma bak amabiryerde de iyi olmuş sonradan olsaydı daha yıkıcı olurdu.kısa vadede çözülecek bişey değil gibi görünüyor konu.İnsan hata görmek isterse çok rahat görür kayınvalidende de duruma müsait .Taviz verme iyi niyetlilik yaptıkça ezilen sen olursun tecrübe ile sabit canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?