klasik yengeç erkeği, ne yapmalıyım?

seymacemal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
94
2
48
Ankara
arkadaslar 1.5 yıl kadar cıktıgım sevgılımde yengecti.gercı sımdı ayrıyız.ama ne o başkasıyla cıkıyor nede ben.kıskanc bırı oldugumu bılıyor.benı kıskandrıyor sureklı farklı kızlarla.en son halasının kızını tanımıyorum.hala kızıyla foto cektırmıs facebookta duvarına gostermıs herkeze acmıs bıde goreyım dıye.kıskandıgımı bellı edınce cok hosuna gıdıyor.daha da devam edıyor.bende 2 haftadır hıc ılgılenmıyorum.aynı unıversıtedeyız arada ders cıkısı goruyordu benı 2 haftadır gorunmuyorum ona merak etsın dıye.ogun gordu benı yolun ortasında durmus bakıyor uzun uzun.yada tam arkamı dondummu bakıyor.sırf baktıgını bellı etmemk ıcın.benım onu sevmedıgımı dusundugu ıcın ayrıldı benden.aldattıgımı dusundu.açıkladım ınanmadı.benı nelerden hoşlandıgımı bıle bılmıyorsun ddedı.yüzücü kendısı denızı cok sever.sureklı gemı resımlerı cızıyor.ona buyuk maket gemı aldım.resım cızmesı ıcın otantık bır defter aldım.cıkolatayı cok sevıyor byuk şık bır kutuya cıkolata doldurdum.bırde benı unutmasın dıye gecelıgıme parfum sıkıp hepsını ona gonderdım buyuk pakette.bıde mektup yazdım.sonra bu bı havalara gırdı.ustune duştukce daha cok reddetmeye başladı.sadece selam verırım demeye başladı ama cıkmayız dedı tmm dedım.ilk selamı verdı sonra hep benden beklemeye başladı.bende o vermeyınce ılk selam vermedım.bırgun tuttum elınden okulda gel konusacaklarım var dedım.sadece gozlerıme bakıyor.bısey demıyor.elını tutuyorum konusurken elınıde cekmıyor.tmm konusalım ders cıkısı dedı.arkadaslarımla ısım var sonra konusalım dedı.bende sinirlendım daha senle konusan ne olsun dedım.memleketıme gıttım kafa dınlemeye onada dondugumde farklı bırını gorcen dedım.tam donecegım gun hala kızıyla foto paylaşmıs.başka kız sandım krız gecırdım.ona mesaj yazdım tabı cevap yok.meger hala kızıymıs.bunu ogrenınce 2 haftadır bende kaçakları oynuyorum.ne mesaj yazdım nede okulda gorunuyorum.sizce bu ne yapmaya calısıyor.ne bırlıkteyız nede ayrıyız başkalarıylada cıkmıyor.benımde cıkmama manı oluyor.unut benı dıyor unutmaya calısıyrken unutmıyım dıye elınden gelenı yapıyor.
2 aydan fazla oldu ayrılalı ne yapmalıyım bılmıyorum.

arkadaslar okuyup gecmeyın fıkırlerınızı yazın lutfen

Son düzenleme:
canım çocuk seni kıskandırmaya çalışıyor bence amacı seni elinde tutmak olabilir. bence onu unutmaya çalış ve yeni aşklara yelken aç. unutmak kolay değil ama dene bence unutmayı

Back
X