Klavyeye bakmadan üsttekinin yazdıklarına cevap vererek sohbet ediyoruz :))

angelmiracle

polaris✯
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
9.241
2.109
153
Klavyeye bakmadan bir üstteki uyenin dediklerine cevap vererek sohbet ediyoruz arkadaşlar sohbeti devam ettirecek seyler yazarsaniz iyi olur

Vunagdjjn nasilsjn buvun

Haha cok güzel seyler cıkmks ortaya ya, bende o mrsajı benzetmeye calıstm ama halen anlauamadkm bir de şu bilfisayardan yaşarken daha zor demil ya ona bayıldım

Güzel bi topil olmuş brnce, eğleniyotum buraya bakatken içimden grkdi hafi bi şarkı söyleyim size yazdıkcs karıdıyotım ahaha
Sebiyorsun sende hsks saklama göxlerin ele beriyor seni sebityodsın hende hala ilk günden bile belki dsha cpk

Hahahahaha ooh agzina saglik hatta ellerine saglik agzima dolanir simdi bu sarki ;D
Badi bir tane de ben soyleyim
Simdi vrni nryrnmez olmus bana yuz vevirip gururlu durursun birak bakmasin isgerse sussun ensem ona donik oraya konussun C ;C ;F

(Emojileri bile bakmadan yazmaya calistigim icin olmuyor aman allahim )

Hahahay kesinlikle bi de birbirimizi gam anlayabilsek her sey vok gyzel olcak F aleatseish rteletdr acana o da gekse de bizim dilimizden ankamaya cakudda o fa :F

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…