Klavyeye bakmadan üsttekinin yazdıklarına cevap vererek sohbet ediyoruz :))

Hahaha ay allahm ne güxelde ankaşamıyprjx yazdıfın cümlrnin sonını tam anlamauınca cebap vrremrdim yepyrni bit dil ürettik anlasamsdkmca

Anlsşamamak jiç bj ksdar güzel olmamosto hsni bi erkrhe anlstmak istediğin seyi het yolfan ifsde etmeue calısırson fa inadona anlamsz ya öyle bişi oldı

bende geldim azvık takılayım dedim oye bi baktım hava sıckmı oralardada nasıl eçiyor nalit dhhahaahah :))

Herkes bişeulere crvap veriyor ama kin neyi ne kadar anlıylr gartıdılır
Bir de benim ekinde normal telefon yok tablrt trlrfon kıllanıyorım klavhem enine boyuna masallahı var bpyıtlarını ayarkahım dedim ama olmado yine, bakarak hazınca bile tam basmıyo böulr daha fena oldj

Kizlarim kim ne anlatmak istigor acaba bazi gerleri anlagamaginca tumden gidigor
Gavalar vurda guzel ya sicaklar basladi valla bunalmaya baslafim yani tatile gitmek sart gunlerik.sikici geciyir siz neler yapiyosunuz havalar sicak mi iralarda da tatioe nenzaman gidigirsunuz :$

Buralarfa sıcak ya hele bi de yahmur sıcağı oluyo sorma gitsin mahvllıgpfj grce de bi socak bi soguk olıyo mrtünsem olkıyo açsam hiç oşmıyo jasya olmauız indsllah yayik planı yok bizim mskesrf. Olsa bike en fszla 1 hadya olut onda da deniz jenarı felan uapalimayıx

Burda da yagmurlar coktu ama dindi aryik hep gunes var be gazla sicak oluyor getcekten cok bunaltici daha haziran bitmeden bu kafar nunaliyorum temmuz agistosta naparim bilemiyorhm. Bdnim de gagil planik iptal oldj sanirim.gidemeyecegim gidersem belki jabuza gider serinlerim.biraz onun disinda deniz sahil yalan oldu :k :k

Aa neden ipgal oldu? Benin de gahilin yok nalesef. Yazın eşimin abisigil geliuor almanyadan. 1 2 au öylr geçiyot. Oldun ha ben sıkıntı etmiyotum

Tajin arkadasimin ablasinin dugun isleri galan cikti o guzden sanirim gidemiycez ben de artik cok skrhn gaomiyorum ta naoalim habuza giderim bnen de :F ;F

VALLA BEN BAKMADAN GÜZEL YAZARIM

haha SIFIR hata

Evet sejinki baya bayaaaa oluyo Bişgisayar olsa hatasız yazabikirim, telefonda da bunfan iyi yazıuorum ama tabley kllanmak zorundayım bir düredir ve 7 inc ekrsnda klavye ayarını tutturamadom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…