Kleo'nun ceyizi :))

hepsi ayrı ayrı güzel inş. en mutlu günlerinizde sağlıkla huzurla kullanırsınız

Kızlar kolileyip kaldırmadan önce resmini sizinle paylasmak istedim.Sonucta burda bilgi paylasımı yapıyoruz eger düdüklü tencere almayan arkadaslarımız varsa Tefal Clipso'yu tavsiye ederim 1 yıl garanti kapsamında ve evlendikten sonra 444 50 50'den garantisini baslatabilirsiniz ..buharlı pişirici sayesinde sebzelerinizi de pişirebilirsiniz...

set olarak karaca mı aldın canım o setlerin içerisinde düdüklü tencere de varsa fiyatı gercekten cok uygun bana tek almak biraz pahalı oldu ...

yok canım aker den aldım karacanın tencereleri hoşuma gitmemişti akeri almıştım tek baya pahalı evet ama kötü çıkarsa mecbur alıcam ablam kullanıyor tefal i çok güzel

benimde ihtiyacım var clipsolu düdüklü tencereye...hep alıyorum elime mağazalarda geri bırakıyorum.belki indirime girer diye...güzel günlerde kullan canım...

sonunda cok istediim tenceremi de bugün aldım

tamamen döküm demirdir yemekler agır agır pişer,yemek piştikten sonra da tekrar ısıtmanıza gerek yoktur..ısısını uzun bir süre koruyabilir

Bu da çay setim ben gümüş takımları sevmiyorum o yüzden de almıyorum ...evim biraz spor olsun istiyorum agırlıga yer yok..

Güle güle kullan meltemciğim.
Çay altı için bende çelikmi ne oluyo ya ondan almıcam ya böyle bişey yada cam olanlardan alıcam:)

Tesekkür ederim Aslıcımmm simdi de uygun tepsi arıyorum senin de aklında olsun

Tepsiyi bulursan banada haber ver
Migrosta bende bu bardaklardan gördüm altıyla birlikte 6 şarlı satılıyodu.
Elim bi gitti bi geldi. Cumartesi şimdi paşabahçenin mağazasına eminönüne biyerlere bakıcam
uygun bi tepsi bulursam bu bardaklara tepsiyi alıp bardaklarıda alırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…