Kleo'nun ceyizi :))

ben misafir icin kullanıcam canım bu bardakları o yüzden sık bir tepsi almam lazım ben gümüş takımları sevmiyorum...all bence cook tatlılar

Canım kabak tencerene ve istanbul çay setine bayıldımm çok güzell iyi günlere kullan canımcımm

allah kavustursun canımm o zaman ..cok az kalmıs safagına sen ceyiz yapıyormusun peki,?

Aminnnnnn cnm sağolasın. Evet çok az kaldı sayılı gün geçiyo şükür çeyiz yapıyorum canım, çoktandır başlamıştım söze kadar büyük bir kısmını bitirmeye çalışıyorum işte olduğu kadar :97:

kleopatra hepsini ağız tadıyla güle güle kullan canım.Vakit bulursam ben de eklemek istiyorum,düğüne yakın eklerim,hem eksikler bitmiş olur inş.

Son düzenleme:
ev dekorasyonu bölümünde birinin mutfağının resminde tezgahın üstünde kırmızı bir tepsi içince gördüm bu bardak takımını kırmızı bir çay makinasının yanında duruyordu çok güzeldi kızlar.benim mutfak aksesuarlarımın da bir çogu kırmızı ben de öyle bir tepsi arıyorum haftasonu bursa anatolium tantitoni de gördüm o tepsiyi ama 86 lira etiketliydi verilmez ki yaa o kadar da para. bernerdo da 24 liraya vardı ama o da o kadar kaliteli değildi.resmi indirmiştim ama kimden oldugunu hatırlamıyorum mesaj sayım da yeterli değil resmi yükleyemiyorum ama kırmızı yuvarlak çok hoştu. bulursanız haberleşelim kızlarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…