Kleo'nun ceyizi :))

bu arada güle güle kullan çeyizlerini canım..

Canımm aldım ama nasıl tepsi de servis edecegim ben de onu arastırıyorum şık bir sey olması gerekiyor çünkü ben gümüş çay takımlarından almayacagım ..Su an da 86 lira veremem almam gereken ihtiyaclarım var ama daha sonra olabilir saol canım haber verdigin için haberleselim yine...

Kızlar kahvaltı seti ...

Karaca ve Biev ürünleri satan magazadan annem almıs fiyatı da 46 lira peşin de 30 lira...

Meltemciğim güle güle kullan. Çok şık canım.
Bunun aynısı ama ahşap yeri siyah olanı yaprak dökümünde gördüm dün D
Ya bide sana bişi sormak istiyorum.
Bu istanbul serisi bardaklarını sen kaça almıştın? Hatırlıyomusun canım.
Ben migrosta gördüm. 30 küsürdü. Benim 3 takım almam gerekiyor en az.
Bide aklıma ne geldi. o bardakların altı oyuntulu tabağa oturması için.
bardakları kırdığımız zaman bulabilirmiyiz acaba o bardaklardan.
çünkü tabağıda çıkıntılı birbirine oturmaları için

18 Tane bardagı ne yapacaksın canım?Bari çay bardaklarını farklı farklı al çünkü her misafin cay konusunda farklı zevki oluyor mesela benim annem ajda bardakları sevmiyor küçük çay bardaklarıyla içmek daha keyifli oluyormus...

güle güle kullan canım çok güzel hepside :) kurdela nakışına bayılıyorum havlu kenarında ama benim annem yapamıyooo

Sen yap canım internette de anlatılıyor galiba yapılısını benim annem kursa gitti orda ögrendi pike takımım da kurdela nakısı...

sepetlerini yirimmm yirimmm
çok kullanışlı oluyor bunlarr

benim bi hayranlığım var sepetlere...çok cici çok şık çok tatlı...güzel olan herşey işte...güle güle kullan canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…