Klitoral vs vajinal

Aynen öyle dokunmazsam asla olmuyor o süreçi kendim ilerletiyorum yani. Çevremde dokunmadan yaşayanlar da olduğunu gördüm eeee ben de istiyorum
Yani bir sey oneremedim acikcasi cunku benim ozellikle yaptigim bir sey degil veya sunu yaptim oldu degil. Sevismeye basladigimdan beri boyle. Anatomiktir belki. Pozisyon fark etmeksizin kendimi bildim bileli oldu hep.

Nasıl yani çok şaşırdım , var tabi ki, ben de varım, dokunmadan ve partnerim dokunmadan sadece penetrasyonla üstelik penetrasyon süresine göre art arda 2,3,4,5,6 kere olabiliyor, her ilişkide genellikte 3-4 kere oluyor

Maşallah diyelim o zaman bende bir kere bile olmadı dokunarak oluyor sadece mast gibi

bende klitoral uyarıya ihtiyaç duyuyorum, fiziksel tepki farklı derken kız?

Benim bu konuyla ilgili bildiğim uzmanlardan duyumum şu ki birleşme esnasında vajinaya olan baskı klitorise de etki ediyor bu ikisi için de geçerli klitoris vajina girişinin hemen üstünde olduğu için kişi hem kendini uyanabilir hem de partneri tarafından uyarılabilir vajina dış dudakları veya iç dudaklarının hissiyatı ile klitorisin hissiyatı çok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…