Nazar degdirmek gibi olmayacaksabende daha kendine dokunmadan veya partneri dokunmadan olan kadın görmedim galiba burda yazan olursa memnun olurum
İncindimNazar degdirmek gibi olmayacaksa
Cok farki yok. Yani iki turlu de orgazm hissi cok fark etmiyor. Sadece vajinalde yani klitorise disaridan dokunulmadiginda vucut kendi temposundayken oldugunda sanki beklemediginiz anda geliyor gibi oluyor, bende en azindan, baskalari adina konuşmayayimSelam kızlaar . 3 yıldır evliyiz. Evlenmeden önce de birlikteliklerim oldu ama şöyle bir durumum var. Klitorisime dokunmadan orgazm olamıyorum. Mastrbasyon gibi oluyor o da . Hiç vajinal orgazm olmadım yani dokunmadan bu hissi yapayamıyorum. Vakinalin daha etkili olduğunu duyuyorum hep. Eşim de her
İstediğimi yapar zevk de alıyorum hiçbir sorunum yok sadece klitorise dokunmadan da bunu yaşamayı merak ediyorum. Bu bir sorun mudur yoksa çözemediğim şeyler mi var? Her kadın vajinal orgazm olur mu? Taktik varsa alabilirim
Hep diyorum en sonunda kukuma nazar boncuğu dovmesi yaptiracagim, o olacak ahshdhdhİncindimnazarım değecek
Aslında tam bilmiyorum onu bekleyecek hiç şeyim olmuyor hemen olaya kapılıp götüruyorumHep diyorum en sonunda kukuma nazar boncuğu dovmesi yaptiracagim, o olacak ahshdhdh
Ya nasil mesela birlesme esnasinda illa dokunarak mi oluyor, oyle normal sevisme icinde olmuyor mu? Bende mi sorun var lan yoksa ahshd
Yani masturbasyonla partnerin dokunmasi tabii ki cok fark ediyor. Ikisinin de zevi keyfi farklı. Ben birleşme esnasindan bahsetmistim.Aslında tam bilmiyorum onu bekleyecek hiç şeyim olmuyor hemen olaya kapılıp götüruyorumevet birleşmede dokunuyorum veya partnerin işte dokunmalı ellemeli dillemeli sende sorun yok ama senden çok yok diye biliyorum ama gene diyeyim kendin yaptığınla partnerinle yaptığın daha farklı oluyor her ne kadar dokunsanda
Şöyle anlatayim kısaca doggyde içimdeyken bende dokunuyorum kendimeYani masturbasyonla partnerin dokunmasi tabii ki cok fark ediyor. Ikisinin de zevi keyfi farklı. Ben birleşme esnasindan bahsetmistim.
Anladim anladim. Ben oyle yaparsam ultra premium deluxe orgazm oluyor ahshdŞöyle anlatayim kısaca doggyde içimdeyken bende dokunuyorum kendime
çoğu kadında böyle olan bir şey klitoris daha çok zevk verir yani ben normal diye düşünüyorum açıkçasıSelam kızlaar . 3 yıldır evliyiz. Evlenmeden önce de birlikteliklerim oldu ama şöyle bir durumum var. Klitorisime dokunmadan orgazm olamıyorum. Mastrbasyon gibi oluyor o da . Hiç vajinal orgazm olmadım yani dokunmadan bu hissi yapayamıyorum. Vakinalin daha etkili olduğunu duyuyorum hep. Eşim de her
İstediğimi yapar zevk de alıyorum hiçbir sorunum yok sadece klitorise dokunmadan da bunu yaşamayı merak ediyorum. Bu bir sorun mudur yoksa çözemediğim şeyler mi var? Her kadın vajinal orgazm olur mu? Taktik varsa alabilirim
Aynen öyle dokunmazsam asla olmuyor o süreçi kendim ilerletiyorum yani. Çevremde dokunmadan yaşayanlar da olduğunu gördüm eeee ben de istiyorumHep diyorum en sonunda kukuma nazar boncuğu dovmesi yaptiracagim, o olacak ahshdhdh
Ya nasil mesela birlesme esnasinda illa dokunarak mi oluyor, oyle normal sevisme icinde olmuyor mu? Bende mi sorun var lan yoksa ahshd
Yes ben de öyle zaten genelde son pozisyonumuz bu oluyor ben de dokunarak zirveye ulaşabiliyorum. Mesela Misyonerde dokunmak mümkün olmuyor pekŞöyle anlatayim kısaca doggyde içimdeyken bende dokunuyorum kendime
Mahmut abi sjsjsjs senin ne işin bar burda sjsjsjsj iyi bari herkes çoğu şukla öyleyseBu anatomik bir durum. Kadınların yüzde 70i böyle, yani normal.
benZaten çoğu kadında o şekilde oluyor ayrıca çok araştırdım ikisinin farkı yok içte kasılma olmuyor mu oluyor bende daha kendine dokunmadan veya partneri dokunmadan olan kadın görmedim galiba burda yazan olursa memnun olurum
Süreci nasıl yönetiyorsunuz? Hep böyle miydi yoksa tesadüfen mi denk geldi ve öğrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?