- Konu Sahibi 1bal1kaymakannesi
-
Amin canm insallah sabır ederimAdet gününü bekle ve ogun yap bence ogun yapanların cogu dogru sonuc almıs arastırmalarıma gore insAllah hamis olursn
Benim doktorum iğneden sonra 36 saat sonra ilişki istersen her gün istersen gün aşırı dedi 15 gün sonra gel bebiş varmı bakıcam dediKızlar birsey sorucam ben adetin 3 ncü günü dr gittim günde iki tane klomen kullandım 5 gün boyunca sonra 14 üncü gün muayeneye gittim 20 mm iki yumurtam vardı sagda ve catlatma ignesi vuruldum karından BENİM DR CATLATMA İGNESİ VURULDUKTAN SONRA 3 GÜN ÜST ÜSTE İLİŞKİ ÖNERDİ VE SONRA GÜN AŞIRI DEVAM ET DEDİ SİZİN DR NİZ SİZE NASIL ÖNERDİ ACABA MERAK ETTİM ???
Cok sabırlı bırıymis gibi adet gununu bekle diyorum sanaAmin canm insallah sabır ederim
Aynı benim dr de oyle dedi senin kac yumurtan vardı canımBenim doktorum iğneden sonra 36 saat sonra ilişki istersen her gün istersen gün aşırı dedi 15 gün sonra gel bebiş varmı bakıcam dedi
Ben 1 senedir böyleyim tam 1 sene oldu korunmayi bırakalı son çare bunu buldum tedavi ile hamile kalmakCok sabırlı bırıymis gibi adet gununu bekle diyorum sana9 aylık evliyim 9 aydır cocuk istiyoruz her ay basında reglden bir hafta once baslayıp adet olana kdar ara ara test yapıyorum 9 aydır akıllanmadan uslanmadan istikrarımı bozmadan her ay böyle ilerliyorum rabbim akıl fikir versin bana
İste onu bilmiyorum doktorum soylemdiAynı benim dr de oyle dedi senin kac yumurtan vardı canım
Peki hic dr gittinmi esin sen bakıldınızmı bir problem yoktur umarımBen 1 senedir böyleyim tam 1 sene oldu korunmayi bırakalı son çare bunu buldum tedavi ile hamile kalmak
Benim için hiç sorun değil Rabbim hayırlısını versin olur inşallah bu ay iki senedir bekliyorum ikiz olan varmı böyle sekiz yumurtası olup daMasAllah iyi bence ama fazla yumurta olunca cogul gebelik olur dıye catlatma ignesi yapmıyoşar sanırım
Evet gittim bendedde esimdede bi sorun yok işte bu ay kolmen tedavisine basladım 19 mayista iğne vuruldum şimdi beklemedeyim bugün 6. GünümPeki hic dr gittinmi esin sen bakıldınızmı bir problem yoktur umarım
Vallahi canım rabbim yazdıysa olur nasip kısmet 10 20 yumurtası olup hic tutmayan var bir yumurtası olup tutan var insallah 8 yumurta dan biride olsa tutarBenim için hiç sorun değil Rabbim hayırlısını versin olur inşallah bu ay iki senedir bekliyorum ikiz olan varmı böyle sekiz yumurtası olup da
Bende gittim herangi bi sorun yok demekki bebislerimizin vakti zamanına var dahaEvet gittim bendedde esimdede bi sorun yok işte bu ay kolmen tedavisine basladım 19 mayista iğne vuruldum şimdi beklemedeyim bugün 6. Günüm
Aynen canmBende gittim herangi bi sorun yok demekki bebislerimizin vakti zamanına var daha
Benimde 14 gun 11,5. Mm idi.Canım benim 14 günde 20 mm oldu senin kacıncı gunundu
Gündekaç defa aldin klomenden canim ??bende bu ay ilk defa klomen kullandim günde 1 defa 1 tane yumurtam olmuş 19 mm seninki maşallah yanii ama bana doktorum 1 tane olsun temiz olsun zaten yeterince büyümüş dedi. Ama senin hamile kalma sansin daha yüksek kac mm yumurtalarınMerhaba bende adetin üçüncü günü gittim ve sağ sol iki tarafta da dörder yumurta var dedi klomen e başladım salı günü tekrar gideceğim nasıl sizce
Canım günde bi tane kullanıyorum 30 mayısta gideceğim inşallah olur çok istiyorumGündekaç defa aldin klomenden canim ??bende bu ay ilk defa klomen kullandim günde 1 defa 1 tane yumurtam olmuş 19 mm seninki maşallah yanii ama bana doktorum 1 tane olsun temiz olsun zaten yeterince büyümüş dedi. Ama senin hamile kalma sansin daha yüksek kac mm yumurtaların
İnşallah canim. Klomen kullanmadan mi 8 yumurtan vardi senin orayi anlamadimCanım günde bi tane kullanıyorum 30 mayısta gideceğim inşallah olur çok istiyorum
Ben adetin dördüncü günü doktora gittim ulturosonla baktı ve sekiz yumurta var dedi sonra bana klomen verdi beş gün yut ayın 30 da gel bakalım dedi senin geçen aylardaki olmama sebebi çatlamamasıymış dediİnşallah canim. Klomen kullanmadan mi 8 yumurtan vardi senin orayi anlamadim
Hmmm anladim canim bende bugün catlatma iğnesi vuruldum sanada iğne verir diger gittigindeBen adetin dördüncü günü doktora gittim ulturosonla baktı ve sekiz yumurta var dedi sonra bana klomen verdi beş gün yut ayın 30 da gel bakalım dedi senin geçen aylardaki olmama sebebi çatlamamasıymış dedi
İnşallah bakalım bu konuşmalar benim içimi rahatlatıyor inşallah hamileyiz diye haber veririzHmmm anladim canim bende bugün catlatma iğnesi vuruldum sanada iğne verir diger gittiginde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?