Klomen+Çatlatma iğnesi ile hamiş kalanlar kalmaya calısanlar ????

Hayırlısı olsun canım ama sen yınede bos gecme bugunlerini belki rabbim bir mucize verir sizde insAllah

İlk denemenmiydi canım kaç yumurtan oldu kaç mm iken igne oldun ve dr nasıl iliski onerdi size igneden sonra
3 yılı aşkındır normal yolla olmuyordu ilk denememdi 16 mm olduktan 2 gün sonra vurdurdum ignemi 2 yumurtam vardı biri küçüktü 36 saat sonra iliski önerdi doktorum daha sonra ise hergün

Hayırlı olsun canim yaa maşallah saglikla kucagina alirsin inşallah. Klomende kullanmismiydin bide iğne vurulduktan sonra ne zaman ilişki oldu?
Saol cnm rabbim tüm isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin klomen de kullandım 36. Saat ilişki çok önemli dedi doktorum sonra ise 1 hafta boyunca hergün dedi ama ben 5 gunü değerlendirdim

Saol cnm rabbim tüm isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin klomen de kullandım 36. Saat ilişki çok önemli dedi doktorum sonra ise 1 hafta boyunca hergün dedi ama ben 5 gunü değerlendirdim
Benim de ilk denemem klomenle dün ignemi oldum banada 36. Saat dedi inşallah bende senin gibi hamiş olurum

Çatlatma iğnesi vurulan hanimlar sanciniz çok oldumu. ? Bende iki gün önce vuruldum dün gece 36 saat oldu ve benim sancilarim basladi bu saat oldu gecmiyo yumurtam sagda olduğu icin komple sağ tarafim agriyo böbregime vuruyo sizde nasildiii ???

Vallahi benim hissedilemeyecek kadar bir iki saat bisi oldu gecti

Canlar size bişey daha soracamm catlatma ignesinden sonra yumurta catlarken akintiniz oldumu yogunlugu nasildi.. ben catladigini düşünüyorum sancim cok oldu 36. Saatten sonra ama akinti çok azz bişeyler deyiinn banaa

Merhaba kızlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar inşallah şu mubarek aylarda hepimiz bebişlerimize kauşuruz bende bu ay klomen kullandım yarın ilk defa çatlatma iğnesini vurulcam. 2 yumurtam varmış biri sağda biri solda 21 ve 22 mm dedi. Ama benim bugun sağ kasığımda ağrı başladı sizce yumurta çatlıyo olabilir mi veee çatladıktan sonra iğne olmuş olsam nasıl olur acaba sakıncası olur mu? bilemedim

Canlar size bişey daha soracamm catlatma ignesinden sonra yumurta catlarken akintiniz oldumu yogunlugu nasildi.. ben catladigini düşünüyorum sancim cok oldu 36. Saatten sonra ama akinti çok azz bişeyler deyiinn banaa
Ben o akıntıyı daha hic goremedim cnm vallahi butun tahilillermide oldum yumurtlamama gibi bir problemimde yok ama o iki parmak arasında uzayan akıntıyı hc goremedim süt gibi sulu beyaz bisi olr bazen oda bazen bak okdr cok takılma bence sitres yapma canım Rabbiö hkkımzda hayırlısını nasip etsn

İgnenin zararlı oldugunu dusunmuyorum canım cunkü hcg hormonu iceriyo ve catlamaya sebep oluyo catlamıs olsa zaten dr catladıgını anlaya bilir ve igne yaptrmaz

Ya bendede bi tuhaflık var yumrta boyutlarına baktemak icin dr gittigimde bile sol kasıgım agrıyodu ve cok emindm yumurtm orda diye dr ustune basa basa gosterdi solda hc yumurtn yok bak sagda iki tane var dedi ama benim ona ragmen hala solum agryo soluma sancı batıyo ama yumurtalar sagda ben bu isten bisi anlamadım

İgnenin zararlı oldugunu dusunmuyorum canım cunkü hcg hormonu iceriyo ve catlamaya sebep oluyo catlamıs olsa zaten dr catladıgını anlaya bilir ve igne yaptrmaz
İşte bende dün öğle muayene oldum boyutları iyiydi 36 saat sonrası akşama gelsin diye bu sabah vurulmamı söyledi yoksa dün akşam diyodu iğneyi ama dün akşamda kasık ağrım olunca dedım acaba iğneden önce çatladı mı bi tanesi diye :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…