- Konu Sahibi 1bal1kaymakannesi
-
Ne zaman ilişki dedi bi de ne kadar olmuş yumurtalar kaç tane ve büyüklüğü nedir yani umutlu konuşuyor mu doktor konuşması çok etkiliyorHmmm anladim canim bende bugün catlatma iğnesi vuruldum sanada iğne verir diger gittiginde
1 tane yumurtam olmuş 19 mm doktorum olumlu konuştu ben 1 tanemi sadece dedim o da yeterli bir tane olsun temiz olsun dedii. Gayet iyi büyüklüğü dedi. Adetimin 12. Günüydu dün 19 mm di bugün 13. Günüm ogleden sonra igne oldum iğne oldugun gün iliski yok dedi 36 saat sonra ilişki perşembe gece 12 den sonra olsun dedi. Yani yarin gece ilişki olacak bide cuma günüNe zaman ilişki dedi bi de ne kadar olmuş yumurtalar kaç tane ve büyüklüğü nedir yani umutlu konuşuyor mu doktor konuşması çok etkiliyor
Anladım canım peki sonuç ne zaman belli oluyormuş ne zaman gideceksin tekrat1 tane yumurtam olmuş 19 mm doktorum olumlu konuştu ben 1 tanemi sadece dedim o da yeterli bir tane olsun temiz olsun dedii. Gayet iyi büyüklüğü dedi. Adetimin 12. Günüydu dün 19 mm di bugün 13. Günüm ogleden sonra igne oldum iğne oldugun gün iliski yok dedi 36 saat sonra ilişki perşembe gece 12 den sonra olsun dedi. Yani yarin gece ilişki olacak bide cuma günü
Gitmeyecem artık canim bekleyecem adet olacam ya da hamile kalacam inşallahAnladım canım peki sonuç ne zaman belli oluyormuş ne zaman gideceksin tekrat
İnşallah hamile haberini alırız ne zaman adet tarihinGitmeyecem artık canim bekleyecem adet olacam ya da hamile kalacam inşallah
Canım ben klomen ve ovitrelle iğne ile 2 kez denedim ilkinde olusan yumurtalar catlamayip kist oldu ikincisinde ise 25mm yumurta catladi ama hamile kalamadim. Ucuncuyu denemeden once rahim filmi istedi dr hsg cektirdim rahimde bi sıkıntı yok tek problem yumurtlama diyince ara vermek istedim niyetim biraz dinlendikten sonra aşılama yaptirmakti. Ama hsg den sonraki 3.ayda hamile olduğumu öğrendim. Cok sukur 20 haftalik hamileyimcok ugrastim o yuzden hep dua ediyorum Allah im isteyen herkese versin Rabbim yardimciniz olsun.Heyyy klomen tedavisi goren kimse yokmu yada klomenle hamis olup bana benim gibilere umut olacak olan
8 haziran canimİnşallah hamile haberini alırız ne zaman adet tarihin
Hayırlı olsun canim yaa maşallah saglikla kucagina alirsin inşallah. Klomende kullanmismiydin bide iğne vurulduktan sonra ne zaman ilişki oldu?Merhaba kızlar ben de 28 nisanda Çatlatma ignemi vurdurdum ve sonuç çok şükür hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlere de devamını nasip etsin sağlıkla hayirla kucagimiza alırız inşallah
Rabbimin mucizesi resmen okurken mutlu oldum ben hsg gecen ay cekildim bu ay klomene basladım insAllah bu ay hamıs kalırım Adımı zikrederek bana dua edermsb canım hamıssın rabbim kabul eder belki insAllah saglıcakla alırsn bebegını kucagnaCanım ben klomen ve ovitrelle iğne ile 2 kez denedim ilkinde olusan yumurtalar catlamayip kist oldu ikincisinde ise 25mm yumurta catladi ama hamile kalamadim. Ucuncuyu denemeden once rahim filmi istedi dr hsg cektirdim rahimde bi sıkıntı yok tek problem yumurtlama diyince ara vermek istedim niyetim biraz dinlendikten sonra aşılama yaptirmakti. Ama hsg den sonraki 3.ayda hamile olduğumu öğrendim. Cok sukur 20 haftalik hamileyimcok ugrastim o yuzden hep dua ediyorum Allah im isteyen herkese versin Rabbim yardimciniz olsun.
İlk denemenmiydi canım kaç yumurtan oldu kaç mm iken igne oldun ve dr nasıl iliski onerdi size igneden sonraMerhaba kızlar ben de 28 nisanda Çatlatma ignemi vurdurdum ve sonuç çok şükür hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlere de devamını nasip etsin sağlıkla hayirla kucagimiza alırız inşallah
Cnm ben klomen+catlatma ignesı dsında bi hap vermedi dr o hap ne hapıBat 10 haziran :)
Progestan asi bir hamilelik olusursa diye rahimi hazirliyo yani dollenen yumurtanin rame gomulmesine destek oluyor canim bebe aspirinde yumurtaliklarda kan akisini hizlandiriyorCnm ben klomen+catlatma ignesı dsında bi hap vermedi dr o hap ne hapı
Etmez miyim adın ne canım? En beklemedigim en umutsuz animda öğrendim ben. Rabbim kimseyi bekletmesin hayırlı zamanda versin.Rabbimin mucizesi resmen okurken mutlu oldum ben hsg gecen ay cekildim bu ay klomene basladım insAllah bu ay hamıs kalırım Adımı zikrederek bana dua edermsb canım hamıssın rabbim kabul eder belki insAllah saglıcakla alırsn bebegını kucagna
gittim cnm yumurtanın biri 13 mm olmuş diğeri 18 mm ama iğneyi yapmadı tam istediğim gibi değil yumurta kalitesi çok sağlıklı gözükmüyor boşuna iğne yapmayalım dedi adet olunca ara beni femara vericem bu ayda dedi klomenden daha etkiliymiş sanırım yumurta kalitesini falan daha iyi sağlıyormuş bakalım artık üzüldüm ama yapacak bişey yok iğneyide dolabın kapağında sakla dediİgneni oldunmu cnm ymurtanın boyutu nedir gittinmi dr
Adım zehra Allah razı olsunEtmez miyim adın ne canım? En beklemedigim en umutsuz animda öğrendim ben. Rabbim kimseyi bekletmesin hayırlı zamanda versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?