Klomen+Çatlatma iğnesi ile hamiş kalanlar kalmaya calısanlar ????

Ne zaman ilişki dedi bi de ne kadar olmuş yumurtalar kaç tane ve büyüklüğü nedir yani umutlu konuşuyor mu doktor konuşması çok etkiliyor
1 tane yumurtam olmuş 19 mm doktorum olumlu konuştu ben 1 tanemi sadece dedim o da yeterli bir tane olsun temiz olsun dedii. Gayet iyi büyüklüğü dedi. Adetimin 12. Günüydu dün 19 mm di bugün 13. Günüm ogleden sonra igne oldum iğne oldugun gün iliski yok dedi 36 saat sonra ilişki perşembe gece 12 den sonra olsun dedi. Yani yarin gece ilişki olacak bide cuma günü

Anladım canım peki sonuç ne zaman belli oluyormuş ne zaman gideceksin tekrat

Heyyy klomen tedavisi goren kimse yokmu yada klomenle hamis olup bana benim gibilere umut olacak olan
Canım ben klomen ve ovitrelle iğne ile 2 kez denedim ilkinde olusan yumurtalar catlamayip kist oldu ikincisinde ise 25mm yumurta catladi ama hamile kalamadim. Ucuncuyu denemeden once rahim filmi istedi dr hsg cektirdim rahimde bi sıkıntı yok tek problem yumurtlama diyince ara vermek istedim niyetim biraz dinlendikten sonra aşılama yaptirmakti. Ama hsg den sonraki 3.ayda hamile olduğumu öğrendim. Cok sukur 20 haftalik hamileyimcok ugrastim o yuzden hep dua ediyorum Allah im isteyen herkese versin Rabbim yardimciniz olsun.

Merhaba kızlar ben de 28 nisanda Çatlatma ignemi vurdurdum ve sonuç çok şükür hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlere de devamını nasip etsin sağlıkla hayirla kucagimiza alırız inşallah

Merhaba kızlar ben de 28 nisanda Çatlatma ignemi vurdurdum ve sonuç çok şükür hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlere de devamını nasip etsin sağlıkla hayirla kucagimiza alırız inşallah
Hayırlı olsun canim yaa maşallah saglikla kucagina alirsin inşallah. Klomende kullanmismiydin bide iğne vurulduktan sonra ne zaman ilişki oldu?

Rabbimin mucizesi resmen okurken mutlu oldum ben hsg gecen ay cekildim bu ay klomene basladım insAllah bu ay hamıs kalırım Adımı zikrederek bana dua edermsb canım hamıssın rabbim kabul eder belki insAllah saglıcakla alırsn bebegını kucagna

İlk denemenmiydi canım kaç yumurtan oldu kaç mm iken igne oldun ve dr nasıl iliski onerdi size igneden sonra

KIZLAR HADI BATLARI YAZIN KONU BASLIGINA YAZICAM HERKESİN İSMİ İLE VE HAMİS OLANLARIMIZ BELLİ OLMUS OLUR HEM BİRBİRMİZE UMUT OLURUZ DESTEK OLURUZ İNŞALLAH

Kizlar bende geldim araniza 2 ay klomen ve catlatma ignesinde sonuc negatif ve bu ay 19 mayista hsg rahim filmi cekildi cok sukur temiz idrar kulturu yapildi yine bu ay oda temiz adetin 5. Gunu basladim bu sefer klomene sagda ve solda 19 mm yumurtam varmis 2 tane 22 mayista kontrole gittim ve doktor carsambada itibaren sık iliski dedi progestan hap verdi gecen ay vajinal fitilini kullanmistim ve estrofem hap iciyorum gunde 1 tane ve 9 yasinda kizim var onada klomen ve ovitrelle ile 2. Ci denememde hamile kalmistim ama 9 yil once doktorum progestan hap verirken bebe aspirinide veriyordu bende buna istinaden gunde 1 tane bebe aspirini almaya basladim dun bu ay catlatma ignesi yapmayalim dedi doktor bende uygun gordum akistayiz yani bu geceyi degerlendirdim 4 gunluk cinsel perhizden sonra bana da dua edin ne olur hepimizin yuzu gulsun bu ay

Bu arada sogan kuru yapiyorum ve adetten sonra sut ile maydanozu kaynatip buharini tuttum yarim saat 5 gun boyunca

Etmez miyim adın ne canım? En beklemedigim en umutsuz animda öğrendim ben. Rabbim kimseyi bekletmesin hayırlı zamanda versin.

İgneni oldunmu cnm ymurtanın boyutu nedir gittinmi dr
gittim cnm yumurtanın biri 13 mm olmuş diğeri 18 mm ama iğneyi yapmadı tam istediğim gibi değil yumurta kalitesi çok sağlıklı gözükmüyor boşuna iğne yapmayalım dedi adet olunca ara beni femara vericem bu ayda dedi klomenden daha etkiliymiş sanırım yumurta kalitesini falan daha iyi sağlıyormuş bakalım artık üzüldüm ama yapacak bişey yok iğneyide dolabın kapağında sakla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…