- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi 1bal1kaymakannesi
-
Canim benim cok yipratma kendini daha cok erken.. Bende 21yasindayim 2senedir çırpiniyorum ama gelen giden yok.. Insallah bu ay ramazan ayinin hürmetine bebeklerimiz gelir göbegimize..Ben 19 yasındayım2016 eylülde evlendm birsürü yegenim vardı benim hepsine bakmıslıgım vardır buyuzden bekarken hep evlenince 2-3 sene cocuk yapmycam kafamı dinliycem derdim ahhhh nasıl bos konusmusum yeni yeni anlıyorum evlendgm gunden itibaren benden bi parca canımdan bi parca olsun istedim birden icime evlat askı dogdu sanki ve ogun bugundr gelmedi gelmiyo melegim infertilitefe butun tetkikleri yaptrdm rahim filmine kadr cektirdim ama olmayınca olmuyo galiba bir problemim yok butun hormon degerlerimde iyi ama vakti zamanı gelmedi sanırım ama sabrım tukeniyor benimde bu arada adım zehra
Amiiiiin canım ya insAllah hamis olrz hepimiz sanrm hepmz olmsı ımknszda yine bi kac kisi olsa umt olr yaCanim benim cok yipratma kendini daha cok erken.. Bende 21yasindayim 2senedir çırpiniyorum ama gelen giden yok.. Insallah bu ay ramazan ayinin hürmetine bebeklerimiz gelir göbegimize..
Canim eger catlama ignesinin etkisi olmuş olsaydı çizgi giderek silikleşirdi. Ama seninki giderek koyulaşiyooKızlar dün iki gün önce yaptgm idrar tedtini atmıstm size gorulmeyecek kadr az bi ikinci cizgi vardı bugun se 9-10 gunum o simdi test yaptm daha belirgn cıktı ama bunlr bir kac saat sonra cıkan sonuclar digeri bigün beklemesine ragöen buladr net degildi
İnsAllah hamisimdr bu benim icin cok buyuk bi mucize olr ama bugun temizlk yaptgmdnmı bilmyrm ama hafif bi kask agrm var ve acayip karnım sisti adetime 4 gün kaldı bugunu saymassak uc sanki adet olucamCanim eger catlama ignesinin etkisi olmuş olsaydı çizgi giderek silikleşirdi. Ama seninki giderek koyulaşiyoo
Umudunu kaybetme pozitif düsün pozitif olsun canim benim.. Insallah hamilesindirİnsAllah hamisimdr bu benim icin cok buyuk bi mucize olr ama bugun temizlk yaptgmdnmı bilmyrm ama hafif bi kask agrm var ve acayip karnım sisti adetime 4 gün kaldı bugunu saymassak uc sanki adet olucamAllahım olmak istemiyorum yarabbim
İnsAllah cnm inşAllah hepimizin pozitif olurUmudunu kaybetme pozitif düsün pozitif olsun canim benim.. Insallah hamilesindir
Canim bence artık ignenin etkisi geçmiştir inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum. Benimde 7 gün kaldı bataKızlar dün iki gün önce yaptgm idrar tedtini atmıstm size gorulmeyecek kadr az bi ikinci cizgi vardı bugun se 9-10 gunum o simdi test yaptm daha belirgn cıktı ama bunlr bir kac saat sonra cıkan sonuclar digeri bigün beklemesine ragöen buladr net degildi
Bu ignenin etkisinin kac gunde gectigi hc biyerde yazmıyo ya İnsAllah hepimiz mutlu haberleri alırızCanim bence artık ignenin etkisi geçmiştir inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum. Benimde 7 gün kaldı bata
Nasl igneyi kullanacagın gunu soyledi canm oyle seymi olur dr takip eder ve uygun oldugu gün yönlendrir hemen kafasına gore bakmadn git su gün igne ol diyemezkiMrb arkadaşlar doktor bana klomen hap verdi kullandım.bugün kontrolüm vardı gittim çatlatma iğnesi verdi ne zaman kullanacağımı söyledi ama hatırlayamıyorum cumartesiydi galiba .yarın iğneyi yaptırsam erken kullanmış olur muyum??
Canım oncelikle soyle baslıyım 1 sene cocugu olmayanlara uygulanır bu tedavi ben 9 aylık evliyim 9 aydır hic korunmadık ve cocugumuz olmaynca endiselendm sonra devlet hastanesinde bir senelik evliyim diye pempis bir yalan soyleyerek infertilite bölümünde herangi bir sorun varmı dşye bütün kontrollerimi oldum. İnfrtilite şöyle bir yol izler adetin 3 ncü günü randevulu veya randevusuz gidip ben adetimin ücüncü günündeyim tedaviye baslamak istyrm diyimce altan ultrsynla kntrl oluyo sonra aynı gun ac karnına kan testi snrada randevu alarak simear rahim filmi sipermiogram testleri istenr ve yapılır sonra zaten bir seneyi gectyse evililign sana orda dosya acarlar yumurta takibi klomen tedavisi aşılama tüp bebek diye ilerler bu asamalar bebis olana kadr ama bir senelik evli olup bir senedir korunmuyo olman cok onemli cunki kontrller bittikten sonra tedaviye baslarken dosya acıyolar ya onun icin evlilik cuzdnı ıstylr bende. Bu asamalardn sonra mecbr bir senelk evli olmdgm icin ozele gittim elimde bütün tahlil sonuclarımla ve bir senelk evlym hc korunmadım cocugum olmuyo klomen tedavisine baslamak istyrm deyince butun tahlillrmde elimde olunca doktrm itiraz etmedi yani butun tahlilleri olman sart cunkü herangi bir sorunun varmı yokmu ona gore tedavi uygulanıyor umarım sorularını yanıtlayabilmisimdir baska bir sorun varda sorablrsnSlm kızlar. Size bişey sorcam. Doktora ilk gittignzde hemen klomenmi başladınız. Yoksa 1 iki ay takipten sonramı. Ben yeni gittim muayneye ovulasyon takibi önerdi klomen başlamadı. Önümüzdeki tedavi planından bahsetti ama hiç klomen demedi. Hsg çektirebilirz bikaç ay sonra dedi. Siz bütün tetkikler temiz cıktıktan sonramı klomen başladınız. Yani ultrason da ovulasyon normal görülse bile veriliyomu. Bide kaç mg kullanıyosnz. Günde kaç kez.beni aydınlatrsanz çok mutlu olcam. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin canım ne diyim bekarken yıllarca cocugu olmayn insanları gorunce uzulrdm ama onları anlayamazdm smdi daha farklı olmadıgı her ay acaba 3-4 sene sonra hala bu noktada mı olucam cocugum olsn diye cabalıyomu olucam diye uzulyrm canm yanıyoBende 3 aydır klomen kullanıyorum ama ilk defa bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 4.günüm diğer aylar olmadığı için ümitli değilim Rabbim nasip ederse hiçbir şey engel olamaz tabi eğer bu ayda olmazsa rahim filmi cektireyim diyorum ama doktorum â bir kere sordum ondan önce yumurtlama sorunun var dedi ama 3 aydır yumurtlama oluyor klomenle yani tüp lerin tıkanık olma ihtimali geliyor aklıma bakalım Rabbim inş bunlara gerek kalmadan evladimizi nasip eder bize ve tüm isteyenlere
Rıca edrim amin Allah razı olsunTeşekkür ederim 1bal1kaymakannesi çok net anlatmışsın.rabbim çok bekletmeden evladına kavuştursun seni ve tüm bekleyenleri
Aynı şeyler hissediyormusuz hepimiz gerçekten Bende şuan hemen olsun değilde yıllarca olmayacakmış hissinden elimden geleni yapıyorum Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bize hayırlı evlat lar versinRabbim tüm isteyenlere nasip etsin canım ne diyim bekarken yıllarca cocugu olmayn insanları gorunce uzulrdm ama onları anlayamazdm smdi daha farklı olmadıgı her ay acaba 3-4 sene sonra hala bu noktada mı olucam cocugum olsn diye cabalıyomu olucam diye uzulyrm canm yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?