- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
Aminnn canim cümlemizin inşallahOlabilir canım inşallah gğzel haber verirsin ya bu son uğraşın olur
selam canım. Görüşemedik ne yaptın sen bu ay?Amin canım amin bakalım ne olcak sen naptın
Selamm Evet canım ben bugün iğne oldum tekrar yarım gece ilişki bi daha deniyorum Yani sen naptınselam canım. Görüşemedik ne yaptın sen bu ay?
Canım hadi hayırlısı yeni bi süreç yeni umutlar rabbim gönlüne göre versin inşallahSelamm Evet canım ben bugün iğne oldum tekrar yarım gece ilişki bi daha deniyorum Yani sen naptın
Sağol canım inşallah hepimizin senn basıl gidiyor ne aşamadasınCanım hadi hayırlısı yeni bi süreç yeni umutlar rabbim gönlüne göre versin inşallah
Benim aşılamadan sonra 4. Günüm canım ağrılarım oluyo ara ara öyle günlerde geçmek bilmiyor bir deSağol canım inşallah hepimizin senn basıl gidiyor ne aşamadasın
Hadi inşallah canım ne kullandın kaç tane kullandın biraz anlatır mısınBenim aşılamadan sonra 4. Günüm canım ağrılarım oluyo ara ara öyle günlerde geçmek bilmiyor bir de
Gonolf iğne ve femara ilacı birlikte başladım 6. Günü çatlatma iğnesi vuruldum Canım 36 saat sonrası yani perşembe günü aşılama yapıldı çok kolay basit bi işlem oldu hiç ağrı hissetmedim. Şimdi de bi iğne ve hap kullanıyorum. Açıkçası hiç umudum yok sol kasiğım da dünden bu yana bi ağrı var önceki gebeligimde düşük yaptigimda yani göğüslerim şişmişti ve ağrıyordu bu defa öyle belirtiler olmayınca sanırım tutmadı aşılama diyorumHadi inşallah canım ne kullandın kaç tane kullandın biraz anlatır mısın
ben de cuma günü iğne oldum canım. beklemedeyiz o zaman yine :)Selamm Evet canım ben bugün iğne oldum tekrar yarım gece ilişki bi daha deniyorum Yani sen naptın
Hiç öyle düşünme her hamilelik farklıdır işlemden sonra biraz yatırdılar mıGonolf iğne ve femara ilacı birlikte başladım 6. Günü çatlatma iğnesi vuruldum Canım 36 saat sonrası yani perşembe günü aşılama yapıldı çok kolay basit bi işlem oldu hiç ağrı hissetmedim. Şimdi de bi iğne ve hap kullanıyorum. Açıkçası hiç umudum yok sol kasiğım da dünden bu yana bi ağrı var önceki gebeligimde düşük yaptigimda yani göğüslerim şişmişti ve ağrıyordu bu defa öyle belirtiler olmayınca sanırım tutmadı aşılama diyorum
Hadi bakalım inşallah ya yüne önce gidiyorsun benden :)ben de cuma günü iğne oldum canım. beklemedeyiz o zaman yine :)
Evet canım işlem yapıldığı an 15 20 dk hoc kıpırdamadan yattım sonra odaya aldılar orda da uzandım bi yarım saatHiç öyle düşünme her hamilelik farklıdır işlemden sonra biraz yatırdılar mı
İnşallah tutunmuştur kaç gün var belli olmasınaEvet canım işlem yapıldığı an 15 20 dk hoc kıpırdamadan yattım sonra odaya aldılar orda da uzandım bi yarım saat
Normalde doktorum pazartesi ayın 12 yanı gel dedi de 14 veya 15 ayın giderim doktora 12 gün erken gibi geliyor test yapmak içinİnşallah tutunmuştur kaç gün var belli olmasına
evet canım 3 gün öndeyim :) hadi bakalım aynı günlerde güzel haber alırız inşHadi bakalım inşallah ya yüne önce gidiyorsun benden :)
12 Gün sonra kan testi yaptırabilirsin canım. Aşılamadan 12 gün sonra yani iğneden değil. inşallah ttmuştur bebeğin,seninledir canımNormalde doktorum pazartesi ayın 12 yanı gel dedi de 14 veya 15 ayın giderim doktora 12 gün erken gibi geliyor test yapmak için
Nedense hicbir belirti yok sanırım negatif ya12 Gün sonra kan testi yaptırabilirsin canım. Aşılamadan 12 gün sonra yani iğneden değil. inşallah ttmuştur bebeğin,seninledir canım
öyle düşünme hiç. belirti den anlayamayız bence. ben geçen ay her belirtiyi yaşadım ama hamilelik yoktu. inan olumsuz düşünmen için sebep yok. sonuçta yumurtaların varmış ve aşılama yapılmış. umut var yani. iyi düşünmeye çalış. mümkünse hiç düşünmemeye çalış ama mumkun değil biliyorum. ama olumlu düşünelim.Nedense hicbir belirti yok sanırım negatif ya
Ah inşallah ya daha fazla uğraşmayalımevet canım 3 gün öndeyim :) hadi bakalım aynı günlerde güzel haber alırız inş
Ama çağırdıysa biliyordur demek beklemek zor yanş ozman gelsin de artık beklemek İstemezsen gidersinNormalde doktorum pazartesi ayın 12 yanı gel dedi de 14 veya 15 ayın giderim doktora 12 gün erken gibi geliyor test yapmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?