Klomen+çatlatma iğnesi sonrası süreç kızlar yardım lütfen

Bugün 12. Gün kuzum ama doktorum iğne gününde itibaren say 14. Gün gel dedi bana dünde başka doktora sordum 11. Gün diye kan verebilirsin dediEki Görüntüle 2197192
Ben sunu anladım. hamile olmasan bile 14.güne kadar ikinci çizgi çıkabiliyor.Ama canım silik çıkıyor hamile değilsen.Koyuysa hamilesindir büyük ihtimal. Ama tabi emin olamayız.

Ben sunu anladım. hamile olmasan bile 14.güne kadar ikinci çizgi çıkabiliyor.Ama canım silik çıkıyor hamile değilsen.Koyuysa hamilesindir büyük ihtimal. Ama tabi emin olamayız.
Ya ben bu gün test yaptım ikinci çizgi silik dahi olsa yoktu yani demem o ki bence gebelik oluşmadıysa iki çizgi çıkmıyor

Ya ben bu gün test yaptım ikinci çizgi silik dahi olsa yoktu yani demem o ki bence gebelik oluşmadıysa iki çizgi çıkmıyor
Bu iğneyi her vucut farklı zamanlarda atıyor bence. O yuzden kafalar karışıyor. Mesela benim hep ikinci çizgilerim çıktı ve hamile değildim. Ama hep silikti. Ya da sonradan ikinci çizgi çıkıyordu.

Bu iğneyi her vucut farklı zamanlarda atıyor bence. O yuzden kafalar karışıyor. Mesela benim hep ikinci çizgilerim çıktı ve hamile değildim. Ama hep silikti. Ya da sonradan ikinci çizgi çıkıyordu.
Benim sonradan çıkmadı hic bi iğnenin 6. Gunu yaptım bi 10 bide 12.Gün bugün yaptim

O da olabilir bilmiyorum ama ben 7 günüm de bile yaptım onda bile çıkmadı 1 haftada iğnenin etkisi geçmiş mi oluyor benden ki ya bu işler çoook karışık gerçekten ama inşallah bebiş vardır arkadaşın kendimden umudum yok artık

Kiyamam umutsuz olma rabbim umutsuz anında çiçek actrsn inşalalh dilerim ne dilegin varsa kabul olur su mübarek günde seninde diğer arkadsinda

bence kendinden de umudunu kesme.bugün 10.gün daha.gereçekten çok erken.ama insallah anneyimbenanne nin çıkmıştır.biz de umut olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…