- Konu Sahibi Ilkmelegim
-
ay hadi insallah canımEvet banada öyle geldi
Iki kırmızı çizgiyi bulmuşsun yaa çok sevindim bence hemen kan ver idrar da iki çizgi varsa kanda illaki çıkarBugün 12. Gün kuzum ama doktorum iğne gününde itibaren say 14. Gün gel dedi bana dünde başka doktora sordum 11. Gün diye kan verebilirsin dediEki Görüntüle 2197192
Ya bugün e çoktan iğnenin etkisi geçmesi lazımdı demi canm ya 12.Gün cunkuIki kırmızı çizgiyi bulmuşsun yaa çok sevindim bence hemen kan ver idrar da iki çizgi varsa kanda illaki çıkar
Ben sunu anladım. hamile olmasan bile 14.güne kadar ikinci çizgi çıkabiliyor.Ama canım silik çıkıyor hamile değilsen.Koyuysa hamilesindir büyük ihtimal. Ama tabi emin olamayız.Bugün 12. Gün kuzum ama doktorum iğne gününde itibaren say 14. Gün gel dedi bana dünde başka doktora sordum 11. Gün diye kan verebilirsin dediEki Görüntüle 2197192
Ya ben bu gün test yaptım ikinci çizgi silik dahi olsa yoktu yani demem o ki bence gebelik oluşmadıysa iki çizgi çıkmıyorBen sunu anladım. hamile olmasan bile 14.güne kadar ikinci çizgi çıkabiliyor.Ama canım silik çıkıyor hamile değilsen.Koyuysa hamilesindir büyük ihtimal. Ama tabi emin olamayız.
Bu iğneyi her vucut farklı zamanlarda atıyor bence. O yuzden kafalar karışıyor. Mesela benim hep ikinci çizgilerim çıktı ve hamile değildim. Ama hep silikti. Ya da sonradan ikinci çizgi çıkıyordu.Ya ben bu gün test yaptım ikinci çizgi silik dahi olsa yoktu yani demem o ki bence gebelik oluşmadıysa iki çizgi çıkmıyor
Bende oyle biliyorum en gec 10 gün e kadar duruyormuş ignenin etkisiYa ben bu gün test yaptım ikinci çizgi silik dahi olsa yoktu yani demem o ki bence gebelik oluşmadıysa iki çizgi çıkmıyor
Benim sonradan çıkmadı hic bi iğnenin 6. Gunu yaptım bi 10 bide 12.Gün bugün yaptimBu iğneyi her vucut farklı zamanlarda atıyor bence. O yuzden kafalar karışıyor. Mesela benim hep ikinci çizgilerim çıktı ve hamile değildim. Ama hep silikti. Ya da sonradan ikinci çizgi çıkıyordu.
Galiba siz ilkmeleğim ile aynı gün iğne vuruldunuzBende oyle biliyorum en gec 10 gün e kadar duruyormuş ignenin etkisi
Evet galiba öyle ben 1 ekimde vuruldumGaliba siz ilkmeleğim ile aynı gün iğne vuruldunuz
O da olabilir bilmiyorum ama ben 7 günüm de bile yaptım onda bile çıkmadı 1 haftada iğnenin etkisi geçmiş mi oluyor benden ki ya bu işler çoook karışık gerçekten ama inşallah bebiş vardır arkadaşın kendimden umudum yok artıkBu iğneyi her vucut farklı zamanlarda atıyor bence. O yuzden kafalar karışıyor. Mesela benim hep ikinci çizgilerim çıktı ve hamile değildim. Ama hep silikti. Ya da sonradan ikinci çizgi çıkıyordu.
6 ve 10.günde yaptığın testlerde çıkmadı mı ikinci çizgi?Benim sonradan çıkmadı hic bi iğnenin 6. Gunu yaptım bi 10 bide 12.Gün bugün yaptim
Yok ben 2 ekimde vuruldumEvet galiba öyle ben 1 ekimde vuruldum
Kiyamam umutsuz olma rabbim umutsuz anında çiçek actrsn inşalalh dilerim ne dilegin varsa kabul olur su mübarek günde seninde diğer arkadsindaO da olabilir bilmiyorum ama ben 7 günüm de bile yaptım onda bile çıkmadı 1 haftada iğnenin etkisi geçmiş mi oluyor benden ki ya bu işler çoook karışık gerçekten ama inşallah bebiş vardır arkadaşın kendimden umudum yok artık
bence kendinden de umudunu kesme.bugün 10.gün daha.gereçekten çok erken.ama insallah anneyimbenanne nin çıkmıştır.biz de umut olurO da olabilir bilmiyorum ama ben 7 günüm de bile yaptım onda bile çıkmadı 1 haftada iğnenin etkisi geçmiş mi oluyor benden ki ya bu işler çoook karışık gerçekten ama inşallah bebiş vardır arkadaşın kendimden umudum yok artık
Hayır canım çıkmadi ki 7. Gün öylesine sırf iki çizgi hayalimi tatmin etmek için yapmıştım onu bile göremedim6 ve 10.günde yaptığın testlerde çıkmadı mı ikinci çizgi?
Aminnn canimm allah razı olsunKiyamam umutsuz olma rabbim umutsuz anında çiçek actrsn inşalalh dilerim ne dilegin varsa kabul olur su mübarek günde seninde diğer arkadsinda
Yaa super. daha öncesinde çıkmıyorsa ve şimdi çıkıyorsa ve de aynı marka testi kullandıysan hamilesindir canımHayır canım çıkmadi ki 7. Gün öylesine sırf iki çizgi hayalimi tatmin etmek için yapmıştım onu bile göremedim
Ya pardon anneyimbenanneye yazcaktım canım kusura bakmaYaa super. daha öncesinde çıkmıyorsa ve şimdi çıkıyorsa ve de aynı marka testi kullandıysan hamilesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?