Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

Kızlar bişey sorucam ben klomen kullandım 5 gün kullandım bugun adetimin 11.günü dr a gittim catlatma iğnesi vermedi yalnız eşimde 14. Günümde il dışına gidiyor ve 15 gün yok, biz eşimle 9. Günden itibaren gün aşırı bebek için çalışıyoruz ama acaba 9-10-11-12-13. Günlerde çalışmak yeterli olur mu hamile kalırmıyım ne dersiniz kızlar ?

Arkadaslar merhaba

Bende 1 yıldır bebek ısteyenlerdenım..Suankı gıttıgım doktoruma yenı basladım. Bana adetımın 4gunu klomen hapı verdı gunde 2 ser tane ıctım..5 gun sonra yanı adetımın 10 gunu kontrole gıttıgımde ıgnemı yapmadı , ilişkı tarıhı belırle ve pzrtesı gunu ıgnenı olmak ıcın gel dedı.Yanı tam adetın 14 gunu ıgneyı yapıcak..Buaradada folbıol folık asıt kullanıyorum..Bırde catlatma İğnesının fıyatlarından haberı olan varmı ?? allah bu mubarek gunde dualarımızı kabul etsın yumurtalarımızı catlattırsın ınsallah :)

Arkadaşlar Merhaba;

Bende geçen ay klomen tedavisine başladım.1,5 senelik evliyim.İlk 3 aydan sonra hiç korunmadık ama hamile kalamadım. Geçen ay doktora gittiğimde doktorum herhangi bir problem olmadığını söyledi.Hormon testi istedi. Reglim 3 gün sürdüğü için 3. gün hormon testini yaptırdım. Doktor yumurtlama güçlüğü çektiğimi söyledi. Klomene başla günde 2 kere alacaksın dedi.Pazartesi başladım ve bitirdim.Ayın 14-15 i gibi gel, yumurtaların çatlamamışsa iğne ile çatlatacağız dedi. Ancak ben o tarihlerde şehir dışından olacağım için gidemeyeceğim. 16.sında gitmemin bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağını sordum. 13 ünden sonra gün aşrı ilişkiye girin 16 sında da gel dedi. Çocuğumuzun olmadığını anlamamız uzun sürdü. Doktora gidene kadar hiç istemiyordum erken diyorum çocuk için. Sanki istediğimde hemen çocuk sahibi olabilecekmişim gibi... Ama şimdi günler geçmek bilmiyor. Bu süreçler beni korkutuyor...

eVET ARkadasım aynen sana katılıyorum. Insan ıcınde olmayınca hemen cocuk olurmus gıbı gelıyor ama gayet zahmetlı bır surec ??Suan nasılsın pekı catlatma ıgnenı oldunmu gelısmeler nedır??

Mrb seher bende 11 aylık evliyim bi kaç ay korunduk bıraktık ama bebek olmadı yumurta tembelliği var ben klomeni günde 3 kez kullandım 6 sında çatlama iğnesi oldum bekliyorum ağrım falan olmadı endişeliyim acaba çatlama olmadı mı senin hisslerini çok iyi anlıyorum inşallah bi gün olur beklemek çok zor :(

Bende felaket bir ağrı başladı bugün. Belim, karnım, kasıklarım... Nasıl çalıştım bugün bilmiyorum. Hala da öyleyim. Sanki karnımın içinde içi su dolu bişey var. Sol tarfıma dokunamıyorum bile. Yanlarım bile ağrıyor. Sanırım bunlar belirtiler. Ama neyin belirtisi bilemiyorum. Çatladığından mı oluyor yoksa kist falan mı oluştu bilemiyorum. Bu gün randevum vardır. Ama işim dolayısıyla iptal etmek zorunda kaldım. Sonrasındada ağrılarım başladı ve pişman oldum. Boşuna kullanmış oldum ilacı yani :(

eVET ARkadasım aynen sana katılıyorum. Insan ıcınde olmayınca hemen cocuk olurmus gıbı gelıyor ama gayet zahmetlı bır surec ??Suan nasılsın pekı catlatma ıgnenı oldunmu gelısmeler nedır??

Doktora gidemedim :( İlacı boşuna kullanmış oldum. Ama belimde kasıklarımda felaket ağrılar var. Bakalım hayırlısı... Zaten doktorumu değiştirmeyi düşünüyordum. En baştan başlayacağız yine herhalde :(

MERHABA ARKADAŞLAR
ben bu konuda çok yeniyim ilk defa çatlatma iğnesi oldum bu ay bugün 16.günüm iğneden sonra ama ne regl olacağıma dair bir ibare var ne de başka birşey bugün test yaptım negatifi gördüm dr.umda erken daha bu hafta bekle olmazsa bakarız dedi iğneden sonra kaçıncı gün regl olunuyor acaba bir de progestan engel olurmu acaba perşembe günü bıraktım ama bugün 4.gün bırakalı progestanı da yardımcı olursanız sevinirim

klomen 3. gün.bitmesine kaldı 2 gün.Allahım busefer olsun noluuur!!!!!

MERHABA ARKADAŞLAR
ben bu konuda çok yeniyim ilk defa çatlatma iğnesi oldum bu ay bugün 16.günüm iğneden sonra ama ne regl olacağıma dair bir ibare var ne de başka birşey bugün test yaptım negatifi gördüm dr.umda erken daha bu hafta bekle olmazsa bakarız dedi iğneden sonra kaçıncı gün regl olunuyor acaba bir de progestan engel olurmu acaba perşembe günü bıraktım ama bugün 4.gün bırakalı progestanı da yardımcı olursanız sevinirim

iNŞALLAH hamilesındır Arkadasım :)

mrb hazan senin durumu bi kaç kez okumuştum tam olarak anlamadım ne 2cm olmuş dr ne dedi yumurtalrın hakkında
bende dün çatlama iğnesi vuruldum bekliyorum

soldaki yumurtam 2cm büyüklüğünde olmuş acil iğne[ovitrelle] yapmamız lazım dedi ayın 6 sında iğne vuruldum iğneden 2 gün sonra falan kasık agrılarım başladı bugün adet bekliyordum daha olmadı belirtimde yok sadece göğüs agrım var ki normalde adet öncesi olmazdı. ve hala akıntım devm ediyo. iğneden sonra gebelik olmadıysa kaçıncı gün adet görülüyor bende onu merak ediyorum aynı gün yapmısız iğneyi senin durumun nasıl şimdi

soldaki yumurtam 2cm büyüklüğünde olmuş acil iğne[ovitrelle] yapmamız lazım dedi ayın 6 sında iğne vuruldum iğneden 2 gün sonra falan kasık agrılarım başladı bugün adet bekliyordum daha olmadı belirtimde yok sadece göğüs agrım var ki normalde adet öncesi olmazdı. ve hala akıntım devm ediyo. iğneden sonra gebelik olmadıysa kaçıncı gün adet görülüyor bende onu merak ediyorum aynı gün yapmısız iğneyi senin durumun nasıl şimdi

benim olmadı adet oldum 3 yumurta oluşmuştu çatlamışta ama tutmadı bu ay da menegon iğne ve yine ovitrelle kullanacağım hayırlısı bende 6 sında çatlama iğnesi olmuştum sen test yaptır adet olmadığına göre hamilelik olabilir

benim olmadı adet oldum 3 yumurta oluşmuştu çatlamışta ama tutmadı bu ay da menegon iğne ve yine ovitrelle kullanacağım hayırlısı bende 6 sında çatlama iğnesi olmuştum sen test yaptır adet olmadığına göre hamilelik olabilir

benimde olmadı yaaaaaaa bi de dr. sen bu değerlerle hamile kalamazsan kimse kalamaz demiştiii:53:

benimde olmadı yaaaaaaa bi de dr. sen bu değerlerle hamile kalamazsan kimse kalamaz demiştiii:53:

dr bendende ümitliydi hatta bu gidişimde 3-5 aya normal yollardanda hamile kalabilirsin diyo ama ben bekleyemem ve kafam karışık hormon testi istedim gerek yok dedi ne tahlil ne test hiç bişey yapmıyo sadece ultrasyonla bakmak yeterli mi acaba

dr bendende ümitliydi hatta bu gidişimde 3-5 aya normal yollardanda hamile kalabilirsin diyo ama ben bekleyemem ve kafam karışık hormon testi istedim gerek yok dedi ne tahlil ne test hiç bişey yapmıyo sadece ultrasyonla bakmak yeterli mi acaba

ne yani hormon testleri yapılmadan mı başladınız tedaviye gerçi ultrasonla yumurtaların oluştuğu düzgün aralıklarla regl olduğun görülüyorsa bu zaten herşeyin normal olduğunu gösteriyor ne kadardır istiyorsunuz tetkikleriniz vs. bakıldı mı bilmiyorum ama çok zaman kaybetmeden kontrollerinizi yaptırın derim bizde erkek infertilitesi çıktı misal çocuk istiyoruz diye genel bir kontrole gittik dr. bizden tetkikler istedi ve o bahaneyle öğrenmiş olduk inşallah tez zamanda kavuşuruz miniklerimize:34:

iNŞALLAH hamilesındır Arkadasım :)
keşke evet diyebilmeyi o kadar çok isterdim ki o kadar ümitlendikten sonra geldi sağolsun kırmızılar beni hiç yalnız bırakmıyorlar yaa:20:

Arkadaslar merhaba

Bende 1 yıldır bebek ısteyenlerdenım..Suankı gıttıgım doktoruma yenı basladım. Bana adetımın 4gunu klomen hapı verdı gunde 2 ser tane ıctım..5 gun sonra yanı adetımın 10 gunu kontrole gıttıgımde ıgnemı yapmadı , ilişkı tarıhı belırle ve pzrtesı gunu ıgnenı olmak ıcın gel dedı.Yanı tam adetın 14 gunu ıgneyı yapıcak..Buaradada folbıol folık asıt kullanıyorum..Bırde catlatma İğnesının fıyatlarından haberı olan varmı ?? allah bu mubarek gunde dualarımızı kabul etsın yumurtalarımızı catlattırsın ınsallah :)

İnşallah senden iyi haberler alırız olmuşsun p.tesi iğneni hayırlısıyla:16:

keşke evet diyebilmeyi o kadar çok isterdim ki o kadar ümitlendikten sonra geldi sağolsun kırmızılar beni hiç yalnız bırakmıyorlar yaa:20:

İnşallah senden iyi haberler alırız olmuşsun p.tesi iğneni hayırlısıyla:16:

sELAM :)

Pzrtesı ıgnemı vuruldum bugunde kontrole gıttım yumurta catlamıss beklıyorummm ve oyle zor bı bekleyıs kı umıtle umıtlenmemek arasındayım. Allahım duysun sesımızı hepımöızın :)

ne yani hormon testleri yapılmadan mı başladınız tedaviye gerçi ultrasonla yumurtaların oluştuğu düzgün aralıklarla regl olduğun görülüyorsa bu zaten herşeyin normal olduğunu gösteriyor ne kadardır istiyorsunuz tetkikleriniz vs. bakıldı mı bilmiyorum ama çok zaman kaybetmeden kontrollerinizi yaptırın derim bizde erkek infertilitesi çıktı misal çocuk istiyoruz diye genel bir kontrole gittik dr. bizden tetkikler istedi ve o bahaneyle öğrenmiş olduk inşallah tez zamanda kavuşuruz miniklerimize:34:

dr şöye dedi sen düzenli adet görüyorsun yumurtalrında oluşuyo ve çatlıyo hormanlarında düşük değerler çıkabilir ama çok önemli olmayan düzeydedir hormonlarınada baksakta aynı tedaviyi uygulayacağız... birde neden döllenme olmamıştır diye sordum bazen spermler hareketleri yavaş oluyormuş yumurtaları delemiyormuş ya da denk gelmiyormuş eşimede test yaptırmıştık her şey normaldi sperm testinde her şey çıkmıyormuş ancak tüp bebekte ortaya çıkıyormuş şimdi buna kafam takıldı bu arada 11 aylık evliyiz ilk bi kaç ay korunduk sadece tedavidede bu 2. ayımız sizin tedavi süreciniz ne kadar oldu eşindeki sıkıntı nasıl anlaşıldı

sELAM :)

Pzrtesı ıgnemı vuruldum bugunde kontrole gıttım yumurta catlamıss beklıyorummm ve oyle zor bı bekleyıs kı umıtle umıtlenmemek arasındayım. Allahım duysun sesımızı hepımöızın :)
hadi hayırlısı inşallah güzel güzel haberler alırız heyecanlı bekleyiş az kaldı az :52::52::52:

dr şöye dedi sen düzenli adet görüyorsun yumurtalrında oluşuyo ve çatlıyo hormanlarında düşük değerler çıkabilir ama çok önemli olmayan düzeydedir hormonlarınada baksakta aynı tedaviyi uygulayacağız... birde neden döllenme olmamıştır diye sordum bazen spermler hareketleri yavaş oluyormuş yumurtaları delemiyormuş ya da denk gelmiyormuş eşimede test yaptırmıştık her şey normaldi sperm testinde her şey çıkmıyormuş ancak tüp bebekte ortaya çıkıyormuş şimdi buna kafam takıldı bu arada 11 aylık evliyiz ilk bi kaç ay korunduk sadece tedavidede bu 2. ayımız sizin tedavi süreciniz ne kadar oldu eşindeki sıkıntı nasıl anlaşıldı

aynı şeyi söylemişiz:34:
nasıl çıkmıyormuş sperm testinde herşey yaa komik bir yorum geldi bana sanki sorun olup olmadığı spermogram testinden anlıyorlar ona göre de diğer tetkiklere yönlendiriyorlar gen testi falan. Biz son bir senedir istiyoruz bebişi 5yıllık evli olmamıza karşın ilk dr.a gittiğimizde dr. istedi tetkikleri hemen kontrol edelim dedi erkenden öğrenelim bişey var mı yok mu iyiki de gitmişiz. Eşimin sonuçlarını elime alınca şoka girdim sonra da tedavi sürecimiz başladı böylelikle canım.
Spermler 72 günde bir yenilenir belki dr.un ondan bahsetmiştir. Tüp bebek yaparken de alınan spermlerin bir kısmı değerlendiriliyor:34:
Bu arada eşin eğer problem yaratmazsa eşine keçiboynuzu pekmezi yedirebilirsin biz faydasını gördük adamcağıza hem enerji olur hemde süpermenleri hızlandırır sayılarını arttırır:34:

Back
X