- Konu Sahibi Huzurumsun01
hadi hayırlısı inşallah güzel güzel haberler alırız heyecanlı bekleyiş az kaldı az
aynı şeyi söylemişiz![]()
nasıl çıkmıyormuş sperm testinde herşey yaa komik bir yorum geldi bana sanki sorun olup olmadığı spermogram testinden anlıyorlar ona göre de diğer tetkiklere yönlendiriyorlar gen testi falan. Biz son bir senedir istiyoruz bebişi 5yıllık evli olmamıza karşın ilk dr.a gittiğimizde dr. istedi tetkikleri hemen kontrol edelim dedi erkenden öğrenelim bişey var mı yok mu iyiki de gitmişiz. Eşimin sonuçlarını elime alınca şoka girdim sonra da tedavi sürecimiz başladı böylelikle canım.
Spermler 72 günde bir yenilenir belki dr.un ondan bahsetmiştir. Tüp bebek yaparken de alınan spermlerin bir kısmı değerlendiriliyor
Bu arada eşin eğer problem yaratmazsa eşine keçiboynuzu pekmezi yedirebilirsin biz faydasını gördük adamcağıza hem enerji olur hemde süpermenleri hızlandırır sayılarını arttırır![]()
Bilmiyorum ya zaten bu ay olmazsa başka dr a görünmeyi düşünüyorum eşim keçibonuzuna başladı :) pekmez değil toz şeklinde süte karıştırılıp içiliyo bakalım artık neler olcak