Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

bnde haftaya salı gıdıyorum drrr ınsallah heen dondurma ıcın gun werır su yaradan kurtulayım dua edın de yaaa onumdekı engeller kalksın artık bundan sonra bı kere daha klomen denıcem bu sefer catlatma ıgnesını ıstıcem olmadı hemen asılamaya gececem boyle beklemekle olmuyo artık ıhmal etmek yokk kızlarrrr tamam mıı

kız hiç ihmal edermiyik anam bebişin yakasını tutmuşken bırakırmıyım laaannn hiçç:40::40:

Ayyy hadi bakalım insallahhh bacımm yaaa benim esimde sol taraftan olmustu ama onun hem sayı hem hareketli azdı bana hic su kadar sürede hamile kalısın dememislerdi biz balcalıda olduk. Bizim de ameliyat öncesi cocugumuzun olma sansı yüzde dörttü

kız inşallah hamiş kalırsında benimde gözlerimden mutluluk yaşları akar a böle :43::43: nasıl ama :52::52::52::52:

yawkızlar ben 5 ay klomen tedawısı gordum yaa yaradan dolayı zaten olma ıhtımalı dusukmus tekrar basa mı alıcaz acaba dr ne der 5 ay daha klomen kullanmam ben yaa sımdı bende yara warya kucuk buyuk farketmez salgıladıgı sıwı spermı olduyormus ıcerı gırmeden yanı ıcerı gırdıgınde hareketlı sperm kalmıyormus bıde benımkı buyuk yolu kaptmıs sperm ıcerı gıremıyormus o zaman kullandıgım klomenler bosa gıttı bes ay 2 yılımda bosa gıtmıs oldu bacıılar napcam le ben

yawkızlar ben 5 ay klomen tedawısı gordum yaa yaradan dolayı zaten olma ıhtımalı dusukmus tekrar basa mı alıcaz acaba dr ne der 5 ay daha klomen kullanmam ben yaa sımdı bende yara warya kucuk buyuk farketmez salgıladıgı sıwı spermı olduyormus ıcerı gırmeden yanı ıcerı gırdıgınde hareketlı sperm kalmıyormus bıde benımkı buyuk yolu kaptmıs sperm ıcerı gıremıyormus o zaman kullandıgım klomenler bosa gıttı bes ay 2 yılımda bosa gıtmıs oldu bacıılar napcam le ben

kız bak sen üzülme döverim seni:22::22: bence sen yaradan sonra hamile kalacaksın demedi deme çünki yaradan sonra hamile kalma şansın yüksek ha bide kocanda ürolojiye bi görünse iyi olurdu da adam başını işden kaldıramıyoki ne yapsın :44::44:

Üzülmeeee kız herseyde bir hayır vardır demisler insallah dondurma sonrası cabuk hamile kalırsın herseyin hayırlısını iste benim bi arkadasım yarayı dondurdu cocugu oldu ama gecen hafta duydum kansermis bebek cook üzüldüm :50:

:33::33::33::33::33::33: yuk kızlar yara dondurma acıyor mu dıye aynı zamanda arastırma yapıyorum korku bastı :D

sibel sibel korkmanın sırasımı şimdi :20:bacım ya karıya bak ya hem çocuk istiyo hemde korkuyo çocuk istiyosan katlanacaksın anam sen şimdi bundan korkuyosun yarın bigün hamiş kaldığında korkarım çocuğuda olduğu yerden çıkarmazsın ömür boyu çocuk içerde kalır :52::52::52:

kız bak sen üzülme döverim seni:22::22: bence sen yaradan sonra hamile kalacaksın demedi deme çünki yaradan sonra hamile kalma şansın yüksek ha bide kocanda ürolojiye bi görünse iyi olurdu da adam başını işden kaldıramıyoki ne yapsın :44::44:

aynen kızzz walla aslında benımkındede hareketlı oranı az bence benımkındede war 52.400.000 sperm sayısı war %49 u hareketlı %51 i hareketsız %70 i dogrusal duzgun hareket edıyor nasıl bıseyse ama benımkındede war demedı demeyın

Kıız bebegimiz icin her acıyı cekmeye razı degilmiyiz simsimmm hem eminim dogum kadar acı verici olmaz hicbiri ve biz dogum yapmak icin bu kadar cabalıyoruz :52::52:

Üzülmeeee kız herseyde bir hayır vardır demisler insallah dondurma sonrası cabuk hamile kalırsın herseyin hayırlısını iste benim bi arkadasım yarayı dondurdu cocugu oldu ama gecen hafta duydum kansermis bebek cook üzüldüm :50:

oyyy kuzummm yaaa daha bebekken mı kanser allahım acıl sıfalar wersın ıste herseyın hayırlısı dıye bosa demıyorlar

aynen kızzz walla aslında benımkındede hareketlı oranı az bence benımkındede war 52.400.000 sperm sayısı war %49 u hareketlı %51 i hareketsız %70 i dogrusal duzgun hareket edıyor nasıl bıseyse ama benımkındede war demedı demeyın

Cnm sayısı iyi ama hareketli %50 yi gecmesi lazim yani dra gitseniz bile tedavi vermez size kırk milyonun üstünde olana tedavi vermiyorlar

Kıız bebegimiz icin her acıyı cekmeye razı degilmiyiz simsimmm hem eminim dogum kadar acı verici olmaz hicbiri ve biz dogum yapmak icin bu kadar cabalıyoruz :52::52:

len nim nim süm süm :DDDD zaten bebegım ıcın katlanıyom yoksam bayrakları cekmıstım :DD nımos sperm
3 ayda bır yenılenıyormus ya hemen tedawıye basla sende bence bu sefer kalıcaksın ınsallah

hıımm bak işde gitse oda bi görünse ne yi var neyi yok die:34:

Back
X