Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

Alllah isteyen, bekleyen ,umut eden herkese bebişler nasip etsinn inş.. olduk iğnemizi 5gün oldu,beklemedeyiz bakalım arkadaşlar.. bişey sorayım peki göğüs hassasiyeti ve kasıklarda rahatsız etmeyen, ağrı desem değil böyle gergnlk gibi içten kasıntılar hormon ilaçlarndan mı kaynaklanıyo bilgisi olan var mı ???

len nim nim süm süm :DDDD zaten bebegım ıcın katlanıyom yoksam bayrakları cekmıstım :DD nımos sperm
3 ayda bır yenılenıyormus ya hemen tedawıye basla sende bence bu sefer kalıcaksın ınsallah

inşallah kız inşallah işde bizimkide 3 ay boyunca iğne olcak 10 günde 1 4. ay sperm testi yaptıracağız bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz:1::1:

Alllah isteyen, bekleyen ,umut eden herkese bebişler nasip etsinn inş.. olduk iğnemizi 5gün oldu,beklemedeyiz bakalım arkadaşlar.. bişey sorayım peki göğüs hassasiyeti ve kasıklarda rahatsız etmeyen, ağrı desem değil böyle gergnlk gibi içten kasıntılar hormon ilaçlarndan mı kaynaklanıyo bilgisi olan var mı ???

canım hem hamılelık belırtılerı bu hemde ılacların etkılerı bunun ayrımı nı yapmak zorrr ıkısıde bırbırıne benzıyor kı ınsallah senın hamılelık belırtsıdr akıntın flan war mı cnm

Amin cnm bende iki defa igne yaptım olmadı seninki olur insallaaaaah gögüste agrı bende adete yakın oluyo kasık agrısı falan

Bende öyle yapacam kız ardarda iki tane fırtlatacam büyütecem ikiz olsa ne güzel olur yaaa benim ikiz kardeslerim var annem calıskan ama ben tembel cıktım :27::27:

valla kız bende ikiz istiyom ama şu an bi tanesine ve en hayırlısına muhtacım rabbim bize en hayırlısından ve en güzelinden bebek verir vede eminim kucağımız boşş kalmayacak:34::34:

inşallah kız inşallah işde bizimkide 3 ay boyunca iğne olcak 10 günde 1 4. ay sperm testi yaptıracağız bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz:1::1:

Cnm zaten üc ayda bir ilac degisir test yapılır biz bir senede dört defa test yaptık igne kullanmadık ama ilac kullandık devletin karsılamadıgı bitkisel ilaclardan

inş.. olur sizinde herkesinde takmamak oluruna bırakmak lazım diyolarda mümkn değil gibi, adetime de nerdeyse 10gün var hayrlsı inşallah

Öyle cnm tedavi olurken düsünmemek elde degil ben gece yarım saat düsünmeden uyuyamıyordum ama iki aydır tedavi yok ya kafam cok rahat günde bir iki defa geliyo bebis aklıma ne stres var ne de baska bi sey keske tedavi oldugumuz aylar da böle olsa

kacında adet olan lazım senın cnm ıkımızınde aynı gunlerde sanırım

2 ağustosta olmştm canım ben adet, polikstk overm varmış yeni öğrendm dubhaston verdi doktr adet oldum sonraa tahliller lh yüksekçktı snra glukofen,estrofem bide klomen kullandm ilk kez 2adet yumurta oluşmuş gecen cumarteside iğne mi yaptrdım hayrlsı inş..

Cnm zaten üc ayda bir ilac degisir test yapılır biz bir senede dört defa test yaptık igne kullanmadık ama ilac kullandık devletin karsılamadıgı bitkisel ilaclardan

iğne verdi 9 tane 100 küsür tuttu üstelik bide dediğin gibi devlet karşılamıyo hem çocuk yapın diolar hemde ilaçları karşılamıyorlar gıcıklar:47::47::47:

Back
X